Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem Hattori Hanzo késsel kened, akkor inkább meg se vegyed a kaviárt! 🙈
Ja érteeeeem, akkor este öntök is egy pohárral.
Most néztem hogy a metroban 440körül van 1kg kaviár. Lehet azt is veszek, rákenem a pirítósra és este érezni is fogom hogy mennyivel több vagyok.
A kérdés, milyen kenyérből legyen a pirítós és a kés lehet sima kés vagy valami különleges kell ?
Az oké hogy te bunkó paraszt vagy, de én kedves fiatalember vagyok 🤓
akkor mindketten bunkó parasztok vagyunk és nem tudjuk mi a jó 😂
Ezt nem kell meginni.Elég a tudat hogy bock bor van a poharadba és máris több vagy mint a többi ember.
Hasonló nekem is a tapasztalatom. Nem tudom hogy mi az amit érzek bennük, de ahogy lemegy pár korty, már jelez is a gyomrom hogy ebből egy cseppet sem hajlandó többet befogadni.
Erőltethetem, próbálhatom felfedezni benne a mindenféle aromákat és illatokat de amire a szervezetem azt mondja hogy szar, az akkor is szar ha drága 🤷🏼‍♂️
nem sok félét ittam tőlük de nekem mind túlzó volt
igaz én ezeket a túltolt száraz szarokat sosem kedveltem, olyan mintha a csersavas zsákot nyalogatnám belülről
FaceBock. 😂
😂😂 csak annyit olvastam el rajta hogy bock és hogy száraz vörös.
Mlas leírásából tudok rà következtetni hogy ez is egy ilyen buzulós bor lehet, aminek 2kortyán órákig elvannak a “szakértők” és keresik a palackon feltűntetett aromákat 😂
Ingyen volt, megkóstolom. Remélem ilyen fojtó, barikolt hányingertkeltő szar.
Biztos fasza,ezerért adják a pennybe.
Hülyéknek eladható 8ezerért.
nekem most is dől az ingyen áram, majd 2000w termel a napocska, szerintem ma több összejön mint eddig az egész decemberben
Telitankoltam az utso autot is.8 kor mar soronkent 3 an alltak benn. 😆
Hja,este vege az accijos benyanak. 😆
add el gyorsan
ha nem szereted kimondottan a száraz vöröset akkor nem fog ízleni, és fröccsnek is szar lesz, de ha ráöntesz egy kis rozét egyből lesz neki íze is 😁
Jövök én is Pipi. De csak ha te fizeted a részem !
Kaptam egy palack Bockot, száraz vörös. Remélem tènyleg olyan fennséges mint mondod mert ha nem, felhígítom fröccsnek.
Én is megyek, de csak ha lesz kannásbor😁
A nővéreméknél töltjük az ünnepeket Kecskeméten. Jelezhettél volna hamarabb! Ha valami közbejönne, és nem tudunk menni, azonnal kereslek, és állok rendelkezésedre. 👍️
a mélyebb részeket töltsétek vissza 😅
gyere(meghajlós) Mixi valami hasonlót foglalt az én számíze szerint(meghajlós)
két géppel ástuk és itt-ott mélyebbre sikerült
erdőbe nem kell olyan mélyet ásni te 😅 Ott a rigol eke nem szántja ki szétfagyni meg nem tud 😅
megyek én is ,de csak akkor, ha munkásszállón alhatok
hát várunk még vele(kezeit széttáró) 3 év(óranézegetős) és a tenger alóli kábelen jön az ócsó delej szartig(fetrengős)
Én elkezdem a hálózat kiépíttetését a nagy kapacitású fogyasztóim áramának a fogadására(fetrengős)
Más:
Janikám. 27 től egy pára a zx9-ről megyünk egerbe egy kis "csapatépítős" tréningre 😅 Tarthatnál nekünk egy nyílt napot az egri tűzoltóságon villogó piroskocsival meg ilyesmi(vigyorgós) Ha semmi nem jön közben 3 napot egerben vagyunk a 2 ünnep között(meghajlós)
régen én is hittem a mesékbe, meg a jézuskában is, de egy ideje már nem tudok hinni, még az asszonynak sem 😄