Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nyomatek pont annyi van ami kell.
Pedig mennyivel jobb hogy ott van a kellő nyomaték.
Ok 😂 😂 😂 várjál mindjárt 😂 😂 😂
Jó szöveg. Nyugtasd ezzel magad! 😉
Hát úgy látom nem haraptak rá a témára.Szerintem próbáld majonézzel,ha már szóba került .
Az autot szeretem,csak a dizelt nem,ket honapja jarok olyannal,utalom is,de holnap vegre lesz vizsga,viszem visdza a dizelt. 😂
Persze persze. Csak te az elmondásod alapján oda jársz, ahol 619Ft.- Hajrá főni! Majd azért egyszer, ha a pénz tényleg nem számít, járj olyan autóval, amit nem utálsz és nem büdös.! Érdemes lenne kipróbálnod! 😂
Addig meg..... 😂
Ertem en csak leszarom,ne vernyogj,keress olcsobbat.
En is azt teszem. 😄
Nem drága ez. Más kútnál is ennyi. Majd ha az Auchan-be megyek, tankolok ott. 😂 De már letettem, hogy megértsd! 👋
Ennyire nem lehetsz sötét. Leesett a vércukor szinted? Keress jobb kutat,ne a legdragabbat.
Aztán ott vannak hasonló flakon problémák
Na szóval csajom elhatároztam hogy szexelünk és próbáljuk új pózokat
Hát ajánlatom hogy legyünk egymással szembe és ollózunk minta leszbik 😂 😂 😂
Egy darabig kilodtattam a tököm hogy ilyen hülye pózba bevarázsoljam aztán a nagy küzdelembe be le is fáradtam
Mondom új ötlet 😁 átadom a terepet asszonynak hagy produkálja magát
Mondom neki vannak ezek a testtápól olajak jól belocsolom magam ö meg kedvére csúszkálhat rajtam 😍
Mondja király ott van a polcon menjek hozzam ide (hiba volt) felkapom a flakont nagy lékesedéssel repülök vissza az ágyba és már locsolom is magamra tökömre pinára ............................. stb 😂 😂 😂 😂
Amikor mondja mi a faszt csinálok nem látom hogy ez arclemosó 😬 áááááááááááááááááááááá baszki mondom .................. na mindegy mondom akkor legalább tiszta lett a golyóm 😂 😂 😂 de veszélyes volt a helyzet mert el basztam fél falakon arclemosót ( miért pipa volt )meg azért volt nevetés is ............................................. na lényeg hogy húsz perc után amikor normalizálódott a helyzet csak meg kaptam csuszka masszást itt a vége jó a vége pont 😂 😂 😂 😂
UI: én mindet meg tetem fórumért 😂
Ennyire nem lehetsz sötét. Leesett a vércukor szinted? Nem a drágasága, hanem a kétszeri csökkenés beharangozás utáni emelkedés tűnt fel. És azért nem veszek benzinest mert pár tíz forinttal olcsóbb az üzemanyag. Gondolom te se azért jársz benzinessel? Te azt szereted én meg a diesel-t. Nem vagyok álszent és sügér, hogy utálok valamit és közlekedjek azzal.
tudnék rá vevőt, csak kb lehetetlen szerezni még újonnan is
csomó cég van ahol vannak/voltak ilyenek aztán azok meg porosodnak
booster még lenne csak ahhoz meg nincs elég 8 baros levegő, szóval valami kompakt többlépcsős dugattyús kellene
németeknél találtunk faszát olcsón de az meg 70bar az meg egy kicsit sok.........
De meg mindig nem adtal vaadut ha szereted esaz ar sem erdekel miafaszert lokod be hogy felment mimor lement?
Hisz nemerdekel. 😆
Te vinnyogsz, hogy utálod és mégis azzal jársz. 😂
Én szeretem, azért járok azzal és az ár se érdekel. Dupla öröm. 😂
Te meg utálva fuvarozzál vele, mert az a jó. Ravasz vagy főni.
Attol meg szar,es budos is. 😆
Melozni is jarok,megse szeretem.
Van ilyen.
Van olyan is akinek nem szamit a koltseg,es megis vernyog. 😆
Milánóit meg csak is rántott hússal 😍 sok reszel sajttal hagy olvadozón 😋
Az asszony szokott,tök hülye.Mondjuk a bolognait is savanyúsággal eszi.Mindtam is hogy az olaszokhoz nem megyünk mert meglincselnek.
5-6 napot kért. Igazán nem sürgős még sajnos.
Szivesen. Nekem is a gyárbol szerezték.be mert ez se volt még a weboldalon se, kérdezésre intézte. De korrekt, gyors volt.
ketchup 😁 nem rég láttam fiamat hogy majonéz nyom pizzájára ............................. baszki a szék mellé ültem hogy hülye gyerek mi a faszt csinálsz 😂 😂 😂 nem is bírtam nézni 😂 😂
Nem volt tárcsa készleten, csak a gyárban. Beszéltem az úriemberrel, mondtam, hogy megvárom és jöhet egy csomagban, de azt mondta, hogy nem gond nekik. Postát nem számol a tárcsákra. Nekem így is megfelelt. Köszi a segítséget.
Mit akarsz felrobbantani?
új téma
ki tud 30+baros kompresszort? 200l/perc körülit