igazság szerint kb annyi a bajom hogy ha nem csinálok semmit akkor is úgy fáj a gerincem hogy majd beszarok, de ha csinálok valamit akkor se sokkal rosszabb, meg már totál nem hajlik se előre se oldalra de a többi izület se az igazi
amúgy meg egy ideje azt hittem geci lusta vagyok azért nincs erő semmire sem, mondjuk attól még lehetek lusta.....
amúgy a súlyvesztés az egyedüli amit nem produkálok, azért a szalonna+szilva lekvár nem téveszt 😁
A CML a hosszu tavu kovetkezmenye ennek.
AML-em volt, azt ket ev kemo/sugar aran el lehetett zavarni, allitolag a kronikus nehezebben mulik de sokkal lassabb lefolyasu, kevesse agressziv es egyutt lehet elni vele.
Már vágom a betegséget, barátom anyukája is élt még 10 évet vele úgy, hogy messze idősebb volt mint te Ini. Nejem is túlélte az előrehaladott gyomorrákot nem szabad feladni csakis előre! Most már nagyon másképp látjuk a világot. Mi fontos mi nem az...
Ezen ne stresszelj, ha kronikus mylenoid leukémia (CML). Anyámnak az volt idöskorára, gyógyszert kellett rá szedni. Hosszu évekig élt vele és nem az vitte el. Mondhatni az ö korában egészségesen halt meg. Semmi különösebb problémája nem volt vele. Szerencsére. Remélhetöleg te is elkoptatod a botokat.
nagyon nem akarom elkiabálni mert még tesztekre kell még menni, de a dokik szerint valami chronicus myeloproliferatív betegségem van
elmentem egy gerincsérv gyanúval aztán 120ért megsúgták hogy kár volt ennyi pecabotot venni mert nem koptatom el
most már kicsit bánom az egészet, egy csomó bojlit vehettem volna a vizsgálat árán
amúgy meg egy ideje azt hittem geci lusta vagyok azért nincs erő semmire sem, mondjuk attól még lehetek lusta.....
amúgy a súlyvesztés az egyedüli amit nem produkálok, azért a szalonna+szilva lekvár nem téveszt 😁
AML-em volt, azt ket ev kemo/sugar aran el lehetett zavarni, allitolag a kronikus nehezebben mulik de sokkal lassabb lefolyasu, kevesse agressziv es egyutt lehet elni vele.
remélem írnak ki rá egy valag orvosi füvet amit freelac adójából fizetnek
elmentem egy gerincsérv gyanúval aztán 120ért megsúgták hogy kár volt ennyi pecabotot venni mert nem koptatom el
most már kicsit bánom az egészet, egy csomó bojlit vehettem volna a vizsgálat árán
most már ehetek ihatok amit csak akarok nem fog elvinni semmiféle keringési betegség, érinthetetlen lettem
https://www.ebay.co.uk/itm/325...