Na most akit te emlegettél az is egy csimpánz volt,nem?És ő is képes volt megtanulni,azért lássuk be,gépi földmunkát általában az alacsonyabb értelmi szintűek csinálják,mondjuk az tény hogy ezek között a legértelmesebbet rakják a gépre.
Nagyon nem szeretnék most ebbe belemenni,de szerintem többször elhangzott itt az hogy a passat szar,mint ahányszor én azt írtam volna hogy az jó(most sem én hoztam szóba).A borról annyit írnék hogy elhangzott egy márkanév,történetesen a bock,ami a megemlítője szerint egy minőségi bor.
A mamika ritkán csinál bort,ellenben a papikával.És igen,sok papika csinál nagyon finom bort,és tudod miért jók ezek a borok?Mert ezek a papik maguknak csinálják,és ez a fajta bor készítés apáról fiúra száll.
A bmw tulajról még annyit hogy másnak is van itt bmw-je,őt mégsem kezelem így,tudod miért?Mert ő tudja hogy az is csak egy autó,nem érzi magát többnek attól akinek nem bmw-je van,nincs meggyőződve arról hogy a nem bmw-s irigykedik a bmw tulajra és még sorolhatnám.
Ugyanaz az affektáló mindenkit kioktató fasztparaszt mint az általa kritizált pestiek.Csak neki más az irányítószáma.
Szerintem ezért rühelli őket mert látja hogy egyívásúak.
Ja, Pipi meg tudja nyomni a kart, mint egy csimpánz 😅 meg lehet, fel is rakta volna a törmelékemet 3 óra alatt, úgy hogy közben kiver két oszlopot a garázsban, meg a ház sarkát elviszi kifelé menet a bejárón 😠 A srác megcsinálta fél óra alatt hiba nélkül.
30m hosszú S alakú bejárón kitolatva kanalanként megpakolt egy nagy autót..
A gond nálad hogy bárkinek van valami tapasztalata,tudása akkor jössz te akihez a kutya se szól a kóterban mert egy tudálékos paraszt vagy,és elmondod onnan hogy ő márpedig szarul tudja,rossz a tapasztalata bármi.Amit te mondasz járműben,borban,füstölt sonkában az a tuti,és ha a delkvensnek ellenvéleménye van,vagy egyszerűen nem a teáltalad használt passat 2,0 cr dízel a választottja esetleg csak jobban ízlik neki a bock bora.Akkor kurvakitartóan elmagyarázod neki hogy hogy neem te egy bunkó béjemvés vagy és csak szar bort fogyasztasz amit direkt túláraznak,a mamika otthon pancsolt 500 forintos petpalackba kilötybölt valamije sokkal jobb.
A taktika hogy több időd van és kitartóbb vagy,ezért rádhaggyák.
lófaxt se tudsz te megtanulni 😁 azért, mert a markolóban megnyomod a kart, és felemeli a kanalat, az nem tudás... nálunk pakolt egy srác bobcat-al, na az tudott. Ámulva néztem, pedig engem nem könnyű meglepni 😁 minden ujja egy karon, mint egy zongorista, a gép mozgása folyamatos volt, minden egyszerre, mintha táncolna - előre ki nem néztem volna a srácból, egy vékony alacsony cigányképű...
Lányom is 2. ment át, vettünk vagy 50 órát... na ott az oktató is elbaxta, mert volt, hogy másfél hét volt 2 óra között, az meg akkor nem ér semmit. Ismerős volt, rá is baxtunk 😅 A lány technikailag nem volt rossz vezető, csak nem volt magabiztos, be is zavarták elsőre...
Mint írtam,most kérdeztem egy órája a frissen vizsgázott embereknél mi a helyzet,szó nincs ilyenről.Az viszont rémlik hogy amikor a C-t csináltam pesten akkor jött az oktató BÜ.-nél hogy megér-e nekem 1000forintot hogy biztos sikerül a vizsga.....mindezt úgy hogy nem is voltam bejelentve a vizsgára,de megért annyit.
Szerintem a te életed sivárabb,nem igaz?Tulajdonképpen nem történik semmi csak ott rohadsz a 6fokos boltba és sóvárogsz a vásárlók után.És ez van szinte minden nap.
Ja,itt arrol van szo hogy kitartoan addig nyomod a velemenyed amig a beszelgetotarsad rad nem haggya.Kb a francnak van kedve es ideje ezzel a hulyet parttalanul szoval tartani,lathatoan elvezi.
En meg talan pipi dobja a csontot neked,hatha oromet hozunk a sivar eletedbe.
A mamika ritkán csinál bort,ellenben a papikával.És igen,sok papika csinál nagyon finom bort,és tudod miért jók ezek a borok?Mert ezek a papik maguknak csinálják,és ez a fajta bor készítés apáról fiúra száll.
A bmw tulajról még annyit hogy másnak is van itt bmw-je,őt mégsem kezelem így,tudod miért?Mert ő tudja hogy az is csak egy autó,nem érzi magát többnek attól akinek nem bmw-je van,nincs meggyőződve arról hogy a nem bmw-s irigykedik a bmw tulajra és még sorolhatnám.
Szerintem ezért rühelli őket mert látja hogy egyívásúak.
30m hosszú S alakú bejárón kitolatva kanalanként megpakolt egy nagy autót..
A taktika hogy több időd van és kitartóbb vagy,ezért rádhaggyák.
a gyereket először szért buktatták meg mert túl bátran vezetett
másodszor meg azért mert túl félénken-bizonytalanul
harmadikra nent csak át
vagy olyanod már van?
En meg talan pipi dobja a csontot neked,hatha oromet hozunk a sivar eletedbe.