Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyébként a szilvalekvár nagyon nagy varázsló. Sokan csodájára járnak a gyógyhatásainak.
igazság szerint kb annyi a bajom hogy ha nem csinálok semmit akkor is úgy fáj a gerincem hogy majd beszarok, de ha csinálok valamit akkor se sokkal rosszabb, meg már totál nem hajlik se előre se oldalra de a többi izület se az igazi
amúgy meg egy ideje azt hittem geci lusta vagyok azért nincs erő semmire sem, mondjuk attól még lehetek lusta.....
amúgy a súlyvesztés az egyedüli amit nem produkálok, azért a szalonna+szilva lekvár nem téveszt 😁
A CML a hosszu tavu kovetkezmenye ennek.
AML-em volt, azt ket ev kemo/sugar aran el lehetett zavarni, allitolag a kronikus nehezebben mulik de sokkal lassabb lefolyasu, kevesse agressziv es egyutt lehet elni vele.
valami cml is volt a papíron de az nem tuti csak annyi hogy szóbajöhet
remélem írnak ki rá egy valag orvosi füvet amit freelac adójából fizetnek
Gülünek is mormog egész kicsit mikor már párezer km van az olajban, friss motullal nem hallani. Nem is foglalkozok vele, majd ha veri a lábujjam. 😆
Már vágom a betegséget, barátom anyukája is élt még 10 évet vele úgy, hogy messze idősebb volt mint te Ini. Nejem is túlélte az előrehaladott gyomorrákot nem szabad feladni csakis előre! Most már nagyon másképp látjuk a világot. Mi fontos mi nem az...
Ebben sem egyedulallo, a KTM 790 kuplunban is is harom rugo van.
Ha tényleg így van, (bár bízom benne hogy nem) akkor ez elég durva. 😌
Ezen ne stresszelj, ha kronikus mylenoid leukémia (CML). Anyámnak az volt idöskorára, gyógyszert kellett rá szedni. Hosszu évekig élt vele és nem az vitte el. Mondhatni az ö korában egészségesen halt meg. Semmi különösebb problémája nem volt vele. Szerencsére. Remélhetöleg te is elkoptatod a botokat.
Hú bakker ez miez?
nagyon nem akarom elkiabálni mert még tesztekre kell még menni, de a dokik szerint valami chronicus myeloproliferatív betegségem van
elmentem egy gerincsérv gyanúval aztán 120ért megsúgták hogy kár volt ennyi pecabotot venni mert nem koptatom el
most már kicsit bánom az egészet, egy csomó bojlit vehettem volna a vizsgálat árán
Teflon bevonatot kaptak az ereid, vagy tudsz valamit amit mi nem?
már látom az alagút végét 😆
most már ehetek ihatok amit csak akarok nem fog elvinni semmiféle keringési betegség, érinthetetlen lettem
Bejött a fényevés?
engem ezek a földi dolgok nem nagyon érdekelnek már
Petes csöves sört iszunk. 😜
Ez már ilyen villantós csúszókuplung.Érdekes hogy csak 3 nagyobb nyomórugó van. 🤔

https://www.ebay.co.uk/itm/325...
Vagy csak az üvegeket vitted vissza? 🤔 😀
Háááát ilyen képeket face-ról mentett képeken a kisebbségiektől láttam eddig, mondjuk a fukszok még hiányoznak. 😁
Az egész családét. 😅
Eladtad az életed az ördögnek ? 😂 na ha ezt Ini meglátja…
A slusszkulcsot kifeledtem, nincs még rutin. 😆
Látom sukár csávó vagy 😁
Ez a kép így szép kerek.
Megg ott pirít az a kis LÓGÓ! 😂