Na szóval elsőkéből (Százhalombattán dolgozó)
Ütemezett szerelés vagy karbantartás ........................ de a lényeg a lényeg hogy sok olyan nagy öreg szaki ment el és a "újabb" brigád még nem olyan jók . Szervizelés után próba és nem volt valami oké (azt hiszem szivárgás ) ezért újra kell csinálni ami egyelő a csuszással . Közbe a benya meg fogyogat és miután nem olyan kapacitással működik a 3 illetve 4 műszak 😂 😂 😂 😂 és fogyatkozott a benzin a éhező nép számára egy kisebb pánik felvásárlás miatt csak eszkalálódott a helyzet . KB ennyi a helyzet
Ez meg egy cikk https://www.vadhajtasok.hu/202...
ja
havi 500 forinttért, mivel kettő van 1000 ft
de ha megkötöm újra akkor ingyen jár a hd box
de
ha lemondom 3 hónapig nem kötik be ugyanarra a címre
ez a digi nagy geci cég
nekem nem kell hd műsor semmire sem szóval ha csak sd jön ki a hdmi végén az sem gond, bár egy percig se feltételeztem hogy a gagyi átalakító változtatna bármit is az sd jelen...
ilyen cuccot tesztelt már valaki? https://www.fruugo.hu/scart-to...
a tv-csak hdmi bemenet van a digi boxon meg csak scart
valahogy össze kellene hozni őket
ez óránként 9000 Ft-ért volt itt leszámítva azt a negyedórát amit elkuncsorogva én csináltam vele 😅
Itt inkább a szállítás volt a drága. 12 platós mazdányi cuccot vittek ki fuvaronként 16 ezer ft-ért. Ebből 8 ezret a lerakásért kell fizetni 8 marad a gazdának. A két srác aki csinálta napi 20-at kap. Számolgattam a vállalkozónak egy 100-as maradt a zsebében (kezeit széttáró)
Ma reggel 06:35-kor iparipak előtti mol kút bólyázva az összes kútfej. Délután majd belesek van e forgalom. Mostanában nem kell tankolnunk tele vannak a szutykok.
nincs a faxt nincs 😅 kb. 1 hónapja csináltuk egy pecómnál a hátsó kerítést. Aztán a kotró hangjára kijött a szomszédból a mamika aztán elkezdett okoskodni, hogy hova rakhatom, meg hová nem a portámon belül a kerítést (fejét fogó) Rendőségtől kezdve már mindennel fenyegetőzőtt azt mondta úgy is el fogja bontattani a hatósággal, vagy most megakadályozza, hogy kiássuk az árkot a betonalapnak (kezeit széttáró) Mondtam is neki, hogy van ennek módja(kezeit széttáró) mondom a kotróhoz oda kéne láncolnia magát. Láncot is meg lakatot is tudok adni ha úgy hozza a szükség. (meghajlós) Hát a vénasszony egész nap a botjával hadonászott meg valamit dumált de a kiskotrótól nem hallottuk mit 😅 aztán amikor behúzott 5 percre gyorsan tetőléccel lecsavaroztam a kiskapuját 😅 Azért raktam ki egy táblát,meg körbeszalagoztam a területet, ha mondom este belesik a 60 cm gödörbe azt reggelik jobb létre szenderedik, nehogy engem vegyenek elő 😅
tegnap mintha egyébként is unatkoznék a zárószinti lakásból szóltak, hogy ázik a fal(ujját lefelé mutató)
Persze a lakásszövetkezetnél így év végén már nincs ember. Aztán, hogy a jó édes anyukáját szexuálná teherbe az a csapat aki vagy 15-20 éve tetőfelújítást végzett az baxta levinni a sittet a lakásom tetejéről(ujját lefelé mutató) Mondom lapátom van, zsákom van még csak le is tudom hajítani a tetőről a sittet, miután lent körbeszalagoztam mert még szalagom is van. de 2 vödörnyi szurkot adjanak meg üstöt mert az odaéget nyáron a desznyóolba, de megcsinálom inkább én, hogy legyen belőle valami ne csak az ígérgetés 😆 A képet még tavaly csináltam vásárlás után de bíztam benne, hogy nem lesz ebből gond, hát lett 😅
Családi házba nincs ilyen gond 😂 😂 olyan hagosan csattogtathatod a fitymát félnőt filmre amennyire csak belefér
Módjuk kertes házba meg a kertgépekére gerjednek a népek 😂 meg a vizes lombégetésre 😂 😂 😂
Nem elromlás volt, már tavaszra előre tervezve volt egy időszakos nagyjavítás. (általában 3 évente van)
De mivel februárban Vlagyimir előre ment, és nem hátra, Elnökünk és csapata bölcsen megtiltotta a leállást az ellátás biztonság miatt. A cégvezetés megértő volt (egyéb alternatíva hiányában) és áttolták a javítást őszre, gondolván hogy addigra már csak végeznek a földmérők ukrajnában, és úgy ahogy rendeződik a gazdaság. (felső küszöbértékű, veszélyes anyagokkal foglalkozó üzemként nem nagyon lehetett tovább halogatni a részleges leállást, így a helyzet ellenére muszáj volt most ősszel nekikezdeni)
Csúszni csúsztak a javítással közben is, mert a menetrend dátumai amit megkaptunk, már a harmadik héten köszönő viszonyban sem voltak a valósággal.
Én általában hétköznap megyek 9 előtt nem kapcsolok gépet 17-után szintén nem. Hétvégén meg egyáltalán nem szóval bennem minden jóindulat megvan(kezeit széttáró) De ez a sok unatkozó nyuggernak teljesen mind1. Ez már indok a kötözködésre. Volt amikor azért basztattak mert kitámasztottam a lépcsőház ajtót, mert folyamatosan hordtuk fel a cuccot. Ablakok ajtók, redőnyök, járólapok, csempék ragasztók szerszámok stb. Aztán az volt a baj,hogy kihűtöm a lépcsőházat csukjam be mindig. 😅 Mondtam, hogy sajnos erre már még egy embert nem tudok fizetni de ha megtetszene tenni, hogy amíg felpakolunk kb. 2 óra kis pihivel, itt tetszene állni az ajtónál és mindig nyitná, meg csukná nagyon örülnék neki, mert én sem szeretem ha a lépcsőház hideg 😅 Ilyenkor meg jön a durci (kezeit széttáró) Fogalmam sincs miért váltom ezt ki az emberekből kedvesen és nyájasan mondom (kezeit széttáró) Bár lehet az nem tetszik, hogy hülye kérésre csak hülye megoldást tudok mondani 😅
Ütemezett szerelés vagy karbantartás ........................ de a lényeg a lényeg hogy sok olyan nagy öreg szaki ment el és a "újabb" brigád még nem olyan jók . Szervizelés után próba és nem volt valami oké (azt hiszem szivárgás ) ezért újra kell csinálni ami egyelő a csuszással . Közbe a benya meg fogyogat és miután nem olyan kapacitással működik a 3 illetve 4 műszak 😂 😂 😂 😂 és fogyatkozott a benzin a éhező nép számára egy kisebb pánik felvásárlás miatt csak eszkalálódott a helyzet . KB ennyi a helyzet
Ez meg egy cikk https://www.vadhajtasok.hu/202...
havi 500 forinttért, mivel kettő van 1000 ft
de ha megkötöm újra akkor ingyen jár a hd box
de
ha lemondom 3 hónapig nem kötik be ugyanarra a címre
ez a digi nagy geci cég
nekem nem kell hd műsor semmire sem szóval ha csak sd jön ki a hdmi végén az sem gond, bár egy percig se feltételeztem hogy a gagyi átalakító változtatna bármit is az sd jelen...
Egyszerűbb mint szórakozni az ilyen gagyi átalakítókkal.
https://www.fruugo.hu/scart-to...
a tv-csak hdmi bemenet van a digi boxon meg csak scart
valahogy össze kellene hozni őket
Itt inkább a szállítás volt a drága. 12 platós mazdányi cuccot vittek ki fuvaronként 16 ezer ft-ért. Ebből 8 ezret a lerakásért kell fizetni 8 marad a gazdának. A két srác aki csinálta napi 20-at kap. Számolgattam a vállalkozónak egy 100-as maradt a zsebében (kezeit széttáró)
https://www.vadhajtasok.hu/202...
Persze a lakásszövetkezetnél így év végén már nincs ember. Aztán, hogy a jó édes anyukáját szexuálná teherbe az a csapat aki vagy 15-20 éve tetőfelújítást végzett az baxta levinni a sittet a lakásom tetejéről(ujját lefelé mutató) Mondom lapátom van, zsákom van még csak le is tudom hajítani a tetőről a sittet, miután lent körbeszalagoztam mert még szalagom is van. de 2 vödörnyi szurkot adjanak meg üstöt mert az odaéget nyáron a desznyóolba, de megcsinálom inkább én, hogy legyen belőle valami ne csak az ígérgetés 😆 A képet még tavaly csináltam vásárlás után de bíztam benne, hogy nem lesz ebből gond, hát lett 😅
Módjuk kertes házba meg a kertgépekére gerjednek a népek 😂 meg a vizes lombégetésre 😂 😂 😂
De mivel februárban Vlagyimir előre ment, és nem hátra, Elnökünk és csapata bölcsen megtiltotta a leállást az ellátás biztonság miatt. A cégvezetés megértő volt (egyéb alternatíva hiányában) és áttolták a javítást őszre, gondolván hogy addigra már csak végeznek a földmérők ukrajnában, és úgy ahogy rendeződik a gazdaság. (felső küszöbértékű, veszélyes anyagokkal foglalkozó üzemként nem nagyon lehetett tovább halogatni a részleges leállást, így a helyzet ellenére muszáj volt most ősszel nekikezdeni)
Csúszni csúsztak a javítással közben is, mert a menetrend dátumai amit megkaptunk, már a harmadik héten köszönő viszonyban sem voltak a valósággal.