Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nettó vagy bruttó 😂
Vagy lehet több, fingom nincs, hogy pontosan mennyi a súlya neki 😅
mondjuk ezen nem csodálkozom 😅
Az enyém csak olyan fél tonnás 🤣🤣🤣
Jó de nekem nem gyógyszeres üveg a tankom 😂
40x40 simán megtartja Persze nem a kettes hanem a hármas
nem(ujjával nemet mutató) Csak autógumikat égetek 😂
Az enyém kb 3500 Ft-ból tele van, bár csak 200-250 km-t tesz meg 🤣
Hé Pipi nem kell már a picsába küldened a kutast neked is annyi lesz mint nekem 😂 😂
Szóval újra barátkozhatsz bárkivel 😂
20 évente itt is van erősebb szellő. 91-ben meg 2013 ban volt utoljára említésre méltó. Az oszlopnak való 40x40 70 cm mélyen van betonozva. Az, hogy ez kidőljön vagy meghajuljon kellenek az orosz atomrakéták 😆
Épp most mutatták a retek Klubon a gödöllői benzinkútnál a sorokat
én a hozzávaló 40x40 végdugókat kalapáltam bele. Van 11 oszlop egy év volna mire annyi sört meginnék 😅
Fázni fog a üzemanyag feje 😂 😂
Nagy királyság lesz egy teli tank nekem megközelít 40.000 ft ot 😬
Juhú, nincs többé ársapka az üzemanyagon.
Még qrvarégen hajtottam a lányaira, lehet onnan ragadt be a dolog? (állát vakargató) De annak már vagy 25 éve. (meg nem is jött össze)
Megoldja hamar,szoval szuuuuuuszaaaaa.
Ez évek óta húzódik, de mostanában már csak akkor mozdul ki a házból, ha józan. Az meg ritkán fordul elő.
Mondjuk ez már a kompromisszumos ajánlata volt, mivel eredetileg azt akarta, hogy én falazzam fel a két épület közötti szakaszt. Eleinte még kedvesen győzködött, hogy ez tulajdonképpen nekem jó. (szemeit forgató)
Elbbutobb megmurdel,minek a feszko.
Azt mondta a vén zsidó, hogy ŐT zavarja, hogy mi átlátunk hozzá, szóval fizessem ki a trapézlemez felét, akkor lecseréli a dróthálót.
Én meg mondtam, hogy a te kerítésed, engem baromira nem zavar hogy átlátok, mivel qrvára nem érdekel hogy nála mi van. (a garázs és a ház között egy 5 méteres szakasz van, ahol láthatjuk egymást, de nyáron ott a fügefám, akkor még annyira sem)
Miért zavar ha néz ?? Legalább figyel rád valaki 😂 Hol lőnél ingyen 0-24 biztonsági személyzetet 😂
Persze a ha lopott kocsikat darabolsz a kertvégébe teljesen más a helyzet 😂 😂 😂 akkor bocs
Na.......az jo dolog.Legyel konstruktiv.
Én fel szoktam tölteni betonnal, onnantól elég masszív dolog. (és nem kell sörös doboz a tetejére kupaknak)
40x40 oszlopnak kicsit soványka, nem tudom mennyire érheti a szél, de egy 2 méter magas kerítést simán elgörbíti a viharos szél
nekünk itt a rét szélén 80+os széllökések is vannak városban biztos mérsékeltebb
bár láttam olyan forgószelet ami a kocsi seggét arrébb tette, kéményeket döntött le kerítéseket borogatott ki és a falu közepén ment végig
Én TUDOM!! hogy mit gondol rólam. (vén köcsög)