Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor be kell tölteni a rést "piacon" 😁
Vissza térve hogy ki mire irigy ................................. e-hez komolyabb közvélemény kutatásba kellene kezdeni
Hogy ki mit osztana meg embertársával szívesben ,egy jó maragapörkölt vagy az asszonyt 😂 😂 😂
De ha végén sátor jön ki ................akkor behalok 😂 😂 😂
hogyan duplázzuk meg a kocsink értékét...
Le is van bójázva.elhordták a birkák.
egy dugásra sosem lennék irigy
ellenben egy fasza marhapörköltre már igen 😆

amúgy a dolgozó osztályból hihetetlen sok 40+ éves nőt nem dugnak, még azokat sem akik teljesen rendben vannak
Itt sincs sor màr 🤷🏼‍♂️
Irigy volt ott mindenki ,csak többi szégyellte bevallani hogy hangosítót a hangszórón 😂
Fotóznám ha lenne.De az a helyzet hogy itt egyszerűen nyoma sincs az üzemanyag parának.
Azt is fotózd be, hogy a bejáratnál kint a tábla, hogy az üzemanyag elfogyott 😅
ezeknek semmi (legyintős) Sem lopni, sem csalni sem ugatni nem lehet mind a becsület érdemkeresztet viseli mimózalélekként 😅
Jaaaj... Jelenleg egy távmunkát vállaltam és 3 hetes oktatás van első körben...
Teams-ben mennek az értekezletek, de épp gyakorló idő volt. Néha segítettünk egymásnak 1-1 feladatnál, de lényegében csend volt.
Egyszer csak nagy LIHEGÉS. Beszóltam, hogy valaki kapcsolja ki a mikrofonját, mert MINDENKI HALLJA.
Nem kapcsolta, már röhögtünk, hogy bazdmeg, ez tényleg AZ?!
Be is szólt valaki, hogy igenis kurvára irigyli, hogy XY mennyire élvezi a dolgot 🤣
Élőben hallgattuk, ahogy valaki dug a csoportból 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Még mindig kajáról beszélünk vagy piros karika 18 😂 😂 😂
Na,hát nálunk ez a helyzet .Itt nincs birka offenzíva.
Tudod, elég nagy a pofám, 2 virsli is egyben befér 😆
Két virsli ??????????? de kié a másik 😂 😂 😂 ........................... azért a magas labdákra vigyázunk 😂
Szerintem még mindig faszább ez a fotó cukiság
Mint bele bandzsítani egy szelfibe piros hajjal sátorral a háttérbe ,műhéjközepén 😂 😂
Fél sportszelet? a mai árak mellett? ne túlozz... 😁
csak kötözködünk
ha nekem a nej kajával értékelné a teljesítményem akkor kb egy félbevágott sportszelet lenne rajta 😂
Nem volt sovány, mert emellé kaptam még egyet meg 2 virslit is 🤣 de basszus, hogy Nektek semmi se jó 🙈
Még hogy a nők elégedetlenek... 😏
Bazzeg, látod, hogy még nem tányéron van? 😅 Mondjuk ott kurva szarul nézett ki, azért nem azt tettem fel 🤣🤣🤣 de a szándék a fontos 😆
Na Basszameg mióta napokba Ránéztem a Parkside oldalra, azóta a Google folyamatosan tolja nekem az akciós 20000 Ft os fúrót
Ha az ember a nála alacsonyabb rangban vagy helyzetben lévőt basztatja, abban semmi szép nincs. Főleg, ha még nincs is igaza... ☹️
Úgy látszik, Emese a nyers tojás erejében bízik 😁
de csak irigykedunk ám.. 😃
gyenge muzsika lehetett ha ilyen soványka érte a jutalom 😂
Ez eleg nyers. 🤔
Na, gyerekek Anyámnál. Reggel kapott Férj is egy kis szeretetet tőlem és ennek örömére Ő csinálja nekem a reggelit 😅❤️