Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Olajipari dolgozóként, ciki lesz villanyautóval bejárni dolgozni. 😂

Miután annyit csicskáztattak, remélem nem volt pofájuk kivenni a végrendeletből....vagy legalább átutaltad a cég tőkéjét egy Cyprusi bankszámlára 😂
Azért azt Bogyónak is el kell ismernie, hogy kurva nagy zseni ez az Orbán.
Letekerték kicsit a benzincsapot, elkezdték nyomatni a kormány médiákban hogy "van elég benzin" a libbant média erre elkezdte az ellenkezőjét, mindenki bepánikolt, rohantak sorba állni, aztán addig hergelték magukat a sorban várakozva, hogy már követelik a benzinársapka eltörlését. Orbán meg csak annyit mond, "legyen meg a nép akarata". 😆
harminc pár évesen volt egy kis fusi melóm egy meglehetősen fehérmájú nőszeméllyel
ott alap volt a reggel-este dugás
plusz ha épp rájött akkor napközben 1-1 laza orál
na ezt egy hétig bírtam aztán haza szöktem 😂
Mondom hogy benzines zillel jar.
benzinből az 715 liter
hát az a nő még nem született meg és soha nem is fog aki miatt 200 km-ert ingáznék napi szinten 😅
Gondolom alap az orális kényeztetés indulás előtt és érkezéskor az év 365 napján ez a minimum cserébe ekkora áldozatért (gondolkodós)
Bár összegezve a dolgot ekkora áldozatot ezért sem hoznék(kezeit széttáró)Mondjuk a fenti az vonatkozna egy 30 km-eres ingázásra 😂
Azt mar elbaszta.Vegyen teszlát az ilyen taxis.
Vagy házasodjon jobban 🙂
Valamit kurvaszarul csinalhat,ez a 100000 forint ha a mostani 480 es a kb ,700 forintos ar kulombozetebol jon ki akkor havi 450 liter benzint hasznal el havonta,ami 25 nappal eloszva kb 18-20 liter naponta.
Most vagy pestrol zalaegerszegre viszi a csemeteket,vagy egy benzines zillel jar.
Szerintem jarmuvet valtson vagy ovodat keressen kozelebb.
ez ilyen. A gáz csonkomra mondtak 1-2 évet, pedig ott megy el a ház előtt 😅
simán csak lusta a barinő
anyám anno a 4km távra lévő szőlőbe úgy járt ki hogy vitte a napi kaját-piát-ruhát-szerszámot plusz a gyereket még hátul a biciklin
most meg az oviba aszfalton se viszi a nép 300 métertől messzebb még esőmentes időben sem
fater biciklivel járt évekig dolgozni 2 faluval arrébb, utána lett céges busz és az vitte
szóval kb mindenki lusta, köztük én is
Nálunk melóba szinte mindenki egyedül jár külön kocsival, na ez a pazarlás. Mától majd megy a vernyogás, én meg majd csak mosolygok szépen. 😇
Sajnos barátnőm sajnálom, mert a gyerek miatt kénytelen autóval járni, mert tömegközlekedéssel nem érne vissza érte időben munkaidő után az oviba...
Tudom, hogy a magyar (valódi) átlag fizetéshez képest kurva sok az üzemanyagár, de az is elég gáz, hogy 350-ért nem mentek ennyit az emberek, hatósági 480-nal meg a wc-re is.
Van az a réteg, akit valóban sajnálok, akiknek nap mint nap szükségük van valóban az autóra, de szerintem kevesebb ezeknek az aránya... A legtöbben csak pazarolnak. (Lásd a saját családom, aki pl 2 bolt között se hajlandó 30 métert sétálni, MINDENHOVA is autóval járnak. Tesóm szerintem havi kb 100-150-et eltankol, mert mindenhova mászkál, ahelyett hogy dolgozna is... Többek között miattam is mondtam fel 😏 )
Így van, most sokan mérlegeltek, így nem lesz háborgás, hogy megszűnt a kedvezmény. Ügyesek ezek, jól kevergetnek a latrinában. Én is sajnálom, hogy a havi 6lityi amit fogyaszt (ha csak melóra használom) a rotyeszba is drágább lesz. 😆
Lehet bánni, barátnőm is zokog, mert havi egy 100-sal lesz nagyobb a havi költségvetésük... De ha marad az ársapka, akkor üzemanyag nem lesz... Férj már legalább fél éve mondja, hogy kurva nagy baj lesz, ha nem veszik le...
Ez 2 telek. A másik épület egy tároló, de igazából csak azért lett felhúzva, hogy a napelemeket rátelepítsük (8 kW).
Most pakoltattunk még fel 12 kW-t a tetőre is, de bazdmeg a kurva MVM 08.31 óta képtelen volt engedélyeztetni, így ott csücsülnek kikapcsolva.
Évi kb 18.000 kW-t fogyasztunk (nincs gáz, minden árammal van, csak a Férj autója kb évi 6000), szóval jó lenne, ha végre megküldenék az engedélyt......
https://www.origo.hu/itthon/20... na köszönjük, hogy eddig volt legalább ezen fogtunk eddig kicsit. Most meg már senki nem bánja majd, hogy vége ennek. 🙂
Olajiparban jártas vegyészmérnökként ez a legközelebbi hely, ahova el tudott helyezkedni 13 évvel ezelőtt. 8 éve ingázik, miattam. Mert ugye Ő jött hozzám, mivel úgy volt, hogy nekem itt a szülők cége, azt kell csinálnom. Aztán 14 év után besokalltam és felmondtam a szüleimnél, kértem a végrendeletből való kivételemet is 🤣 de itt tudunk maradni és ennyi.

Amúgy az a napi ingázás végig autópálya, így "könnyebb". :) És olyan fizetése van, amiből eltart minket és félre is teszünk. Én is lehetnék kitartott háziasszony, csak nem vagyok olyan fajta 😅
elmennek a picsába. A mostani áron 51,18 ft-tal tankolok többért literenként. Csak addig csürték-csavarták kitalált történeteket kreálva, hogy már a birka nép nem is bánja csak legyen. A fityisz megint csak arcul köpte magát a szokásához híven. Beleszart a saját szájában elöszőr júliusba a rezsiár megvágáskor(ujját lefelé mutató)
már a múltkor is nézegettem, nektek a szomszéddal egyforma téglából építettétek a házat és a kerítést vagy 2 házatok van egymás mellett?
ha nekem munkáért autókáznom kéne napi 190 km-ert akkor inkább nem dolgoznék 😅 Mondjuk egyébként sem dolgozom 😂
Szerintem februárig nem is kell tankolnom, ha valahová még is nagyon menni akarok viszem az asszony villanyosát. (kezeit széttáró)
Bár nincs pecaszezon nem megyek én sehová (fetrengős)
Bocsi így ismeretlenül, de mikor ilyet látok leírva, mindig az jut eszembe hogy az jó hülye...
Napi 120at csináltam heti háromszor egy évig meg is utáltam
Én is arra gondoltam 😅
De most Férj is örül, hogy anno eletromosra váltott, mert most bajban lett volna, ha nem tud bejárni (napi 187 km)
Ez kb inkább másfél tonna 😉 vagy egy kicsit több
Olyan 1800 kilóra saccolom
fél tonna csak az akksi