20 évente itt is van erősebb szellő. 91-ben meg 2013 ban volt utoljára említésre méltó. Az oszlopnak való 40x40 70 cm mélyen van betonozva. Az, hogy ez kidőljön vagy meghajuljon kellenek az orosz atomrakéták 😆
Mondjuk ez már a kompromisszumos ajánlata volt, mivel eredetileg azt akarta, hogy én falazzam fel a két épület közötti szakaszt. Eleinte még kedvesen győzködött, hogy ez tulajdonképpen nekem jó. (szemeit forgató)
Azt mondta a vén zsidó, hogy ŐT zavarja, hogy mi átlátunk hozzá, szóval fizessem ki a trapézlemez felét, akkor lecseréli a dróthálót.
Én meg mondtam, hogy a te kerítésed, engem baromira nem zavar hogy átlátok, mivel qrvára nem érdekel hogy nála mi van. (a garázs és a ház között egy 5 méteres szakasz van, ahol láthatjuk egymást, de nyáron ott a fügefám, akkor még annyira sem)
Miért zavar ha néz ?? Legalább figyel rád valaki 😂 Hol lőnél ingyen 0-24 biztonsági személyzetet 😂
Persze a ha lopott kocsikat darabolsz a kertvégébe teljesen más a helyzet 😂 😂 😂 akkor bocs
40x40 oszlopnak kicsit soványka, nem tudom mennyire érheti a szél, de egy 2 méter magas kerítést simán elgörbíti a viharos szél
nekünk itt a rét szélén 80+os széllökések is vannak városban biztos mérsékeltebb
bár láttam olyan forgószelet ami a kocsi seggét arrébb tette, kéményeket döntött le kerítéseket borogatott ki és a falu közepén ment végig
Szóval újra barátkozhatsz bárkivel 😂
Nagy királyság lesz egy teli tank nekem megközelít 40.000 ft ot 😬
Én meg mondtam, hogy a te kerítésed, engem baromira nem zavar hogy átlátok, mivel qrvára nem érdekel hogy nála mi van. (a garázs és a ház között egy 5 méteres szakasz van, ahol láthatjuk egymást, de nyáron ott a fügefám, akkor még annyira sem)
Persze a ha lopott kocsikat darabolsz a kertvégébe teljesen más a helyzet 😂 😂 😂 akkor bocs
nekünk itt a rét szélén 80+os széllökések is vannak városban biztos mérsékeltebb
bár láttam olyan forgószelet ami a kocsi seggét arrébb tette, kéményeket döntött le kerítéseket borogatott ki és a falu közepén ment végig