A "megfizetés" lehetne úgy is, hogy a potyautas drogos, alkesz, cigány, zsírdisznót ki kéne baszkodni a rendszerből, aztán a rájuk fordított ezermilliárdokat egyből nem kéne a jómunkásemberektől elvonni társadalmi szolidaritás okán.
Mert az ember egy idő után átbillen. Sajnos nekem is van ilyen barátom aki egyébként egy nagyon jószívű okos gyerek.
De mégis eljutott oda hogy a pénz utáni loholás miatt már nem volt ideje motorozni jönni, ha el is jött pár napra akkor végig látszott hogy pörög az agya mennyi pénztől esik most el… más lesz a szemlélete az embernek.
de akkor ehhez egy egész nagy fokú gátlástalanság is kellett
ismerek olyat én is aki 40 év akatt csak azt nem baszta át akivel még nem találkozott
és olyan kibaszott megnyerő a modora hogy még én is elhinnék neki sokmindent, pedig tizenéves korom óta ismerem
Meg jövedéki adót 👌
Ez most pont olyan volt, mint amikor a vesztesek mindig azt mondják, hogy "jól van, úgy is a részvétel a fontos".
De mégis eljutott oda hogy a pénz utáni loholás miatt már nem volt ideje motorozni jönni, ha el is jött pár napra akkor végig látszott hogy pörög az agya mennyi pénztől esik most el… más lesz a szemlélete az embernek.
ismerek olyat én is aki 40 év akatt csak azt nem baszta át akivel még nem találkozott
és olyan kibaszott megnyerő a modora hogy még én is elhinnék neki sokmindent, pedig tizenéves korom óta ismerem