Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze,pont csak es kifejezetten jot teszek vele ha gyakorlatilag egesz uton hidegen jar mert mire odaerek sem melegszik be soha.
Gondolom nem is tolonganak már érte.
Ja,ez van a közhiedelembe.
Tokmindegy honnan nezem,a 4,5 is sok azert a targyert.
jha most 8 az a 4,5 szóval nézőpont kérdése, hogy sok volt e 😅
ja városi dízel mi 😂
Valamit már el kellett volna adni a javítási költségek miatt
az nekem miért is lett volna jó?
én szeretném, hogy később térüljön. De nem úgy nézem, hogy a benzin visszaesik 250 Ft-ra.Az a helyzet, hogy te mindig azzal jössz, hogy mi lesz ha. Egyenlőre az van, hogy mind az amit fikáztatok jó befektetésnek bizonyult. A napelem és a villanykocsi megtérülési ideje feleződött az üzembe helyezéskori időpont számításai óta. Aztán, kivonják, korlátozzák, megszüntetik. Nem unjátok még? 😂 Szerintem aki lemaradt az kimaradt 😅 Nekem pikk-pakk visszahozza a befektetés árát pláne hogy vitya adott bele 4 millát az akkor még felébe kerülő eszközökre(kezeit széttáró)
Bomba, bamba a pipi. 😂
Szerintem siman jo az a fos vellany amit vett,csak a 4,5 is sok erte,kettoert bamba uzlet lenne.
Ami penzt kiad egy varosi rovidutas dizelfehasznalas javitasi koltsegebe.
Plusz a toyota d4d motorja nem egy jo cucc.
városban jelenleg nincs jobb a villanytól
amúgy sosem azért fikáztunk mert villanyt vettél hanem azért hogy egy fos villanyt vettél úgy hogy lazán futotta volna egy sokkal jobbra, ami ugyanúgy visszahozta volna az árát
lehet nem 3 meg 5 év alatt de 10 éven belül biztosan
országúton 90 el az auris simán 6 alatt mard. De nem ez a felhasználás, hanem havi 1000 km város(kezeit széttáró)
Sajnos benne van a pakliban. Az biztos hogy jelenleg a gáz kedvező.
Gondold el azzal mennyit sporoltál volna ha dizelt veszel nem benzint aztán évekig nem 8 literrel jár csak 5el.
úgy gondolom hónapokon belül annak is jelentősen felmegy az ára
most 400 körül van tuti lesz 500 vagy több, na de ha 400 fölé megy akkor ismét palackos gázt fejteget a nép
Nem tudhatod hogy hány év,mond azt hogy előreláthatólag a mai adatok szerint.Napról napra változnak a dolgok,így azt számolni hogy 3 év múlva mi lesz.Azt pl gondoltad volna hogy pont svájc fogja korlátozni az elektromos autók használatát?Én nem.Élő példa ahol nem csak a kerítés van kolbászból hanem az egész ház is beszopja egy villanás alatt.
Azt számolgattam én is, hogy újra értelmet nyer a gázos autó. Legalább is egyenlőre. Az utóbbi időben nem volt benne ráció.
az astra gázzal 7,5 körül eszeget hosszú(hosszabb)távon
ha miskolcra megyünk akkor 6,5 (6,3 volt a legjobb) de az egy kaland túra olyan utakon ahol kb egy épeszű ember nem jár
helyben 10 liter télen és 9 nyáron
de aki ingázik az nem jár sokat városban
havernak hengerenkénti a gázcucc( enyém keverős) plusz az 5 ajtós nem kombi 1 literrel kevesebbet eszik
lazán veri a legfaszább dízelt is kötséghatékonyságban
8 litereket nekünk az elavult 15 éves verso eszik nagy dobozzal 1,8 szívó benzinnel, de az is inkább 7,3-7,5 ha nem helyben jár
aztán asszony ritkán megy 100 alatt, már kapott is csekket mert mindig siet....
2 milla miért? Azt akarod kiszámolni ez mikorra térül meg? Max 3 év amiből eltelt egy év és a 11 éves autó helyett van egy 1 éves autója(kezeit széttáró) Oké ma megy 1 éves gariszervízre majd beszámolok mennyi lesz. Az enyémnél ez 110-170 szokott lenni az asszonyénál meg majd látjuk de ezt majd leszámoljuk a megtérülési időből 😅
nem (ujjával nemet mutató) nem számít a 480 ft-sem olcsónak, minden viszonyítás kérdése. Arra kéne emlékezni, hogy a kovid hiszti előtt mennyi volt az üzemanyagok ára de asszem 2018-2019 olyan 400 környékén a kovidban esett vissza 300 alá kb. 1,5 évre (gondolkodós) Én mondjuk akkor sem mentem többet mint most (kezeit széttáró) Sőt a kovid első időszakában nem is nagyon engedtek bennünket menni 😅
Mennyi volt az a némi apró?
az asszonyé is 8-at fogyasztott. 1,3-as motor a városi 40-el havi 1000 km-eren keresztül nem adott jobb adatot 😆
nem a benzin ára a sok a fizetés a szar
amúgy az a 8 literes fogyasztás elkeserítően szar
már évekkel ezelőtt kellett volna venni valami villanyos kocsit ekkora távú ingázáshoz
mert, hogy értelem szerűnek vettem azt, hogy a 40 ezer ft a többlet 150 ft-jával. Akkor most mennyin siránkozol? 57*150 Ft-on(8550 ft) vagy dízelnél 57*200 ft (10400) ft/ hónap? Nekem ha nem jön össze a hónap és sokat kell menni 150 liter fogy el egy hónapban(gondolkodós) Nagy szerencse, hogy az asszonynak megvettem a villanyost mert az még + 80 liter lenne. Régebben is ennyi volt csak akkor 300 ért tankoltunk. Aztán 2 év alatt nem emelkedett a bevételem inkább csökkent. 2020-ban átlag 230 liter szűk 70 ezer volt havonta. Ebből most kiesik az asszonyé amiért fizetnék több mint 50-et az enyém most eddig került 72-be/hó jóárasítva most drágábban meg 105-be-áfa. tul kép kb. 83 ezerbe a 72 helyett. A mostani 700-as árakon. de nem mindig volt a piaci dízel 700(ujjával nemet mutató) simán 850-ek voltak előtte. Aztán egy-két szarakodás és ne gondoljuk már, hogy az üzemanyag egyik napról a másikra nem lehet 1000-1500 ft/liter. Mondjuk akkor már látványosan csökkenni fog a forgalom az utakon. Áldom az eszem, hogy megvettem a villanyos autót az asszonynak. Egy 10 éves 8 ltert zabáló lomot adtam helyette + némi aprót. 600-800 ezret vinne évente az üzemanyag ár függvényében. De sokan fikáztátok pedig. Szerintem bogyóé már a használt autón vár az új gazdájára (szemeit körbeforgató)