furák ezek a női álmok
anyámnak egy láncfűrész volt
régen csórók voltak mert a nagypapit kivitték a ruszkik málenkíj robotra aztán egyedül maradt a mama 2 kisgyerekkel a tanyán
aztán amikor megjött az öreg eléggé tüdőbeteg lett nagyjából csak feküdni tudott
na akkoriban fával fűtöttek aztán amnyit fűrészelt kézzel hogy a láncfűrész lett a vágyálom
Kis kút, nem is igazán a shop és az üzemanyag hoz pénzt. A lottózó. Most is azzal éli túl a kút, mert kitermeli az emberek bérét a lottózó. Maga a kutas részből átlag havi 1-1,5 m Ft a bevétel, de ebben semmilyen kiadás nincs. Meg van mellette egy autómosó, az megy nagyon.
Anyámnak volt nagy álma a benzinkút, emlékszem alapjáraton azt mondták, hogy Uniós belépésére meglesz. 2010 végén nyitott :D Kicsit megcsúszott az álom, de végül sikerült nekik ezt is megcsinálni :)
nem neked
csak épp eltapossa valami suv az asszont aztán fekszik fél évet a gipsz ágyban aztán beszopod a háztartási melót
ha csóresz lennél teljesen érthető a tett de úgy gondolom nem hiányzott volna az a pár milla plusz egy jobb kocsiért
előttem mindig az van hogy amikor az utcabeli ember nekiment a papír swift kocsival egy vectrának az útkereszteződésben akkor a vectra lámpa kitört meg pár minimálus sérülés a suzukit meg padon húzatták hetekig hogy az egyenesfutás helyrejöjjön
szóval azért csak megér a nej egy kis plusz zsetont legfőképp hogy van miből költeni úgy hogy nem kell éhezni
Nem a Guccival van bajom, hanem más faszával veri a csalánt. Dolgozzon meg érte és akkor vásároljon ilyeneket. De az a baj, hogy még azért se dolgozik meg, hogy levegőt vehessen.
A Dacia? pollenszűrőt cserélnek 60ezerért 😂
Asszony Zoejára megvettük 5 évre előre 200 ezerért a kötelező szervizeket, ami kb. ennyit tartalmaz. Így némileg értelmesebb árak jöttek ki. De amikor mondja hogy beázott a tolatókamera nem működik, csak pingvineztek, mert nem ért hozzá senki.
Meg eltört a hátsó fos műanyag ablaktörlő kar, akkor 20ezerért akarták cserélni. 5ezer az ebayen.
Amúgy nagy geciség a kötelező szerviz a villanyautókon, hogy tartsák a bevételt.
A Hyundai kitalálta hogy olyan hűtőfolyadék kell a kocsijaiba, amit kötelező 2 évente cserélni 100ezer forintért, különben ugrik a gari 😂 Előtte persze jó volt a hagyományos.
Többek között ezért sem Hyundait vettem.
A Teslánál meg közölték hogy nincs kötelező szerviz, és nem is szeretnének látni ilyen ürüggyel, mert nem érnek rá ilyen marhaságokra, ha van rá igényem cserélhetem magamnak is a pollenszűrőt évente, a fékfolyadékot 2 évente, a hűtővízhez meg hozzá ne gyúljak, mert 20 évet kibír a zárt rendszerben, és a rendszer megbontása jár garanciavesztéssel 😂
Nem tudom, nem számoltam utána. Meg asszem a legrosszabb verziót vázolta fel, hogy szerinte 1000 Ft is lesz az üzemanyag literje (Férj szerint azért ez nem várható, de kitudja...)
Van, de olyan, ami városi használatban bír ilyen 100 km-t. De az is 3-5 millió között volt még augusztusban (akkor nézegettem). Citroen meg Peugeot volt emlékeim szerint.
Na jó de az egy magasan pozicionált autó.Pipi 8litert mondott,egy ekkora méretű dizel röhögve 5liter de még alá is levihető simán.Nekünk volt 1.4es pd.az 4litert evett.
anyámnak egy láncfűrész volt
régen csórók voltak mert a nagypapit kivitték a ruszkik málenkíj robotra aztán egyedül maradt a mama 2 kisgyerekkel a tanyán
aztán amikor megjött az öreg eléggé tüdőbeteg lett nagyjából csak feküdni tudott
na akkoriban fával fűtöttek aztán amnyit fűrészelt kézzel hogy a láncfűrész lett a vágyálom