Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ehh, alaptalan szóbeszéd!
Most tankoltam az OMV-nél 21 litert (ennyi fért bele) kb. 10 percet kellett sorba állni. Kérdeztem a kutas csávót, hogy mennyire kell rettegni: "Az OMV nem függ a MOL-tól, de mivel a környéken nincs nagyon nafta, nálunk azért fogy el mert mindenki idejön. Aztán hoz a tartálykocsi és megint van"
14:17-kor voltam, még épp műszakváltáskor, mikor dől ki a nép a vasműből. (amíg még működik) Persze meglehet hogy 20 perccel később már kint állt a sor vége az úton.
én 1x centiztem ki
23 literes tankba tankoltam 23 litert, 10 perccel a benzinkút bezárása előtt nagykalon
ha csak egy pici hiba beesik akkor tolhattam volna vissza a román oldalra, keresni egy pénzváltót este 10-kor majd tankolni....
na ez a centizés 😆
Centizni szoktam. ☺️
Adok belőle 250-et naponta ha megteszed a szendvicsemberes melót. 😆
Az enyém se volt még száraz De mivel tudom hogy vasárnap csinálnom kell egy 300 kilométeres kanyart inkább most elmentem, mikor ráértem
Nem hogy beöltöznél szendvicsembernek és átnennél reklámozni hogy 500Ft-ért beszámolod a hatósági árast ha nálad vásárolnak 😁 win-win 😆
Hát,ha neked nincs és kilógsz a 3-as útig akkor ja.Bosszantó.
Ilyen bosszantó, hogy be ment valaki vásárolni? 😁 Jöjjenek csak jövő héten is, álljanak sorba a 3 literért ami hiányzik
Most volt benn egy nő,amíg a férje sorbanáll nézett cipőst,aszondta tulajdonképp a jövő héten is ráér,de azért kivárják. 😡
Itt van. Volt.
Nálunk is már zárnak be, 2kút fixen le van bólyázva, a többit nem látom.
Végre átköltözöl abból a cella méretű házból egy normálisba ?
Lehet hogy a Kossuth rádióba déli harangszó után aktuálisabb lesz üzemagyag szint jelentés
Egerbe apad kocsik találkozása tilos , Budapest csorog .......................... 😂 😂 😂
ismerős egerből most jött haza azt mondja vagy be van a kút zárva vagy az utcán van a sor vége
Ez a egér szürke 2-3 éve divat de már a pék fasza is szürke 😬
Előbb csináltass meg egy ilyen munkát Budafokon a hegyoldalba aztán rájössz hogy mi a drága 😡
Vagy üres a tankjuk...
6kor odamész aztán tankolsz,nincs sor
Nem.gép.függö.az oradij.
Ehhhh.....itt is ez van..tankolni kéne pedig ma vagy holnap.
A kovidot kihagytad
Pedig Eperjes megmondta a Csapd le csacsi ban : Vörös fényt! Az nyugtat !! 😄
Te aztán tudsz elhatárolódni ,egyem azt a cizellált szépérzéked 😂 😂 😂