Persze persze. Csak te az elmondásod alapján oda jársz, ahol 619Ft.- Hajrá főni! Majd azért egyszer, ha a pénz tényleg nem számít, járj olyan autóval, amit nem utálsz és nem büdös.! Érdemes lenne kipróbálnod! 😂
Addig meg..... 😂
Aztán ott vannak hasonló flakon problémák
Na szóval csajom elhatároztam hogy szexelünk és próbáljuk új pózokat
Hát ajánlatom hogy legyünk egymással szembe és ollózunk minta leszbik 😂 😂 😂
Egy darabig kilodtattam a tököm hogy ilyen hülye pózba bevarázsoljam aztán a nagy küzdelembe be le is fáradtam
Mondom új ötlet 😁 átadom a terepet asszonynak hagy produkálja magát
Mondom neki vannak ezek a testtápól olajak jól belocsolom magam ö meg kedvére csúszkálhat rajtam 😍
Mondja király ott van a polcon menjek hozzam ide (hiba volt) felkapom a flakont nagy lékesedéssel repülök vissza az ágyba és már locsolom is magamra tökömre pinára ............................. stb 😂 😂 😂 😂
Amikor mondja mi a faszt csinálok nem látom hogy ez arclemosó 😬 áááááááááááááááááááááá baszki mondom .................. na mindegy mondom akkor legalább tiszta lett a golyóm 😂 😂 😂 de veszélyes volt a helyzet mert el basztam fél falakon arclemosót ( miért pipa volt )meg azért volt nevetés is ............................................. na lényeg hogy húsz perc után amikor normalizálódott a helyzet csak meg kaptam csuszka masszást itt a vége jó a vége pont 😂 😂 😂 😂
UI: én mindet meg tetem fórumért 😂
Ennyire nem lehetsz sötét. Leesett a vércukor szinted? Nem a drágasága, hanem a kétszeri csökkenés beharangozás utáni emelkedés tűnt fel. És azért nem veszek benzinest mert pár tíz forinttal olcsóbb az üzemanyag. Gondolom te se azért jársz benzinessel? Te azt szereted én meg a diesel-t. Nem vagyok álszent és sügér, hogy utálok valamit és közlekedjek azzal.
tudnék rá vevőt, csak kb lehetetlen szerezni még újonnan is
csomó cég van ahol vannak/voltak ilyenek aztán azok meg porosodnak
booster még lenne csak ahhoz meg nincs elég 8 baros levegő, szóval valami kompakt többlépcsős dugattyús kellene
németeknél találtunk faszát olcsón de az meg 70bar az meg egy kicsit sok.........
Te vinnyogsz, hogy utálod és mégis azzal jársz. 😂
Én szeretem, azért járok azzal és az ár se érdekel. Dupla öröm. 😂
Te meg utálva fuvarozzál vele, mert az a jó. Ravasz vagy főni.
ketchup 😁 nem rég láttam fiamat hogy majonéz nyom pizzájára ............................. baszki a szék mellé ültem hogy hülye gyerek mi a faszt csinálsz 😂 😂 😂 nem is bírtam nézni 😂 😂
Nem volt tárcsa készleten, csak a gyárban. Beszéltem az úriemberrel, mondtam, hogy megvárom és jöhet egy csomagban, de azt mondta, hogy nem gond nekik. Postát nem számol a tárcsákra. Nekem így is megfelelt. Köszi a segítséget.
Addig meg..... 😂
En is azt teszem. 😄
Na szóval csajom elhatároztam hogy szexelünk és próbáljuk új pózokat
Hát ajánlatom hogy legyünk egymással szembe és ollózunk minta leszbik 😂 😂 😂
Egy darabig kilodtattam a tököm hogy ilyen hülye pózba bevarázsoljam aztán a nagy küzdelembe be le is fáradtam
Mondom új ötlet 😁 átadom a terepet asszonynak hagy produkálja magát
Mondom neki vannak ezek a testtápól olajak jól belocsolom magam ö meg kedvére csúszkálhat rajtam 😍
Mondja király ott van a polcon menjek hozzam ide (hiba volt) felkapom a flakont nagy lékesedéssel repülök vissza az ágyba és már locsolom is magamra tökömre pinára ............................. stb 😂 😂 😂 😂
Amikor mondja mi a faszt csinálok nem látom hogy ez arclemosó 😬 áááááááááááááááááááááá baszki mondom .................. na mindegy mondom akkor legalább tiszta lett a golyóm 😂 😂 😂 de veszélyes volt a helyzet mert el basztam fél falakon arclemosót ( miért pipa volt )meg azért volt nevetés is ............................................. na lényeg hogy húsz perc után amikor normalizálódott a helyzet csak meg kaptam csuszka masszást itt a vége jó a vége pont 😂 😂 😂 😂
UI: én mindet meg tetem fórumért 😂
csomó cég van ahol vannak/voltak ilyenek aztán azok meg porosodnak
booster még lenne csak ahhoz meg nincs elég 8 baros levegő, szóval valami kompakt többlépcsős dugattyús kellene
németeknél találtunk faszát olcsón de az meg 70bar az meg egy kicsit sok.........
Hisz nemerdekel. 😆
Én szeretem, azért járok azzal és az ár se érdekel. Dupla öröm. 😂
Te meg utálva fuvarozzál vele, mert az a jó. Ravasz vagy főni.
Melozni is jarok,megse szeretem.
Van ilyen.
Van olyan is akinek nem szamit a koltseg,es megis vernyog. 😆
ki tud 30+baros kompresszort? 200l/perc körülit