Ez a t20 trapéz 3100 Ft/nm ennyi volt júliusban is. ment az alapba bele 6m3 beton az a mostani árakon 33 ezer ft/m3 a 40x40 és a 20x 40 zártszelvények + festék úgy néz ki 20 méter trapézlemezes kerítés a mai árakon fél milla, plusz két hétvége meló(kezeit széttáró)
Árak... tavaly márciusban csináltam a 18 méterest, olyan jól bevált, hogy fent is csináltam kétszer három métert szeptemberben... ugyanannyiba kerültek 😡
Én is ilyet raktam fel a láb szomszéd felé Nem nagyon tetszett neki mert leárnyékolja veteményesét, de leszarom, utáltam már az átlátszó fémet (drótkerítés gazzal)
Egyébként ők is mindig pislogtak át hozzánk Na az megszűnt a két méteres kerítéssel 😁
nekem 5 méterrel kisebb a porta mert az öregasszony ott sopánkodott a kert végén hogy biztos nem itt van a porta vége hiszen neki itt egy almafája van
aztán csak kiderült hogy nekünk van igazunk de akkor már nem tettem át a kerítést
55 vagy 60 méteres a porta olyan mindegy
1,4-et. De nem mind az enyém. A mamikáé volt valamikor az egész porta, de eladta az unokájának, mert építkezni akartak. Aztán A földmérő kimérte, mert szétosztotta a telket 2 hrsz-re. Az meg olyan jól sikerült, hogy ferde lett a telek vége(fejét fogó) Tulajdonképen nagyjából így jön a telekhatár ahogy a szalagot kihúztam. A mérnöki karó még meg volt amit levertek 2005-ben. A másik vége meg be jött volna az épület tövéig. Én meg azért a néhány négyzetméterért nem akartam ferde hátsórészt így a kerítéssel kiegyenesíttetem. Na ebből lett a vita 😆 Mondta a mamika neki ez így nem jó rakjam úgy ahogy a telek határ van 😅 Mondtam neki neki is sokkal jobb így egyrészt kapott vagy 10-15 m2 ingyen, másrészt bármikor hozzáférhet a melléképületének a hátsó feléhez ha javításra szorulna(kezeit széttáró) Mondjuk azok az épületek inkább elbontani valóak. Szóval egész nap ott trappolt a mamika a görbebotjával hadonászva és fenyegetőzve. nem értette meg, hogy milyen jót tettem vele 😅 Tudom én, hogy a legnagyobb baj az volt, hogy nem tud többé átkukkolni a vénlány, de hát senkinek nincs szüksége a problémás szomszédokra 😅 Aztán mindenféle kifogás előjött, hogy az a kerítés miért nem jó ott ahol van 😁 Aztán a nyugalmam érdekében megígértem, hogy minden évben lecsavarozok egy kerítéselemet, hogy át tudjak menni a gazt eltakarítani a senki földjéről 😂
Hazafelé 4 kúton voltam ahol semmi sem volt, végül 1 ömv-nél prémium volt, de azért is sorállás volt iaz csak 5-6 kocsi. Azt mondták ha várunk kb. 2 órát akkor lesz hatóságiára diesel, de benya nem.
Felénk igen hisz minél erősebb annál termelékenyebb, az enyémnek legfeljebb akkor van előnye, ha nagyon szűk a hely vagy pl. egy házban belül kell dolgozni mert mivel csak 90cm széles egy 100-as ajtón könnyen beférek belső bontásokhoz. Nálunk az 1.8.as kubotához hasonlók 12-15000-ért vagy hasraütésre dolgoznak az enyém félével 8-10000, én haveroknak néha jó szóért. 😁
itt nálunk nem ér annyit hogy áthelyezzem a kerítést
leszarom mert kb annyit is ér
Egyébként ők is mindig pislogtak át hozzánk Na az megszűnt a két méteres kerítéssel 😁
aztán csak kiderült hogy nekünk van igazunk de akkor már nem tettem át a kerítést
55 vagy 60 méteres a porta olyan mindegy
eléggé madmaxos a helyzet és ez csak rosszabb lesz egész addig amíg a sok libsi idiótát karóba nem húzzák
https://youtube.com/shorts/w_t...