Vicc, hogy ez az egész nem tartott napig és már rögtön lettek ügyeskedők., olvastam több megyéről is ezt a trükköt és pont a gazdag gazdák vásároltak be így holtszezonban kiküldve a támogatásból vett munkagépeket telitankolni és a telepen meg átfejtették saját tartályba amit meg elkezdtek gondolom drágábban árulni. Tegnapi riportban egy ilyen bukott le, hogy várta a traktorát a kis tgk-val amibe tartályba átferették a traki tankjából, állítólag addigra 10X fordult a traki, mivel hatóság kapta el és felvétel volt róla nem gondolnám, hogy kamu volt.
Férj is külön megy, mert férj intézi reggel a gyereket (mert barátnőm 5.50-kor indul), délután meg férj ér későn haza, de asszony hamarabb (aki meg megy a gyerekért). Kénytelen 2 autóval járni.
Napi 42 km-t ingázik. Eldugott kisfaluból nagyvárosba, ahol a buszok is szarul vannak. Nem lusta bazdmeg, csak geci az óvoda és fél 4-kor zár (ne kérdezd miért, én kibasznám a balhét, mert én pl semmiképp nem tudnám megoldani, hogy fél 4-re menjek gyerekekért LEGKÉSŐBB)...
Más meg nincs, akivel tudna közösködni autóban, mert túl korán indul és ezáltal ugye korán jön haza.
Nem ismerem az államigazgatás lehetőségeit, amúgy biztosan nem lenne egyszerű, de aki pénzt akar spórolni, az kénytelen lenne érte papírozni. Amúgy a forgalmi (-ban lévő vonalkód) alapján történő göngyölt fogyasztás számolása lehetne talán a legegyszerűbb.
Igen Sajna Az őszinteség népszerűtlen lett volna. így is láthatod hogy az ellenzék már ajvékol, hogy a szemét Fidesz így meg úgy visszavonta a sapkát alattomosan ☹️
Igaz, hogy egy új hivatal, de legalábbis egy halomügyintéző kellett volna hozzá, de lehetett volna úgy is, hogy mindenki teli áron tankol és névre, rendszámra kiállított számlával ha jogosult visszaigénylés lenne, persze csalás hegyek stb., de elég szigorral elfogadható mennyiségűre lehetne szorítani.
De gondolkodj már, meghosszabították januárig vagy meddig. Nem mondhatta volna azt bármikor eddig hogy nem tudjuk tartani mert drága? Szerinted direkt kellett egy ilyen műbalhét csináljanak ?
Nem tudom mikor írtam először, hogy csak a drágítás miatt van, valamikor előző héten, rögtön világos volt, amúgy a hétvégén prémium áron 2X tankoltam és nem haltam bele.
Ebben nincs vita, hogy ársapka nem tartható örökké.
A külföldiek ellátása, az ukrán nácik támogatása, aztán a mendemondák szerint a parasztok üzletelése az ársapkás üzemanyaggal, ez mind-mind csak közelebb hozta a véget. Az lett volna az üdvözítő, ha a gáz-villany mintájára adott mennyiségig lehet csak ársapkást venni.
Konteó vagy sem az már két agysejttel is látható volt, hogy ez nem tartható. egyedül Az volt a kérdés hogy mikor és hogy vágják el
Már akkor mondtam hogy gigantikus fasság mikor még a 480 as gázolajat tankoltattuk a román meg bulgár fuvarozókat
Meg kell szakítani egy írásos figyelmeztetéssel a használót a tulajdonviszonyokra, így a 10 év kezdődik elölről. Addig legalább műveli, ha meg nekem kell, akkor legalább rendezett a környezet (de legalábbis nem olyan, mint amikor 10 évig a tájékára sem nézek).
Ezeket a konteókat azért fogadom el nehezen, mert ott ezerszámra dolgoznak az emberek, egy része biztosan full hülye hazaáuruló, tehát egyrészt minden turpisság kiderülne, másrészt a konteók nagy része is ilyenektől származik.
Majd újra összeszoknak, és jönnek 4-en egy kocsival mint régen.
Én is azt néztem hogy régen a melóhelyen csak a garázsban elég hely volt. Aztán megteltek a külső parkolók is, meg a környező utcákban sem lehet már mozdulni. És ez így 5-10éven belül történt.
A főnökök meg baromira rászoktak, hogy lehet rugalmasan rángatni az embereket. Majd most megszokják hogy 4-kor van a munkaidő vége mert megy a telekocsi járat, és 3 másik kolléga toporog az irodában hogy menjenek már, mert a gyereket kirakják az óvoda elé.
Úgy értem. Elég speciális helyzet, de sajna az élet rövid ahhoz, hogy napi három órát kocsiban töltsön az ember... Ráadásul úgy hogy a csalàdtól van elvéve
Gyerekek gyorsan felnőnek pótolhatatlan időszak esik ki 😕
na de azt senki sem tudta hogy épp most nem tudják megcsinálni hibátlanul a finomító karbantartását 😂
mert ugye a régi szakik most mennek el a finomítóból amikor hiper extra nyeresége van a molnak a kusebb cégek meg egymás után zárnak be
ezt senki sem tudhatta előre
legakábbis az agymosott népből senki
amúgy az orbán klánnak több esze van mint eddig az összesnek együttvéve.....
Más meg nincs, akivel tudna közösködni autóban, mert túl korán indul és ezáltal ugye korán jön haza.
A külföldiek ellátása, az ukrán nácik támogatása, aztán a mendemondák szerint a parasztok üzletelése az ársapkás üzemanyaggal, ez mind-mind csak közelebb hozta a véget. Az lett volna az üdvözítő, ha a gáz-villany mintájára adott mennyiségig lehet csak ársapkást venni.
Már akkor mondtam hogy gigantikus fasság mikor még a 480 as gázolajat tankoltattuk a román meg bulgár fuvarozókat
Én is azt néztem hogy régen a melóhelyen csak a garázsban elég hely volt. Aztán megteltek a külső parkolók is, meg a környező utcákban sem lehet már mozdulni. És ez így 5-10éven belül történt.
A főnökök meg baromira rászoktak, hogy lehet rugalmasan rángatni az embereket. Majd most megszokják hogy 4-kor van a munkaidő vége mert megy a telekocsi járat, és 3 másik kolléga toporog az irodában hogy menjenek már, mert a gyereket kirakják az óvoda elé.
Gyerekek gyorsan felnőnek pótolhatatlan időszak esik ki 😕
mert ugye a régi szakik most mennek el a finomítóból amikor hiper extra nyeresége van a molnak a kusebb cégek meg egymás után zárnak be
ezt senki sem tudhatta előre
legakábbis az agymosott népből senki
amúgy az orbán klánnak több esze van mint eddig az összesnek együttvéve.....