Friss infó
Voltam tankolni. Annyiban igazam volt, hogy itt vidéken nincs sor, minden állásra egyből be lehetett állni.
Viszont benzin se volt 😂
Kérdem a kutast, WTF? Mondja, szombat dél óta csak prémium lé van. Engem, mint prémium autóst ez nem zavart 😅 mert 680 volt a 100-as benya, eddig a sapkás 95-t én 650-ért vettem, szóval pont leszartam a 30 Ft-ot. Aki viszont eddig 480é tankolt dízelt, az a 780-as Prémium dízelre biztos vakarta a fejét 😅
Amíg ott voltam, kb. 4-en jöttek - és mentek is tovább üresen.
A brent 85 a WTI 79 dollar korul mozog most,mi kb 65 dollarert kapjuk.Bar ez nem megerositett hivatalos adat.Az elobbiek napi tozsdei.
Az utobbi hosszutavu es nem tul nyilvanos.De mivel szankcios realis lehet.
A vezetékes szankció alól mentesülünk, a tengeri alól nem. Viszont febfuártól egy rosszabb verzió lesz mert megtiltják az orosz olajból készült termékek országok közti kereskedését és az érdkes lesz tekintve, hogy a mol battán csak 1 félét gyárt a többit pozsonyban és máshol és akkor így ez országok közti kereskedelemnek fog számítani ami tiltott lesz hiába 1 cégé az összes finomító.
Kaptunk a szlovákokkal együtt határozatlan időre viszont akik elfogadták az ársapkát azoknak nem biztos, hogy szállít az orosz tehát a biztos, hogy semmi sem biztos. Amúgy olajat vagy bármt lehet venni bárhonnan és ide is érkezne csak napi áron. Bár igaz azt sem tudjuk, hogy most mennyiért kapjuk így nincs viszonyítási alap.
Én egyszer sem futottam bele ilyenbe,valami rémlik hogy volt már egy ilyen üzemanyag para,de akkor sem estem bele a tankolásba,de akkor is fényképeztem ide valamit,azt hiszem 2-3autó per kút.
Csak legyen benzin és pénz amiből motorozunk.
3napos hétvégét fogok tartani amikor csak lehet, péntek délben start, hétfő estére haza. Horvát bosnyák szerb montenegró amikor csak lehet. Hozzá egy Olasz 10napos és akkor jó vagyok.
Inkább megyek 5x a balkánra mint egyszer az osztrákok felé. Árban közel ott leszek. Látványban engem jobban érdekel a természet mint a sterilizálás, s motor meg átmegy bármin… ez ugye nem ilyen kis naked csupasz mekismotor 😃🤓🤓
Hétvégéseket tervezek ilyen keletausztria.Talán Birkfeld-Krieglach vagy Köflach-Judenburg környékéig eljutok,ha movárról korán indulok akkor mehet mariazell környéke.
A lényeg hogy a bécsi aglomerációt és a graz-it kell kitrükközni. 🤔
Annyira expert lettem már a Balatonkerülésben hogy pillanatok alatt megvagyok vele 😂
Átkompozok, Tihany alatt elsuhanok, hugyozok egyet a vízbe. Földvár-Szőlős-Dörgicse-Kapolcs-Tapolca. Ha ugy van akkor Várvölgy, ha meg máshogy akkor Szentbékkálla, tekergőzés és haza.
Horvátokat is kimaxoltam, Papuk és környékét ami érdekes.
Ezek az 1naposak.
Idén sajnos többször voltam felétek mint szerettem volna mert több barátnak és havernak is csak 1-1szavad napja volt és hát akkor mit csináljunk? Kerüljük jobbról balról a Balatont, erre arra. Bakony, Csesznek ez, Bajna stb és sokszor mentünk Veszprém és környékén át. Sok helyen csak prémium volt. Biztosan beleszólt a nagy forgalom is mert pl közvetlen a Balaton északi parton semmi sem volt. Szerencsére normális tempóba 350km a hatótávom 🤓
Voltam tankolni. Annyiban igazam volt, hogy itt vidéken nincs sor, minden állásra egyből be lehetett állni.
Viszont benzin se volt 😂
Kérdem a kutast, WTF? Mondja, szombat dél óta csak prémium lé van. Engem, mint prémium autóst ez nem zavart 😅 mert 680 volt a 100-as benya, eddig a sapkás 95-t én 650-ért vettem, szóval pont leszartam a 30 Ft-ot. Aki viszont eddig 480é tankolt dízelt, az a 780-as Prémium dízelre biztos vakarta a fejét 😅
Amíg ott voltam, kb. 4-en jöttek - és mentek is tovább üresen.