Én régebben a Goose-ét akartam megcsinálni (Japánból lehet rendelni idomszettet) csak az alapgép hiányzott a művelethez. (mivel már akkor is aranyárban mérték a flexelnivaló Z-ket is)
Az lemaradt, hogy itt (a MOL kútnál) vagy 15-20-an álltak szanaszét, várva a tartálykocsit. (ránk állítólag nem érvényes Vlagyimir szigora, mivel mi mentességet kaptunk a 60 dolcsi alól)
Nálunk van,de nem kell idejönni aztán elhordani.A kis maszek kúton kérdeztm a kutast mi a helyzet,azt mondja előtte este zárásra fogyott el de nyitásra már volt újra,ennyi a változás.
Pecs detto. Negy kut mellett jottem el, vagy bojakkal, vagy laminalt A4 lappal volt jelezve, hogy Mad Max-esedik a szitu.
Csak az a Z900 La Parisienne idomzattal, na, az hianyzik nekem, de kurvara. :D
Itt ma megint hosszú sorok vannak. Egyiknél nincs, másiknál van. Azt mondják az új szankciós csomag miatt nem lesz benzin mert 60dollárban maximalizálták a kőolaj hordónkénti árát, putyin meg elzárja a csapokat 🤷🏼♂️
Tankolás téma: ma reggel (lévén hétfő, és azt mondták, hogy hétfőn várható szállítmány a MOL kútra) hazafelé elkanyarodtam arra megnézni hogy jött-e cucc. (nem kell tankolnom, kb. 3/4-ig van a tank)
Hát az még nem (fél nyolc körül) de prémiumot továbbra is adnak. Itt a helyi kis kútnál (OIL!) meg kint a papír az oszlopon, hogy "benzin elfogyott" de a dízel pisztoly aktív.
Szállok ki a kocsiból, de már lép ki a kiscsaj, és: "céges vagy?" Nem. "akkor a kis kutakon csak 3 litert tudsz tankolni kedvezményes áron.....az OMV-nél vagy a MOL-nál nézd meg, ott lehet többet tankolni" (kezeit széttáró)
Emlékszem (pedig régen volt) hogy a 7-esről lebeszéltél, mert az már-már kényelmetlenül nagy. 😸
(miért érzem úgy, hogy mint kb. 20 éve Opel (G, J és K Astra/Corsa dízel-benzines) flottát (mellette néha VW csoportost) használó elmondhatnám a tapasztalatokat, de itt reménytelenül felesleges lenne?) 😹
Nem azoktól tart az eu-s bevándorló mert hát azok a munka frontján kevés vizet zavarnak hanem az ukruktól, öcsémmel ha beszélgetek mindig felmerül, hogy mennyi támogatást kapnak (na jó azt csak irigyli mert pl. lakásra 950€-t kapnak míg neki rezsivel együtt sem kerül ennyibe amit bérel) és főleg, hogy ők tényleg veszélyeztetik a pozícióikat mert azok dolgoznak ráadásul nem is rosszul, utasnak utálja őket mert bunkók a végtelenségig a fekáknál, araboknál sokkal rosszabbak, a kollégáival tartanak attól, hogy köztük is egyre több lesz, mondjuk jelenlegi felállás az, hogy kevés magyar, pár lengyel, több horvát és a legtöbb szerb, echte német is van persze kb. az összes fele, de ők a könnyített munkákat kapják ami azért érthető.
Én is ezen agyalok, hogy megéri-e 1 év gariért amíg kb az az autónk jó ha 5000-et elfut ennyi lét kiadni a bizonytalanra. Eddig minden új autónkat csak max. 2 szervizre vittem el pedig azokkal sokat mentünk még annak idején tehát 1 év alatt a 3 szerviznek meg kellett volna lenni, igaz azok suzukik voltak. 😁 Ha törjük az úgyis casco-s elromlani pedig a fene tudja. Talán az elektronikus szervizkönyv miatt kéne bár nem tudom, hoigy az pontosan mit jelent, eddig csak papíralapú volt itt meg olyasmiről regélt a szerviz munkafelvevő, hogy az autó computerébe is beírják azt meg én otthon hogy? 🤔
Na,azért ki ne találjuk már hogy egy márkaszervizbe dolgozó szerelő nem tudja a motor problémáit típus szerint.Én csak annyit kérdeztem hogy insigniát nézegetek melyik motorral érdemes és melyikkel nem,majd tételesen elkezdte sorolni a motorokat és az anyagi részét.
Így van,nem látja a többit,ezért van hogy csak akkor hívtam mikor az insignia volt terítéken.
Mondjuk pont az insigniában lévő amúgy más típusokban jól működő motor nem volt valami jól sikerült, télen én is néztem párat, de már a próbán kiírta 2 az olajnyomás hibát: https://www.vezess.hu/magazin/...
Mutasd már meg őket!Hol írtam ilyet?A ti írásaitokba van rendszeresen cinikusan beleírva hogy
"Amit blődi vesz,az örökélet+1 hét,amit mindenki más vesz az csak szar lehet."Nem én írtam.
"Biztos minden szar, csak a VW nem... nem unod még ezt?"ezt sem én írtam,igazából én meg sem említem.
Hát,ismét valótlant állítasz.Ugyanis nem én írtam a klíma töltést.Kicsit figyelj oda jobban pláne ha felhozod példának.
Haverod akkor ne álljon neki mert nem ért hozzá.Az enyémen pár hete lett cserélve,nem kellett négyszer szétszedni.Hát,az meg hogy az utángyártott alkatrész minőségét az autó rovására hozod fel,simán csak ostobaság.
Találjuk ki mi az igazság és kezdjünk el valami faszságot terjeszteni 🤓
Csak az a Z900 La Parisienne idomzattal, na, az hianyzik nekem, de kurvara. :D
Hát az még nem (fél nyolc körül) de prémiumot továbbra is adnak. Itt a helyi kis kútnál (OIL!) meg kint a papír az oszlopon, hogy "benzin elfogyott" de a dízel pisztoly aktív.
Szállok ki a kocsiból, de már lép ki a kiscsaj, és: "céges vagy?" Nem. "akkor a kis kutakon csak 3 litert tudsz tankolni kedvezményes áron.....az OMV-nél vagy a MOL-nál nézd meg, ott lehet többet tankolni" (kezeit széttáró)
(miért érzem úgy, hogy mint kb. 20 éve Opel (G, J és K Astra/Corsa dízel-benzines) flottát (mellette néha VW csoportost) használó elmondhatnám a tapasztalatokat, de itt reménytelenül felesleges lenne?) 😹
Így van,nem látja a többit,ezért van hogy csak akkor hívtam mikor az insignia volt terítéken.
"Amit blődi vesz,az örökélet+1 hét,amit mindenki más vesz az csak szar lehet."Nem én írtam.
"Biztos minden szar, csak a VW nem... nem unod még ezt?"ezt sem én írtam,igazából én meg sem említem.
Meg nem látja a Renault-t a volkswagent, stb
Haverod akkor ne álljon neki mert nem ért hozzá.Az enyémen pár hete lett cserélve,nem kellett négyszer szétszedni.Hát,az meg hogy az utángyártott alkatrész minőségét az autó rovására hozod fel,simán csak ostobaság.