Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

...vagyis több jogot szeretnél, mint más, aki ugyanúgy fizet adót...
És ki döntené el, ki melyik "kategóriádba" tartozik? Te? Vagy Bléd? 😅 Egyébként akkor is pont így visszaélnének vele.
Hát ez amúgy egy nagy igazság.
Ez egy feltételezés. 50% vagy igen, vagy nem, de ettől függetlenül még soha nem hallottam senkitől, amit az előbb írtam.
Főispán. Én lennék ispán 😂
Minden ember a maga szintjén nyomorog. 😉
Mert ha erre rájön, akkor simán tud boldog lenni a pénz mellett is.
Ini ispán lenne?
Azt majd bízd Inire! 😇
Meg bevezetni az elso ejszaka jogat. 👌
Na látod! Már megérte üzemanyagárat emelni. 😂
Meg jövedéki adót 👌
Az mindegy, rajta és az esetleges örökösökön kívül másnak nincs dolga vele. Még az éhező terhes anyáknak sem.
Ez egy kitűnő ötlet,nagyon gondolkozom rajta.
Neked meg el kellene menni céghez dolgozni, és fizetnék a munkábajárásodat! 😂
mindjárt jobb kedve is lesz a halottnak ha mellé tetted 😂
...de a koporsóba meg a kriptába mellé lehet tenni.

Ez most pont olyan volt, mint amikor a vesztesek mindig azt mondják, hogy "jól van, úgy is a részvétel a fontos".
Akit személyesen ismerek legtehetősebb, az pont festő. Hallomásból persze tudok a orvosok vagyonáról meg az ügyeskedőkről.
A "megfizetés" lehetne úgy is, hogy a potyautas drogos, alkesz, cigány, zsírdisznót ki kéne baszkodni a rendszerből, aztán a rájuk fordított ezermilliárdokat egyből nem kéne a jómunkásemberektől elvonni társadalmi szolidaritás okán.
A halotti ruhán nincsen zseb.
Mert az ember egy idő után átbillen. Sajnos nekem is van ilyen barátom aki egyébként egy nagyon jószívű okos gyerek.
De mégis eljutott oda hogy a pénz utáni loholás miatt már nem volt ideje motorozni jönni, ha el is jött pár napra akkor végig látszott hogy pörög az agya mennyi pénztől esik most el… más lesz a szemlélete az embernek.
Apám soha nem volt a becsület mintaképe és bárkin átgázol.
de akkor ehhez egy egész nagy fokú gátlástalanság is kellett
ismerek olyat én is aki 40 év akatt csak azt nem baszta át akivel még nem találkozott
és olyan kibaszott megnyerő a modora hogy még én is elhinnék neki sokmindent, pedig tizenéves korom óta ismerem
Apám szobafestő, anyám varrónő. Önerőből jutottak el 0 segítséggel a mostani állapothoz, kb a putriból.
Alapitsatok ra partot,te meg ini. 😆
Az már baráti. Nálunk kb 10 év múlva lesz annyi. 😀