Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hat,valami aszódi buli volt talán pár éve.egy hétig mászkáltam egy autó mellett tőlem 5 méterre ahol a férj hullája vót benn.
Családban sokminden történhet.Senki sem örökélet. 😂
Tudom, 10éve van már. 😋
De csak hármas Az már itt elmagyarázták okosok hogy az nem ér szart se 😅
Hajrá! Én támogatom. 🖖
Előtte azért Ki kéne próbálni 😁
Neked van hozzá bmw-d. 😂
Bocsi nem tudtam kihagyni. 😇
Nekem jöhetne. 😆
Ilyen áron jobb kis szürke egérnek lenni. Meg amúgy rohadtul nem hiányzik nekem sehonnét ennyi lótyi.
Nem is rossz 😁 de ha csak Gucciban tud járni, nehezebb ügy
Kapsz hozzá fémilliárdot. 😆
...de ki az a hülye, aki a hagyatékin, amikor kiderül, hogy a tartozás nagyobb mint az örökség, nem mond le róla azonnal, ha csak azért nem, mert tehetős ember és a hagyatékhoz fűződő emlékek nem nagyobbak, mint a megfizetendő különbség?
Drága hobbi lenne. 😂
Szerintem nem is tudom elképzelni, hogy előre hogyan lehet lemondani. Vagy legalábbis mi értelme lenne. A félmilliárdra való célzást értettem, értettük. Van a nővérednek férje amúgy?
:-D
Amúgy a gyerekeid öröklését pontosan meg kell nézned, mert az öröklésből kiesett örökös (te lemondással) leszármazottjai csak az örökjog mentén örökölt vagyonig örökösek.

Tehát, ha csak kötelest részt kapsz, akkor a gyerekek is azon osztoznak. (Ez csak az elméleti rész!) Az mondjuk nem logikus előttem, ha lemondasz, akkor a te leszármazottjaid miért is örökölnének a nagyszülők örökségéből. De biztosan, ha ezt mondta az ügyvéd.
(Ha halál miatt, azt érteném, de önkéntes lemondás miatt, na, azt már nem.)

A harag rendkívül rossz tanácsadó, ne cselekedj előre meggondolatlanul. Mondva ezt úgy, hogy abszolút nem vagyok jogi szakember, nem ismerem a családi hátteredet és amúgy rajtad kívül ehhez senkinek semmi köze.
Tessék, vigyétek
meg van sokkoló tézer is. 😊
Nem lehet könnyű dolgod☹ Sajna több ilyet láttam már még családban is - na jó nem ennyire súlyosat
Sokmindenre használható egy parkside fúró 10 es fafúróval. 😆
Nővérem rettentő erőszakos és mivel gyúr (úgy rendesen, versenyre is ment, ami ilyen "szépség" verseny volt, ki mennyire szépen izmos) azért van benne erő is :D
Nem mondtam hogy önszorgalomból jön.Van nagy csomagtartóm és vastag huzalkötegelőm. 😂
Nem biztos, hogy úgy értette, hogy szépen megkéri a gödör ásásra, én inkább erőszakos tettlegességgel rábírásra gondolnék. 😄
Azt hiszed menne? 🤣 Előbb esne Neked minthogy bárkinek szót fogadjon 😅
Tesóm egy szociopata. Nem túlzok, ez így van. Klinikai eset. Egész életemben terrorizált, esett nekem késsel, lökött le a lépcsőn és majdnem miatta fulladtam a Balatonba, mert otthagyott és nem tudtam úszni, Ő meg röhögve továbbállt. Ahol tudott keresztbe tett nekem és kurvára utál azóta, mióta rátaláltam Férjre és van egy normális családom. Ő meg pasiról pasira száll, a gyerekeit anyám neveli és a hülye anyám még asszisztál is ehhez az élethez laza havi 1-2 m Ft-tal, mert annyi tesóm fenntartása. Ja és természetesen nem hajlandó dolgozni, általában azzal az indokkal, hogy neki milyen nehéz egyedülálló szülőként és neki nincs segítsége 😂 😂 😂
Én 3 db 5 év alattit nevelek és anyám 5 év alatt nem volt nálam annyit segíteni, mint nővérkémnél 1 hét alatt.
Persze, hogy tele van a faszom a kivételezéssel és engem aláznak, ha nem ugrok nekik.
Most hívott anyám, hogy nem tud belépni a kutas gépre, mondtam neki a jelszót és agyfaszt kapott, hogy neki nem működik. Bocs, bazdmeg, van már másik munkahelyem, nem érek rá a szarjaiddal foglalkozni, mert hülye vagy mindenhez is.
Dehogy sírok.
Egyszer elviszem éjszaka az erdőbe és ásatok vele egy gödröt ha nagyon kiakaszt. 😂
Valahogy az ügyvédek nem vállalták mondván ha már a nevén van a lakás ami színlelt szerződéssel (ami nehezen bizonyítható) vagy ajándékozásival került a nevére azt szinte lehetetlen visszacsinálni. Olyanért meg nem pereskednénk ami kilátástalan pénznyelő.
Ha nincs mit, akkor nincs mit, de általában Magyarországon azért az echte magyaroknál van mit. A mértéke már kérdéses.