Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

amúgy pinás kép nincs a problémás testvérről? fel lehetne tolni a napiszarra 😂
Lemondhat róla a hagyatékin
Végrendelet.
Csak ha napelem töltőm akkukat, válságba szerintem mindig a részletek fontosságán áll vagy bukik projekt 😂 😂
Dehát faszán szikrázik.Olyan 80-as évekbeli ZS+ akciófilmesen. 😂
Ha négyszeresen hajtva összefogod, akkura se kell kötni... 😅
Lehet hogy így 😂 😂 😂
http://youtu.be/SSzu_uEq0_g
Szadomazos,szoval elég az akkura kötött MTK falkábel. 😂
ha nem megy 2 perc alatt akkor molyolok 20 percig aztán elfogy a levegő
kicsi pihenő aztán lehet a rést újra támadni
mondjuk ilyenkor már kb 1% esély van arra hogy beérjek a célba.....
Köszönöm, így már értem. Megoldható a dolog 😂
Mitnemertesz?
Kivonatolom.
Lesokkolom,megkotozom,be egy csomiba,madnap kb 40 honapok ota kiehezett vagy igeny szerint muszka kozt talalja magat.
Vagy elvezi vagy nem,de kicsi lesz az elettartama az tuti,koszonom.
Lehet utalni az osszeget.
Weibsberg 630 MEG.lakoautot kerek.Szurket. 😆
Na jó reggelt 😃 látom itt mindenki szorgalmasan nyomja
nem győzetem visszaolvasni hogy a izmos hölgyet hogy lehet rábírni a ásásra 😂
Mivel jó erősnek látszik vagy nagyon jó barátságba érdemes vele lenni vagy tudni kell mibe szenved hiányt
( félmilliárdért csak birkózik a ember ki véve ha van 3 milliárdja ) 😊 bár a nyugalom az fontos ,én például ezzel magyarázom miért vagyok csóró 😂 nálam már csak buddha nyugodtabb 😂
Ennek a felét se értettem de hajrá 🤣
A megoldas hogy importalom a donbaszi frontra,mindket oldalon hiany van strapabiro csajokbol.
Mire vege nem sok marad belole,mehet a hagyateki.
Nekem meg utalsz egy weinsberg árát. 🤔
Valamit nem jól csinálsz, az átlagos szex 10 perc... eddig tart az előzetes meg a reklámblokk együtt a TVben! 😂
Lehet túlzott, de ott inkább azon akadtam ki, hogy ezt miért anyámék előtt kell felhozni az ebédnél... Felőlem dughat egész nap különböző pasikkal, de legyen már magánügy. Vagy legyen olyan kapcsolatunk, ahol nem fura ezt megbeszélni.
Pedig jó lenne, ha megörökölnéd a céget... akkor a SM fórum jótanácsokat osztogató tagjai kaphatnának 10% engedményt a benyára 😅
kicsit öregszik még utána eléggé sokba lesz találni olyat aki tudja döngetni 3 órán át
haver tolt egyszer egy ilyen beállítottságú hölgyet, de az még a 3 óra miatt is fintorgott
én ezt az egészet el nem tudom képzelni mire jó és hogy lehet kivitelezni, mert amikor nem vagyok formában és nem sül el a puska az első 1-2 percben napokig fáj a műszer volt hogy teli volt szegényke véraláfutással
aztán lehet nekem még nem sikerült igazi 4 ujjas nagy muffokat találni 😆
Óóóó... nem a kijelölt időtől játssza le!!!!!!!!!!
Dehogy fura. Ahogy megyek bele egyre jobban az időbe, azt kell észrevennem, hogy amelyik családban, pláne a többgenerációsban nincsenek a külső szemlélőnek fura dolgok, az csal. AZ lehet, hogy ebben az emberöltőben ti is benne vagytok az eszményi családról kialakított keretekben, de amúgy... De neked elhiszem, ha ennek ellenkezőjét állítod.
Na, mi bajom lehet akkor?
Mondom, HA nincs rá törvényben körülhatárolt oka, nem tudja teljesen kizárni. Ha nem gondozná vagy a sérelmére követne el valamit, akkor igen. Az örökösödési jog nem nagyon engedi a leszármazottakat kisemmizni, annak nyomós oka kell, hogy legyen. Előre meg pláne, mert senki nem tudja, hogy az élete hátralevő részében hogyan változnak meg a körülmények, ami az eredeti szándékot megmásítják.

Én is írtam végrendeletet, de ott még az életem hátralevő részében az esetleges szellemi termékek jogdíjait is nevesítettem. Ki tudja, hátha nekiállok verset írni vagy valami bandát csinálok.
Neeem, nővérem megrendeli, a kúton átveszik a csomagot és anyám suttyomban gyorsan kifizeti mielőtt apám meglátja 😂
- Apa, kén egy új guccsi!
Te:

http://youtu.be/i7lKZ0Zoeoo;t=35s
Uh, a rosszabbnál is rosszabb. Többen kérdezték már tőlem, hogy én hogy kerültem oda. Mondom tuti nem örökbefogadtak, mert vannak jellegzetességek, amik rám is illenek (anyámtól a kinézet, apámtól a temperamentumom).