Nekem egybe küldik, ne kelljen kétszer postázniuk.
A tanácsom szubjektiv, nekem olyan van fent de boldogul a 280 kiloval meg a 215 loerövel 😄 a gyári elötte nem volt ennyire jó, de nyilván az kopott is volt már.
A legelső mikrónkba gyártottam a puffancsos hamburgert 😋 Salátával ,hús ,csalamádé ,paradicsom , hagyma , kígyóuborka , mustár ,ketchup , 2 liter cola ................. na össze is futott a nyál a számba megyek benézek a kamrába 😂 😂 😂
Nálunk 725.......de ezek faszok, itt mindig is a drágább iránybol erösitettük az átlagot.
Hiába van négy kut egyrakáson egymást figyelik és.egyformán.tartják az árakat.
Köszönöm, hogy leírtad a semmit! Mivel benzin árát írtad, igaz, hogy én gázolajat tankoltam, és tudod, hogy Egerben nincs Auchan. 👌Egyébként sokat segitettél.
Utána szarozod a diesel-t, adjam el, kiderül, hogy azzal fuvarozol. 👌
Leírom mégegyszer, nem az ára érdekelt, hanem hogy kétszeri csökkentés után hogy EMELKEDETT az ár. Te mindent ilyen nehezen fogsz fel, vagy alapból ilyen vagy? 😆
Nem könnyű itt a csúcson maradni 😂 😂
Képesek voltatok a szíjas témámat öt hozászolásból kimiskárolni 🤔
Én meg azt hitem napokig elemerük a mikró repedéseket 😂 😂
Az történt hogy szarul választasz kutat.
Ezért próbáltam segíteni.
Blődi is leírta.
És még csak meg sem köszönöd.
Ezután még mindig sirankoztal.
Mondtam cserelj autót.
Utána sirankozas helyett jött a nemzedékek,annyi amennyi.
Most döntsd már el hogy érdekel vagy nem.
Fáradsz. Jusson már el a tudatodig, hogy nem drágálltam, hanem nem értettem, hogy kétszer csökkenést harsogott a média és ma reggel szembesültem vele, hogy emelkedett az ára. Mi olyan bonyolult ebben főni?
Ahh,ha nem vernyognal ennyit az üzemanyagon előbb elérnem a zen állapotot.
De mindig kiloksz ebből.
Folyamatosan hudedraga,hudedraga,majd nem érdekel nem érdekel.
Aggódom a lelki állapotot miatt.
Inkább sok az ismerős, az mondjuk az én hibám is volt, hogy az enyém átugrott, de a többi az a szíjaké, az öcsémé igaz gyári volt, mindenesetre az átugrás azért nem annyira ritka mint azt gondolná az ember.
A tanácsom szubjektiv, nekem olyan van fent de boldogul a 280 kiloval meg a 215 loerövel 😄 a gyári elötte nem volt ennyire jó, de nyilván az kopott is volt már.
Ez neked boxer-jumper-ducato? 😆
L4H2?
Hiába van négy kut egyrakáson egymást figyelik és.egyformán.tartják az árakat.
A motoros ott segít, ahol tud. De legalább ne írnád, hogy csak diesel van! Szólj ha valamit nem tudsz "sügér"! 😂
Remélem így már nem idegeskedsz?
Jöhetnek a fotók a másik rozsda halmazról! 😂
Nem választás kérdése,neked lehet választani csak süger vagy.
Értem én. 😆
Utána szarozod a diesel-t, adjam el, kiderül, hogy azzal fuvarozol. 👌
Leírom mégegyszer, nem az ára érdekelt, hanem hogy kétszeri csökkentés után hogy EMELKEDETT az ár. Te mindent ilyen nehezen fogsz fel, vagy alapból ilyen vagy? 😆
Képesek voltatok a szíjas témámat öt hozászolásból kimiskárolni 🤔
Én meg azt hitem napokig elemerük a mikró repedéseket 😂 😂
Ezért próbáltam segíteni.
Blődi is leírta.
És még csak meg sem köszönöd.
Ezután még mindig sirankoztal.
Mondtam cserelj autót.
Utána sirankozas helyett jött a nemzedékek,annyi amennyi.
Most döntsd már el hogy érdekel vagy nem.
De mindig kiloksz ebből.
Folyamatosan hudedraga,hudedraga,majd nem érdekel nem érdekel.
Aggódom a lelki állapotot miatt.
Nekem is van olyan téma ott a fórumon, amit elengedek. Tedd azt te is, Higgadtan leszel, jobban telnek a napjaid. ✌️