Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eskü, Rád íratom, de fogsz még nekem sírni akkor a nővérem miatt 😆 😆 😆
én adnék neki akár egy fél kiflit is, de előtte telipakonám kapszaicin kivonattal 😂
Férj 4 évig egy lyukban lakott és kurvára örült neki, mert ingyen volt :D Onnan költözött hozzám :D
Régen helyben dolgoztak az emberek többnyire.
Barátnőm is azért nem keres helyben, mert BAZ megyében laknak és örül, hogy tisztán 400.000-et hazavisz. Nem kockáztatja a munkahelyét. Nincs nekik se nagyszülő, se testvér, se senki aki tudna nekik segíteni. Ha közelebb lennék, tuti vállalnám a kislány délutánonként, amíg hazaér, de sajnos 2 órányira vagyok tőlük... :(
Es sik lelki fajdalmat kibirok felmilliardert,siman irasd ram. 😇
Nálatok nem tombol a testvéri szeretet, úgy látom
Ilyenkor általában minden fél hibás..
drága hölgyem én mindent elhiszek
csak azt nem értem mi és a szüleink hogy nőhettek fel 2 autó nélkül 😉
persze meg lehet minden magyarázni, de mindennek a kényelem(vagy lustaság) az oka
kedvenc férjed us csak azért ingázik mert nem szeretne egy egy szobás lyukban lakni heti 5-6 napokat mint mondjuk a 60-as években
a gyermek elhelyezésről tudnék csoda dolgokat mesélni, mert mindent meg lehet oldani....
persze mindenkinek szar volt, de olcsó
Ja, persze, ezeknek utána is kell nézni előtte, ha van rá mód.
Azt max az örökség mértékéig így legfeljebb 0-n lesz.
Amúgy nem akarnak kizárni, csak én mondtam, hogy zárjanak ki, mert nincs kedvem pluszban a nővéremmel baszakodni. Semmi pénzért nem akarok vele még beszélni sem, nem hogy bíróságra vagy bárhova járni. Belefáradtam a sok hülyeségébe, a geciskedésébe, az életképtelenségébe.
Hagyjanak engem békén és akkor boldog vagyok. Nekem ennyi elég.
Azt ne feledd ha nem mond le az örökségről könnyedén örökölhet tartozást is...
a halál után 10 évig ezek hivatalosan megtámadhatóak.
Igen, már beszéltem ügyvéddel, hogy nem szabad rögtön lemondanom, mert akkor a gyerekeimre száll az örökség, de ha a hagyatékin mondok le, akkor marad tesómnak minden. (Nem akarom, hogy a gyerekeimmel valahogyan kibasszon.)
Úgy vagyok vele, hogy nekem a lelki nyugalmam fontosabb, mint az a félmilliárd. Így is jól élünk, boldogok vagyunk, nincs szükségünk arra a veszekedésre, ami azzal az örökséggel járna. Tesóm úgy is max fél év alatt eltapsolja, amilyen ügyes és okos. Legyen vele boldog. De Férj megmondta, hogy ha lenullázta magát és ide jön hozzánk, Férj egy kiflicsücsköt nem ad neki, csak elküldi a picsába.
Igen csak így lehet kizárni a gyereket vagy szülőt mert van köteles rész, de ha nincs mit örökölni akkor a köteles rész sem lesz sok.
HA még éltükben ajándékozással vagy színlelt adásvétellel a nevére íratják az ingatlant - fenntartva a haszonélvezetet - akkor lehet. Másképp nem tudom elképzelni az örökségből való kizárást, igaz, PTK-ban annyira nem vagyok jártas, legfőképpen nem örökösödési jogokból.
Akkor ig gedvasok,szerintem kevesebb.
Vagy beleszamoljak az összes furikazast es rafogjak hogy hat a gyerek miatt aldozzak fel az eletuket.
Ha még életükben ráírják arra akinek örökül akarják hagyni akkor így el lehet tüntetni az örökséget, haverommal így járt el az anyja, nővérére és öccsére íratott mindent már pedig tekintélyes föld és házvagyon van, és mi is jártunk így, kétes körülmények között átírták más nevére pont halál előtt a kb. 70m-ás lakást.
Nem tudnak teljes mértékben kivenni az örökösödésből, a köteles rész megjár, kivéve, ha a törvényben körülhatárolt okok miatt érdemtelen lennél rá. A mérgedben elkapkodtad - azt alapul véve, amit leírtál - hogy nem kell az örökség, ugyanis a családi vállalkozásodból történt kilépésed napjáig meglévő családi vagyon erejéig kellett volna igényt tartanod rá, ami utána jön-jött, ott tényleg problémás erkölcsileg az igényed.
Esetleg a hagyatékin lemondhatsz a testvéred javára, ezzel azt éred el, amit így leírva eredetileg szerettél volna.
2020. szeptember óta azzal jár :D Kb 5 év alatt kifizetik az autót, mert annyi benzinpénzt kap ugye 😆
Én nem fogok harcolni tesóm ellen. Vigyen mindent. Én nem akarom semmihez a nevemet adni, amiben benne van, mert nem akarok börtönbe kerülni, ha valami faszságot csinálni. Azért meg nem fogok gürizni, hogy lenyúlja a profitot és Gucci nadrágra költse....
Bogyó szerintem nem tankolt drágán, még kitart neki az amit tavasszal tankolt - amennyit megy 😁
Ezt akarta. Persze egészen pontosan úgy, hogy 100-ért, a különbözetet meg az adófizetők térítsék meg a kútnak, de ez már részletkérdés.

Itt látszik, hogy micsoda mentális problémákat okoz az, ha valaki az örök irigység, a cigi és a problémáinak okának a másban keresésében vegetálva éli az életét.
Itt az OMV kút franchise ismerem a tulajt, olyanfajta, hogy meg lehet vele egyezni 😁 ment itt a mutyi amiben csak lehet
En mondjuk kurvra orulok hogy bogyo kenytelen draga benyat tamkolni. 😆
Az elrettentő büntetés kilátásba helyezése és a lebukottakon történő kegyetlen végrehajtása eléggé visszatartó lehetne. Én pl. a csalásban résztvevő autó lefoglalásának lehetősége, és a jogosítvány örökre történő bevonása mellett nem reszkíroznék literenként 170 forintot.
Ja, az okozott kár megtérítése mellett, kamatokkal persze. És nincs mese, hogy mezítláb jött szexuális abúzus elől menekülő paki nőnek kellett vinnem a segélycsomagot, meg a kicsapott kutyák menhelyére a felajánlott élelmiszereket.
Abban biztos vagyok, felénk is él elég ilyen mentalitású entitás, amúgy kb. 20km-re lakok Pipitől így lehet, hogy csak a rokonságát ismerem. 😁
Aki annyira hülye hogy elhiggye ezeket a meséket az inkább ugorjon a Dunába.
Ez 100% a sok nyomorék miatt lett aki beállt minden nap tankolni és hordta haza kannába.
Na meg az eunak ugye aki napról napra egyrejobban hasbaszúrja magát.