Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja, az meg ne zavarjon itt senkit, hogy inike az én ökimet lopta el(ujjáéval lefelé mutató) Már a múltkor fevetettem a gözmeghajtású kocsit tsanyi még linkelt is róla, hogy a háborúba csináltak ilyet amikor nem volt benga(gondolkodós)
ránézésre akác. Az ott kb, 20 ezer ft,(dollárjeles)
teszt 😂
pedig a sátor az fontos(kezeit széttáró)
ezek az információid meg honnan vannak(kérdőjeles)
na látod(fetrengős)
Itt volt ma barátom azzal kezdte hogy tudtam hogy nem tudott tankolni sehol
Én 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 tudom reggel óta téma 😂 😂 mondom nekem teli van .................. erre valami olyasmi jött hogy ....................... oooooooooooooooo hordjak meg folyón el mind 😂 😂 😂
50 ert megyek erte. 😀
Na, olvasok itt mindenfélét, ebéd után elmegyek az OMV-re, kiderítem, mi a szitu. Első kézből való infó lesz (Fideszes párttag könyvemet azért viszem magammal 😁)
Gyerekek, van egy Opelem eladó! Az autó üzemképes, de már 24 éves, szóval kb. olyan is. Viszont 60 literes a tankja, és majdnem full teli van.
Mennyiért hirdessem? 😅
Nagyon kíváncsi vagyok, ezzel itt mi volt a szándékod... megfőztek egy 30 éves motort, amiben valszeg sok 100 ezer km volt, és az ember láthatóan hülye is volt hozzá.
Mit szeretnél, ebből milyen következtetést vonjunk le? Hogy ez mégsem magasan pozícionált márka? Vagy hogy szar az összes BMW? Vagy hogy mind hülye, aki ilyet vesz?
A péntekkel kapcsolatban: elmentem a céges Corsával délelőtt "tankolni" a dunaújvárosi MOL kútra, mert már porzott a tank.
MOL arany kártya van hozzá, csak ott lehet tankolni a flottát, és csak sima dízelre/benzinre jó, prémiumot nem lehet vele kifizetni.
Csak prémium nafta volt a kúton (kezeit széttáró benzinkutas) szóval gázolajpárával visszamentem, aztán majd holnap rápróbálnak megint.
nekem annyi a benzin hogy most locsoltam ki vagy 6-8 litert
a robogót megcsináltam belső nélkülire, fbs-el felragasztottam a gumit a felnire
mivel geci lusta voltam pumpálni lapos gumival jöttem egyszer haza és itt-ott levált a felniről a külső, leszedtem a gumit a felni meg full fbs ami sehogy sem jött le csak úgy hogy egy 18as külsőbe fóliát tettem bele a 14es robogó felnit aztán megtöltöttem benzinnel, most bőszen rágja az fbs-t a benzin
nincs itt hiány, bőszen lehet pazarolni az olcsó benzinből 😂
Ha én lennék a prezident, sok-sok rémhírterjesztő családja keservesen sírna. Aztán azok is mennének a levesbe, hogy írmagja se maradjon a hazaárulóknak.
Valahogy erről az álhírről nem hallott egy kolléga és ismerős sem (most is dolgozok és persze, hogy téma), csak a hírekből hallottunk róla, sms-t senki nem kapott. Kitalálták az álhír dolgot, hogy lehessen birkázni és egymást hibáztassa a nép.
Témával kapcsolatba ezt találtam
Amúgy sógorom hívott ma 10 kor hogy 6 kúton volt és nem tudót tankolni mindez 17 kerületbe utána végén a Keresztúri úton tankolt 5 litert mer nem adtak többet . Én ennyit halottam ,amit tapasztaltam hogy a Auchannél 30 percet álltam sorba péntek este benyáért és némely hülye mintha életéért küzdene 😂 😂
https://www.elemi.hu/alhirek-t...
Egyértelműen az. Benzinnel kenyerezik le a propagandistákat 😆
Gyakran van ilyen. A múltkor volt hiszti hogy csak egy litert lehet tankolni.
Aztán kiderült hogy valami eldugott vidéki kutacskánál volt ilyen, mert így próbáltak bevételt teremteni, de rögtön ráugrott az egész balos sajtó és ettől visszhangzott minden hogy O1G.
És nem mondom, hogy nem geci, mert az, de azért a kritikák sem mindig tényszerűek.
Kicsit nagy volt a nyomás a magasan pozicionált márkába.
https://www.origo.hu/auto/2022...
Itt már az összes barom tankolt. Sorba se kellett állni már ma reggel.
Itt is ez volt tegnap,azért írtam hogy itt nyoma sincs az üzemanyag parának.Megyek aztán tankolok.
Tegnap egész jo volt. Bár mostanság csak mol kuton tankolok. Elsönek sikerült, mondjuk pesten......de több kuton is csak lézengtek.
Megyek ma én is tankolni,megnézem ma mi a helyzet.
Most akkor nem kene elhinnem hogy 42 litert tankoltam tegnap ugy hogy 2. nak alltam benn,es az elottem levo nyanya szenvedett az adblue-val? 🤔
Tuti propaganda. 🤔