Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nálunk az sem volt,sőt,női wc sincs.
Ezt pofáztam már rég,ha drágul az üzemanyag akkor én is drágábban fogok dolgozni.
Tehát otthon kell tölteni
Szerinted?Lassan már telefont sem tölthetünk,nemhogy autót.
Te az csak 924 km egy hónapban, hogy jön ki a + 100 ezer literenként 150 ft-tal drágább benzinből, vagy 200 ft-tal drágább gázolajból?
Fogyasszon az ócskavas 10 litert. Akkor kell 92,4 liter egy hónapban az ingához. Az gázolajból is csak 18480 ft ez messze van a 100 rugóhoz(gondolkodós)
én most is az vagyok 😥
ini azt akarod mondani hogy nincs becsületes kurva 😆 ez nem akarom elhinni
Most ??????????? Ha két teli marmonkannabenzint tart a kezébe és áthozza nekem akkor simán 😂 😂 😂
De mivel csoórosság van és lehet velem alkudozni jöhet akkor is ha zacskóba hozza benyát 😉 😍
Igaz. Így is lenne, ha ők meg nem szórnák a pénzt helyességekre.
kb 200forint egy izzó összedobtok fejenként 20 forintot akkor akár kettőt is tudtok venni....
Na ebben egyet is érthetünk. Tegnap mikulás ünnepség volt. A női wc-ben nem volt világítás. Az anyukák, hogy el tudjanak menni mosdóba, a férfi mosdóból vettünk ki izzót. Utána vissza. Vicc az egész.
10 éves li-ion akkuval, kb a végét járja
Nálunk annak sem engedik tölteni aki delej rollerrel jár be nem még ha autóval. 😁
Igen ezt jól számolod. Nem is azzal van gond, hogy most csak tizen valamennyivel lesz több a tankolás, hanem így már közel 40 a bukó havonta. Évente az majdnem már fél milla. De majd behozzuk máshol. 👍️
Renelem.Utcai tolto?
De 100 ast bir a belinkelt.
Rendőrök még a mobil töltést se engedik meg... gondolod hogy a tűzoltók jobbak?
https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/nissan/leaf/nissan_leaf_automata_9_palcas_akkumulator_navigacio_digitalis_klima-18874483#sid=3dfd3784-7889-402a-b28d-cc19dda6c8d4
Nincs aram az orson?
5 milla alatt nemigen van villanyos gép, ha igen az jelentősen sérült
Nincs lefosott i3 meg leaf még a szarok is geci drágák
A villany is megdrágult
Azt tölteni is kell.
Mondom hogy szerezz egy lefosott leafet.vagy I3-at ha tudsz beinvesztalni.
Meg egy 100-150km hatotavu leaf is vidmsszahozza az arat ilyen kondiciok mellett.
Na de pont ez a lényeg,ha most 40 megy el akkor eddig is el ment kb 26.Ha ez a plusz 14 miatt nem jut kenyérre akkor valamit nem jól csinálsz.
Szar helyen lakott, felétek mint minden vidéken nagyrészt kalákában oldotta meg mindenki a párt és tsz vezetők kivételével a kőműves melót vagy volt az is a családban így egy vidéki kőművesnek tényleg nem sok plusz v9lt, de egy nagyvárosi esetleg bp.-i az tudott maszekolni annyit és annyiért amennyit akart.
Én nem mától, hanem akkortól mikor a 480 asból kivonták a cégeseket. volt 700 fölött is bőven