Az a baj hogy megint mindenki pánik tankol,félig van a tankja elég neki még három hétig de azért megy mert mi lesz ha nem lesz.Közben akinek valóban kevés van és kéne neki,annak meg nem jut.csak egy tanács,hajnalban kell oda menni,akkor fel van töltve és nem akkor tobzódik a sok hülye.
Amint elindul a battai ujra visszaal.Van 20 liter gazolajam,de pátyra kell visszavinni a vectrat,es neg a heten nincs kesz a sajatom.
Most szarad az alvazvedo.Osszehányni a belét.
Az kkukk,kis kut,de az omv-n kifolytak a lampaig a kocsik.A palotakerti kuton a tartalykocsi utan 2 percek mar a 3-as utig alltak a kanyarodoban.
Tiszta hulye mindenki.Ahhelyett hogy kihagynak most par napig.Az is ost tankol aki fellel eljar ket hetig.
Nem kene.
Megmondom neked mi a baj az ilyen történetekkel: annyi, hogy a márkanevet tetszőlegesen ki lehetne cserélni bármi másra és a történet akkor is igaz lehet. vagyis lényegében semmi információtartalma nincs.
Ja,valószínűleg.Nézd,kikértem a véleményét,ő meg elmondta.Nem az a baj hogy hogy van közte problémás,mindegyik márkánál van ilyen,a baj az hogy egyik motornál sem hallottam azt hogy ez fasza jól eltalált konstrukció.Csak a jellemző problémákat hallottam.Kollégámnak zafirája volt 1.7d,cserélni akarta,sokáig meg volt neki szerette foglalkozott vele,ha valami volt akárcsak egy nyekegés a műszerfalnál már csinálta is,tényleg egy patika volt az autó,eladta,fél év múlva széthullott a motor.Na mindegy,aztán ő sem opelt vett végülis.
Valószínűleg a kávégép feltöltője lett megkérdezve, akinek hasonlított a munkaruhája a szervizes szerelőkéhez. Nekem is van fejlövésem mert én meg a Hondáktól nem látok különbeket, legyen az autó vagy motor, de így leszarozni az Opel motorpalettáját, eddig még senkitől nem hallottam.
👍️
Most vittem az asszonyt masszázsra.
A városban az OMV előtt elhaladva megnéztem, esélytelen volt még csak beférni is a kút területére, kint állt a kocsisor vége az út szélén. 🙀 (ezek szerint van nafta, csak lassan jön a pisztolyból, vagy nincs, de bíznak benne hogy majd hoznak) (állát vakargató)
Én is azt hittem basszák meg... ilyet utoljára A szocializmus rossz éveiben éltem meg. Tegyük hozzá van benzin, csak ocó nincs
Abban meg biztos vagyok hogy ebbe a köcsög MOL keze van benne
Na jó de a pesti birka,az alföldre meg nem kell,ott mindenki biciklizik.Itt is arról számolnak be hogy jellemzően nyugaton nincs gond. https://www.szeretlekmagyarors...
Tankoltam az asztmába vagy tizlitett,a köcsög hoddabol kinyerek meg tizet.
A vectra kerdeses mert csak tiz gazolaj van benne,es hetvegen vissza kell vinnem.
Jajjmilesz,atyauristen..... 😆
Most szarad az alvazvedo.Osszehányni a belét.
Tiszta hulye mindenki.Ahhelyett hogy kihagynak most par napig.Az is ost tankol aki fellel eljar ket hetig.
Nem kene.
Hazafelé a hatvani autopályás mol kuton leállo sávon.volt a sor vége.
👍️
A városban az OMV előtt elhaladva megnéztem, esélytelen volt még csak beférni is a kút területére, kint állt a kocsisor vége az út szélén. 🙀 (ezek szerint van nafta, csak lassan jön a pisztolyból, vagy nincs, de bíznak benne hogy majd hoznak) (állát vakargató)
Gondolom jött a hullàm, megvették az olcsót, utána a drágát is. Aztán az olcsóból hoztad de drága még nincs.
Abban meg biztos vagyok hogy ebbe a köcsög MOL keze van benne
https://www.szeretlekmagyarors...
A vectra kerdeses mert csak tiz gazolaj van benne,es hetvegen vissza kell vinnem.
Jajjmilesz,atyauristen..... 😆