Mi is rendszeresen járunk milliárdosokhoz, én sem szeretném élni az életüket. Néhány kivételt leszámítva mind bolond. “Tisztességesen” meggazdagodottak között is… amikor előttünk vonja kérdőre a feleség az embert hogy már megint a kurvájánál volt meg hasonlók… a másik fele nem tudja hogy hova költse el a pénzt és csak a legdrágább dolgokat veszi és ki is hangsúlyozza.
Volt egy család ahol a srác kapott egy házat, olyan 300milla értékű lehetett, a konyha 14volt gépekkel. Na ott csak akkor tudtam meg hogy a srác a tulaj amikor mondták. Munkásruhában ő volt az első aki segített bepakolni, lapáttal ment a kőművesekkel…
Dolgoztam ilyen Escobar családoknak. Akkor döntöttem el hogy nincs az a pénz ami ezt megéri.
Boldogtalan idegbeteg idióta volt szinte az összes a sok pénzével együtt. Elvétve volt normális.
Hidd el, nem kell az a fél milliárd ilyen áron.
Igaza van Ekime-nek.
Úgy, hogy én pl. a cég óvodájába jártam ami ott volt a gyárkapu mellett. Meg volt óvoda a lakástól 1 sarokra, illetve 4-kor vége volt a munkaidőnek. És az összes iskola utáni dolog az iskolában volt, az uszodát leszámítva, de az is pár buszmegállóra volt.
én vettem 30 kiló cukort jövőre lekvárnak
amúgy kb 1 kiló kitart 2 hónapig is
liszt is van itthon 5-6 kiló azt nem tárolok be sok időre mert dohos lesz
Pl aki eddig kapott kilométerenként 15forintot a cégtől, mert tömegközlekedéssel megoldhatatlan a bejárás, annak emelnék a támogatáson. Aki meg wc-re is autóval ment az meg tankoljon ha tud a mostani áron! Ez egy példa. Wc-re nem fontos autóval járni! Munkába fontosabb. Így dönteném el. Ha én kirándulni akarok, akkor pl én is tankolok 700-ért. De én 90%-ban munkába. Így van munkám, kapok fizetést, fizetek adót. Aki kínjába már az utca végére is autóval jár, mert az menő, az meg ne sírjon!
Sok logikát, értelmet ne keressünk. Liszt, cukor, budipapír stb veszik mint a marha. 😁
Nálunk pl. egy hónap alatt egy 10db/csomag 4rétegű fogy el, cukorból meg egy kiló sem.
Bár most ünnepek előtt lehet kell 2 kiló is.
Minden nap beállnak a sorba… mert azt mondja hogy az ő kocsija legyen tele mert mi lesz ha nem lesz. A városon belül jár dolgozni, nem is tudom hány fős a város, talán 30ezer… mennyir lehet itt kocsikázni munkába meg haza? 15km ?! És minden nap áll a sorban.
Már rég írtam, hogy fel kellene emelni az üzemanyag árát. A kényelmes, hétvégi, unatkozó autósok nem flangálnának, ha kell, ha nem kell. Aki viszont kizárásos alapon csak autóval, motorrral tud eljutni a munkahelyre azt picit jobban támogatnám a kiadásaiban kilométerenként.
Nekem is van olyan ökör kollégám hogy a pihenőibe a kutakat koslatta (2+2 folyamatosba jár) ugye ehhez is 4 műszak kell: A, B, C, D 😂 de itt 2 műszak folyamatosnak hívják. Na ez az idióta is erősítette a birka tömeget. 😜
Remélem, cukor meg tej is lesz - ha lekerül a sapka - és befejezi végre a nép a rinyálást - meg a pánikolást.
Majd akkor pánikoljanak, ha lesz miért... 😅
meg kellene fizetni mindenkit rendesen aztán nem kellene mindenféle kedvezményekkel szarakodni
kis pénz kis munka nagy nyugalom
a stressz csak megöli az embert
De pl mindenlinek járt volna heti 20 liter olcson.és kész
Volt egy család ahol a srác kapott egy házat, olyan 300milla értékű lehetett, a konyha 14volt gépekkel. Na ott csak akkor tudtam meg hogy a srác a tulaj amikor mondták. Munkásruhában ő volt az első aki segített bepakolni, lapáttal ment a kőművesekkel…
Boldogtalan idegbeteg idióta volt szinte az összes a sok pénzével együtt. Elvétve volt normális.
Hidd el, nem kell az a fél milliárd ilyen áron.
Igaza van Ekime-nek.
Pedig elethalal mert rosszul mennek a tomegkozlekedok. 🤔
No,akkor hogy?
amúgy kb 1 kiló kitart 2 hónapig is
liszt is van itthon 5-6 kiló azt nem tárolok be sok időre mert dohos lesz
Nálunk pl. egy hónap alatt egy 10db/csomag 4rétegű fogy el, cukorból meg egy kiló sem.
Bár most ünnepek előtt lehet kell 2 kiló is.
Ezert elfogyott es kivezetik. 😆
Majd akkor pánikoljanak, ha lesz miért... 😅
Márs mindenkinek tele lett a tank?