Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amugy ja. A falon.átmenö lukban lévö konnektort is.lehet basztatni.
Kábeltévére gondoltam. Utp vagy optika.
Nem tudom kinyitni a villanyóràt vagy mi a pöcs az a nagy dög szekrény. De az egyik konnektorjához hozzáférek. Lehet ott kellene néha néha összezárni ezt azt 🙄
Amugy eccerü, vágd el a kábelét a csatornába valahol, addig se néz tévét. A kábelesek ugyis csak másnap mennek ki
Azt sem kell. Tűt áttolni keresztben a koaxon, a kilógó részt levágni.
Esetleg egy subbasszus ládát tegyél a falhoz amit nem hall, csak megfájdul a feje. Persze amikor nem vagy otthon akkor kapcsold csak be.
valami blogban olvastam pár éve hogy evvel annyira kicsinálta a szomszéd idegeit hogy elcuccolt
valami rokker emberke volt a kellemetlen szomszéd aztán heti szintem voltak bulik
Hozzáférhető a betáp? Intézzek neked egy távirányítós áramszünetet? 😂
Nálunk volt valami hülyegyerek, aki bömböltette a zenét. Párszor be lett csengetve hozzá, aztán kikapcsolta a csengőt. Semmi gond. A ház elosztótábláján a méretlen elosztón kitekertem a hozzá tartozó biztosítékot. 3 napig kereste a villanyszerelő hol a hiba, addig nem volt nála áram. Utána nem volt vele gond. 😆
Szoktasd az erkélyére a galambokat ,utána ad el a cigányoknak a lakásod ( lehetőleg zenészeknek )
és a végén ad meg a koordinátákat Putyinnak hogy itt valaki fasszal zongorázik 😂 😂 😂 szerintem ez működhet
Jó módszernek tűnik csak Sajna nála hangosabb... a csendet így nem éri el
Ja,az kell mikor a paraszt alszik ő meg nem,akkorra kell kihegyezni a dolgot.
Ha panel akkor biztos a lépcsőházon keresztül megy be hozzá a net vagy kábel. szépen elroncsolod a drótot mintha elrágta volna valami és utána semmit nem tudsz a történtekről 😁 ha nem lesz eredményes egy hét múlva megint
Majd veszekedjen a kábel szerelőkkel 😁
Eleg bena vagy,neki ez IS sikerult. 😆

https://youtube.com/shorts/w7V...
hangszóró a falra aztán adj neki, vannak fasza hanghullámok amik átmennek a falon de te nem hallod
olvass utána, rútul be lehet szopatni
amúgy meg szerezz egy kártyás zárat, az övét meg pillanatragasztózd bőszen
Ezt akartam.én is de az mindenkinek szopatás.
Vagy késöbb fekszik.
Hasznalj ütvefúrót,bar,ezzel kibaszol mindenkivel.

Talan ha egy veres lófejet hagysz azágyában erthet belole. 🤔
Ja, hogy rohadjanak meg én sem tudtam tankolni. 😂
előbb kelsz mint ő?
Na srácok, azt mondjátok meg, hogyan lehetne szopatni egy panellakásban a szomszédot. Nem túlzóan csak az idegeire menni.
Sokszor szóltunk, megkértük szépen de semmi. Éjfélig ordít a tv, màr kiszedtem a konektort, bedugaszoltam, csendesebb lett sokkal. De a szomszéd meg mintha ezt észrevette volna és most hangosabban nézi a tv-t a kurva anyját.
De hiszen a pánik miatt nincs benzin.Ugyanaz történik mint a lisztel az élesztővel a budipapírral az adblue-val.
Az igaz hogy megy a pánik tankolás, de az is igaz, hogy volt ok a pánikra, mert nincs benzin 😁
Azt tulajdonképp mindegy lényeg hogy egy profitorientált cég, és az ereje is megvan egy piac manipuláláshoz
Nekem most kb 3l hiányozhat, de holnap beállok a sorba, asszony ma tankolt holnap talán 0.5l fog hiányozni, de inkább áll majd a sorban 2-3 órát csak tele legyen, én is erre biztatom. 🙏 👍️
A mol-é? Kié a mol?