Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kell, nem lehet 😀
Pénz nem számít. Akkor mit válogatsz? És nem kell állszenteskedni, hogy szar a diesel, közben meg azzal jársz. Csak egy sügér csinál ilyet.
Nekem egybe küldik, ne kelljen kétszer postázniuk.
A tanácsom szubjektiv, nekem olyan van fent de boldogul a 280 kiloval meg a 215 loerövel 😄 a gyári elötte nem volt ennyire jó, de nyilván az kopott is volt már.
Hogy pizzára lehete-e majonézt rakni 😖 baszki 😂
A legelső mikrónkba gyártottam a puffancsos hamburgert 😋 Salátával ,hús ,csalamádé ,paradicsom , hagyma , kígyóuborka , mustár ,ketchup , 2 liter cola ................. na össze is futott a nyál a számba megyek benézek a kamrába 😂 😂 😂
A betétek már megjöttek, a tárcsák jövő héten jönnek. Azok, amiket tanácsoltál.
Fasza! Péntekre jó is. 👏
Segit de hulye.
Ez neked boxer-jumper-ducato? 😆
L4H2?
Megjön az uj féktárcsám, majd bedobom témának.
Nálunk 725.......de ezek faszok, itt mindig is a drágább iránybol erösitettük az átlagot.
Hiába van négy kut egyrakáson egymást figyelik és.egyformán.tartják az árakat.
https://www.hasznaltauto.hu/kishaszonjarmu/iveco/35/iveco_35_dailys_14_v_4100_h2_cng_euro_6-18354670#sid=c8abd986-6c13-4d59-a6d8-4aaa84f3343c

A motoros ott segít, ahol tud. De legalább ne írnád, hogy csak diesel van! Szólj ha valamit nem tudsz "sügér"! 😂
Holnapra mi lesz a vita trágya? 😂
Látom nem érted. Nincs bajom az árával. De hidd azt! 😉
Remélem így már nem idegeskedsz?
Jöhetnek a fotók a másik rozsda halmazról! 😂
Ja,és azt nem fogod fel hogy fuvarozni csak dizellel lehet.CSAK OLYAN VAN.
Nem választás kérdése,neked lehet választani csak süger vagy.
Tehát vernyogsz hogy drága,de nem fogod fel hogy rossz kúton vetted.
Értem én. 😆
A mikró az kérem szépen jó. Ma pásztortarhonyát, és kávét is melegítettem benne. 😋
Köszönöm, hogy leírtad a semmit! Mivel benzin árát írtad, igaz, hogy én gázolajat tankoltam, és tudod, hogy Egerben nincs Auchan. 👌Egyébként sokat segitettél.
Utána szarozod a diesel-t, adjam el, kiderül, hogy azzal fuvarozol. 👌
Leírom mégegyszer, nem az ára érdekelt, hanem hogy kétszeri csökkentés után hogy EMELKEDETT az ár. Te mindent ilyen nehezen fogsz fel, vagy alapból ilyen vagy? 😆
Nem könnyű itt a csúcson maradni 😂 😂
Képesek voltatok a szíjas témámat öt hozászolásból kimiskárolni 🤔
Én meg azt hitem napokig elemerük a mikró repedéseket 😂 😂
nemzedékek-nem érdekel,telefon atirja
Az történt hogy szarul választasz kutat.
Ezért próbáltam segíteni.
Blődi is leírta.
És még csak meg sem köszönöd.
Ezután még mindig sirankoztal.
Mondtam cserelj autót.
Utána sirankozas helyett jött a nemzedékek,annyi amennyi.
Most döntsd már el hogy érdekel vagy nem.
Fáradsz. Jusson már el a tudatodig, hogy nem drágálltam, hanem nem értettem, hogy kétszer csökkenést harsogott a média és ma reggel szembesültem vele, hogy emelkedett az ára. Mi olyan bonyolult ebben főni?
Ahh,ha nem vernyognal ennyit az üzemanyagon előbb elérnem a zen állapotot.
De mindig kiloksz ebből.
Folyamatosan hudedraga,hudedraga,majd nem érdekel nem érdekel.
Aggódom a lelki állapotot miatt.
Egyébként, én nem nehezményeztem amikor a rozsdás bódédról töltögetted ide a képeket, ész nélkül. Ilyen egy fórum. Szokd meg! 😂
Inkább sok az ismerős, az mondjuk az én hibám is volt, hogy az enyém átugrott, de a többi az a szíjaké, az öcsémé igaz gyári volt, mindenesetre az átugrás azért nem annyira ritka mint azt gondolná az ember.
Ha nem tetszik, nem szólsz bele!

Nekem is van olyan téma ott a fórumon, amit elengedek. Tedd azt te is, Higgadtan leszel, jobban telnek a napjaid. ✌️