Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hilti akkussal melóztam régen abban volt kraft, mire lemerült, a másik akku tele volt.
Mit kell ezen annyit picsogni?1000km-enként tizenegynéhányezer ft plusz.
Tulajdonképp mindig és minden társadalom el van baxva 😁 ez így volt, így lesz. Talán az ősközösség működött, de arról nincsennek írásos dokumentumok 😅
De én meg mondom huszadszor, nem érdekel, hova mész, téged se érdekeljen, én hova megyek. Ugyanazt a benzint tankoljuk az autóba, legyen ugyanannyi az ára.
Egyébként eddig PONT az úrvezetőket támogatták, ha nem tünt fel... 😁 Te tankoltad a 480-ast, én meg a cég autójával munkát végezve tankoltam 680-ért. Szóval én nem kaptam a munkába járáshoz támogatást, te viszont igen. Aki " megértette a mondanivalómdat" biztosan erre is azt mondja, hogy jó 😠 főleg az ilyen Pipi félék, akik még csaltak is vele rendszeresen.
az egész társadalom el van baszva
én a jogokat és a kötelességeket összefésülném
pl akinek 4 év alatt nincs legalább 3.5 évig adózott jövedelme az ne szavazhasson
egyedül az iskola és a gyermeket amit támogatnék azoknak a családoknak is akik sohasem dolgoztak, mert ha akar akkor tanulhat, ha nem akar akkor meg lesz egy újabb semmire sem jó entitás akivel nem tud visszaélni senki sem
Csak én nem kikapcsolódni megyek, hanem dolgozni. De ismét leírom, majd én megoldom. Egyébként ha nem tűnt volna fel, a léhűtő, senkiházi, ingyenélőkre gondoltam. Aki meg munkába járáshoz nélkülözhetetlenül használja az autót,az megértette a mondanivalómat.
kiskőrösön a múlt héten volt ebből vagy 15
úgy néz ki a kutyának sem kell
én egy töltőt akarok tartalékba venni ki tudja milyen strapabíró a gagyi töltő
Inkább azt mutasd meg, hogy én hol és mikor rinyáltam támogatásért? 😁 pláne úgy, hogy én kapjak, de más ne... 🤔
Magánügyem, hova autózok, és mennyit. Kifizetem. Szóval legyen neked is magánügyed...
Mit találtam 🙂
Azt tudomásul kell venni, hogy a társadalom egy részét támogatni kell, mert lehet, éppen ezen múlik az, hogy eljár dolgozni vagy éppen segélyezni kell. tehát a támogatás szerintem nem kérdéses, egyedül a mértéke és a támogatandók kiválasztásán lehet gondolkodni.
Na akkor amit te írtál nekem, vsak fordítsuk meg!
Ki mondta ,hogy autóval menjél a családhoz? Miért nem mész gyalog vagy biciklivel??? Vagy miért nem költözöl közelebb? Ugye így már másabb???
De igazad van, és én majd megoldom valahogy. 👍️
Vagy pecot közelebb.
Esetleg az ajudi helyett egy i3-at.
keress olyan munkát, ami nem 45 km-re van. Ha meg olyan jó az a munka, annyi előnnyel jár, akkor nyeld le a hátrányait is.
Sztem két dologról beszélünk.
1) a cég, akinek fontos a munkavállaló, a bejárást támogassa vagy ne, egyezzenek meg, ő dolguk. Mindenki választhat.
2) támogassuk-e a nagy kalapból olcsóbb benzinnel, jogokkal, stb. azokat, akik munkába járnak autóval? Egyértelműen ne.
Neked 40 minusz lett havonta a munkába járás? Sajnálom, de pont nem érdekel, mert nekem meg ennyi minusz lett a család látogatás. Valahogy megoldom, neked is ezt kell tenni.
Gondolom nem kilencven kilométer gyalogolsz oda-vissza. Én annyit autózok. Kíváncsi lennék mikor indulnál dolgozni gyalog 45 ,kilométerre, hogy beérj 06.45-re??? 😂
Szoftver van. Nem is azt írtam, hogy neked nem fontos A családhoz autózni. Azt írtam, hogy adhatnának több támogatást picivel annak aki munkába jár, termel és most emelt áron tankolok. Írtam azt is, hogy ha kirándulni használom az autót akkor fizessem én is az emelt árat. De nekem dolgozni kell menni, ezért nekem így 40e minusz havonta.
Nem nehéz, csak nem áll meg. Lehet munkába járni biciklivel is, és én ha történetesen gyalog járok dolgozni, és ugyanannyi adót fizetek, akkor én mért nem autózhatok kedvezménnyel?
Már 20 éve is volt szoftver, ami útnyilvántartást "gyártott" más számlák dátuma, helyszíne alapján 😁 szóval baxhatnánk azt is.
de különben? miért gondolod, hogy fontosabb neked munkába járni, mint nekem pl. elautózni 7végén a családhoz? Te azt mondod, neked azt "kell" nekem meg nem - de ez nyilván nem igaz... mindenkinek a saját dolga fontos.
Igen, így.
Látom nehéz megérteni. Na akkor újra. Aki munkába jár, az adót fizet, aki kocsikázik vagy "falopásra" tankolgat az nem fizet adót. Így stimm?
Ez most nem így van? Akinek van útiköltség elszámolása, vagy munkába járás elszámolása, az lakhely és a munkahely közti távolságot a ledolgozott napokkal szorozva megkapja a pénzét.
dehogynem... még gázszerelő is van 😂
Nem az. Tapasztalat. De pont most írta Ekime, de nem hallottad meg. Tehát te a nagyobb csoportba tartozol.
Munkába járáshoz útiköltséged papírt töltetnek velünk minden hónap végén. Aki WC-re is autóval jár, az nem tölt ki ilyen papírt. Ilyen egyszerű eldönteni.
Ez már most is így van sajnos.