Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát engem érdekel. Én nem vagyok ennyire elengedve, hogy havi negyvenest ne vegyek észre. Jó neked.
Nem,1000km-en ennyi a különbözet.Soha nem számoltam mennyit megyek munkába,nem érdekel.
Megleptél...... 👍️
ne kezdjünk a kifejezéseken lovagolni
nyilván ez mindenkinek mást jelent, de mondju miss escobar szülei a fél milliárddal már gazdagnak mondható
após a 83-ban vett 1500s zsigulival azért nem ezen a szinten volt, pedig akkoriban akinek 1500ös volt az nem csóró nejloninges gyári melós volt
Ennyit tankolsz utazásra a munkahelyre, vagy ennyit buksz?
Itt ezer dolgot kéne megváltoztatni. Ezen kívül. Pl. ha én lennék a prezident, a költségvetési csalás esetén az elkövető telejs rokonságától elvenném, hogy ne lehessen átruházással eldugni a vagyont.
Ki a gazdag?
Hát eddig mondjuk 26ezer most meg 40ezer 1000km-en.nem különösebben hat meg.
após maszek kőműves volt, szóval nem kell mondani hogy éltek
tény hogy egy átlag gyári melóstól jobban, de sosem voltak gazdagok
após sajnos végletekig becsületes és segítőkész volt, nem baszott át senkit, amit kértek tőle mindig kölcsön adta még akkor is ha épp nem úgy kapta vissza mint ahogy elvitték
sosem volt semmiféle trükközés se a számlákkal se egyebekkel
pedig már a szoci korban maszek volt, valami füzetben írogatta hol mennyit dolgozott és a postán kellett hozzá venni annyi illetékbélyeget amennyi a munkabért írt be
akárki akármit mond egy becsületes ember sosem lesz gazdag bármit is csinál, lehet jól él lehet szép háza autója, de gazdag sosem lesz, ahhoz lopni csalni hazudni kell
ki dugná az öregasszonyt?
http://youtu.be/fR6in4e5UeU
A szociban igen, akkor nem volt maszek és meló ( ami általában 80%.ban alvós volt) házakat háztak fel, egyik majdnem sógorom ilyen volt, akkoriban ugye nem lehetett elvileg magán vagyon több lakás, ház, autó stb., de azért az a kevés maszek ( kis boltosok akiket hagytak még a 83'-ban elkezdődött maszek vilég előtt) akár egy kis üzlethelyiségből is a hiánygazdaság miatt hatalmas vagyonokat halmoztak fel és ugye különböző trükkökkel csak elköltötték hézakra meg ilyenekre és a fusiban ezeknek dolgozó kőmáves is kőgazdag lett, segédnunkáztam a szabadság hegyen olyan föld alatti úszómedencés ( 20db fég vízmelegítő adta a melegvizet és 30x10m-es volt) háznál aminek egy lenin krt-i bőrdíszműves volt a tulaja és persze a bolt fölött volt a tanácsi lakása, de a kőműves is milliomos lett a ház felhúzásából.
Magyarországi adószám elég lenne feltételnek. Nem 46 bejelentett egy lakcímre 😂
Drágábban???
A régi, görög demokráciában annak volt szavazati joga, aki a városállamának a hadseregének egy tagját felöltöztette. Tehát egy sisak, egy kard, egy mellvéd, egy lábszárvédő, egy pajzs.
Mennyivel tankolsz mától drágában?
Hát pont te lovagosz szavakon... ebbe hasonlítol Blédre (ő rosszabb 😁)
Ha elszámolnánk, gyűjteni kéne a számlákat, 2 autóra útnyilvántartást vezetni... azzal meg mindenki csal, lássuk be, akaratlanul is, mert a magán használatot lehetetlen elválasztani. Könyvelésben is plusz költség... meg az a fránya kényelem, ugye.
de ha meghaladja a tűrés küszöbünket, kell vele vacakolni.
Ha el tudtad volna számolni, csak lusta voltál, akkor szerintem ezt ne is vesézzük!
Nem csalunk vele??? Azzal miért csalnál???
Ilyen árak mellet, el fogod számolni?
Akkor már majd csalsz???
Ejnye!
Egyébként értem amit írsz és értem is. Ilyen az amikor meglovagolják a mondanivalót. 👌
Céges autóval járok másodállásban, ü.a. kártyával., de azzal ne foglalkoz! 🤘

És el tudod számolni?
De, el tudom. Csak nem szoktuk. Nem éri meg a szarakodást, kicsi volumen, és lusták is vagyunk. Meg talán furcs (Pipinek biztos az) de nem csalunk vele, szerencsére nincs erre szükségünk.
...de ha így felbaszódott az ára, úgy néz ki, rá leszünk kényszerítve ☹️
Nagyon sokan kapnak teljes használatra cégtulajdonú autót - fura, hogy ez neked ennyire új... teljesen legális... menőbb helyeken üanyag kártyával együtt.
A céges autó ü.a. költségét nem tudod elszámolni?
Amit én írtam az is csak egy példa volt, de látom nem sikerült. 😂
Magáncélra céges autót? Inkább váltsunk témát! 😂
Nem járok gyalog, az csak a példa volt, hogy érthető legyen (na jó, ez nem sikerült 😁)
Egyébként a cég autójával mentem nyaralni is, szóval nem termeltem vele, szigorúan magán célra használtam, járt volna a 480-as lé - én mégse kaptam. Te jövedelem szerzésre használtad, mégis kaptad a 480-ast - persze tudom, szted ez rendben van 😁
És add hozzá ahhoz, amennyit eddig tankoltunk el!
Azt írtad, hogy gyalog jársz. Minek tankoltál te a céges autóba? És ha már tankoltál, miért nem számoltad el?