Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kurva egyszerű. A 30 óra olyan, mint az "olvassák le a számról: nem lesz gázáremelés". Pesten amúgy 10-12 rugó egy gyakorlati óra (automatával 12-15), csak a forgalmi gyakorlat kitesz 300 ezret simán minimum óraszámmal. Én 8200-at csengetek, de nincs alternatíva. Vagyis ami van, azt hagytam ott.
Esetemben plusz ötven rugó, hogy iskolát váltottam, de muszáj volt. Az oktatómon éreztem, hogy direkt stresszel - én meg majd faszán elbizonytalanodok és ellenkezés nélkül veszek tőle plusz 20-25 órát. Inkább letettem az asztalra 50 rugót és átmentem máshová, ahol nem 76 óra az iskolaátlag. Igen, jól érted: cirka kétszer annyi óra után tesznek a tanulók sikeres vizsgát, mint az előírt.
És ez nem egyedi eset. A jobb iskoláknál állítólag 40-50 óra közt vezetnek a mazsolák, de van olyan (szintén átjelentkezett) tanulótársam, aki 100 órán és 3 sikertelen vizsgán van túl.
Mindenesetre ha nem váltok, hanem itt kezdek, akkor is 400 magassága lenne a végeredmény.

Ők is kb. ezt írják, az oktatóm is hasonlót mond.
https://www.kreszkonyvnoknek.h...
Te voltal ott a keleti oligarha? 😂
Jaja, büszke is voltam magamra 😁 Volt egy dán gyerek a tréningen, szintén newbie mint én, aztán nem volt pénze autót bérelni. Mondtam is neki hogy Magyarország jobban teljesít 😄
Mindent IS.
Bazira meghiztal vagy gyereket varsz? 😆
Mitakarsz,televagy zsozoval. 😆
84kg 🤷🏼‍♂️ sportos fiatalember vagyok 😂
Most nem azért de régen ezzel sok helyen be lehetett szopni ahol más kártyájával akart az ember fizetni.A legjobb az volt mikor a kutas jött azzal hogy nem fogadja el.Mondom neki hogy jó,de mégis hogyan gondolja a továbbiakat mert hogy a letyek már az autóban van.Aztán végülis jó lett a kártya.
Egy hármas bmw-t tuti nem.
Az hogy?
Én is ezt kérdeztem a hülye autókölcsöncsős picsától Chicagoban, amikor odaadtam a kollégám céges kártyáját, mert én 6 napja dolgoztam a cégnél és nyilván nem volt céges kártyám. Fizethettem a sajátommal azt a potom 2000$-t
akkor is kinyalhatják, a hülye ügyintéző picsának nem mind1- honnan van kifizetve? init jól leszopatták a semmiért(kezeit széttáró)
Mondjuk abban az időben amikor csak csekken lehetett befizetni az okmányirodai ügyintézést a posta után nem kellett még 1szer kivárni a sort oda lehetett menni az ablakhoz.
70 km. Én akkor jártam ott amikor tényleg így hívták 😅
öcsém a4-esét tavaly 8 kilóért fóliázták(hüledezős)
Hat,amilyen gizda vagy beloled 3 is. 😂
Ha keszeg lennel siman vissza kene dobni a neveldebe. 😆
Még így is két ember méretű ember kijönne belőled 😂
Én sem tudok nagyon mihez hasonlítani, ezzel belenyúlunk mert szinte mindnekinek ízlett, 3este 4üveggel ittunk meg 5-en. Én előtte soha sem ittam.
Majd mindjárt ha megjön Mlas, megmondja mi kell bele 😂
Te kis sukár csávó 🤣 Az a mérleg csak hízelegni akar 🤣
Lófaszt 😅
Amugy is egy henger hiányzik.belőle.
A motrom 3 ban mindent IS legyorsul. 😆
Most adtam le kb 5 kg-t ha a merlegnek hihetek. 😆
Oldalrol mar nem is latszom.
Az uj bőrgunyaban kifejezetten sukár vagyok. 😆
Dehogynem 😆 az alpok kacskaringóin veretve előbb utóbb szükségszerű lesz 😂
Láttam én is a fűszereket, de még nem próbáltam. Nekem a sima olcsó Aldis bevált. Most a pink-et kaptam, málnás, tök finom. Most volt karácsonyi party a cégnél, valami brutál márkás gin-t kevertek, hát nekem nem ízlett, parasztgyereknek jó az olcsó 😄
Milyet iszol ?
Mostanában én is elkezdtem inni de a szokásos tonikkal jéggel.
Érdemes fűszerezni ?
Nemár, hogy meg kell venni az oktató autóját is 😁