Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez nem lúzer, ez a becsület
vagy térdig jársz a pénzbe aztán mindegy mennyiért tankolod azt a gyöszt
én rábasztam az olcsó benzinre mert túl hanar hideg lett aztán nem sokat robogóztam
az opel meg alig indul be a sapkás 95össel, de majd ha gazat égetek akkor kilocsolom rá az olcsó benzint
😆
Én egy szar lúzer vagyok, a munkagépet kannából tankolom teli áron és nem szívom le a citroenből. 🙄
ez a hiba
az ilyen gyökér patkányokat minden esetben szarrá kellene verni, de úgy hogy emlékezzen rá évek múlva is
sajnos egy egészséges emberi jellem ezt nem teszi lehetővé plusz mellé jön az esetleges munkahely elvesztés
cigókkal is ez a gond, csinálják a fesztivált következmények nélkül, de ha 3 esetből 3x szarrá lenne verve akkor talán felfogná hogy nem éri meg....
Nyilván csak kiszinezted a történetet, hogy poénos legyen, biztos nem vagy ilyen, de ha valaki szaladt már bele az életben igazi gyökérbe, akkor annak most eszébe juthatott a sztoridból. Nekem egy ilyen akit eljátszottál, az arcomba nyomta a telefont és az autó rendszámát is lefotózta, kirugat, felnégyeltet, eltöröl, tönkretesz stb... mindenféle jelzőkkel kiegészítette a rám zúdított szitkot. Előtte soha nem találkoztunk, neki nem volt villanya, én meg segíteni mentem hogy legyen, hétvégén készenlétben. Annyi volt a bűnöm, hogy 2 nappal korábban is voltak kint kollégák, de nem sikerült a hibát véglegesen megoldani egy hibás kábel miatt, ami újra leültette a hozzátartozó szakaszt. Talán nem is lett volna annyira kellemetlen ha négyszemközt zajlik a trágárság, de az utcán, nézőközönség mellett elég megalázó tud lenni amikor lenézve, föléd magasodó felsőbrendűségi tudattal osztanak le. Persze lett volna megnyugtató megoldás, sőt több is a kocsi hátuljában, felrakó rúd, 240-es kábeldarab, földelő szonda stb... de mérlegelni kell, hogy érdemes-e elveszteni a munkahelyet egy ilyen ember miatt, aki úgyis előbb vagy utóbb belefut az életben egy olyan emberbe, aki manuálisan teszi helyre a gondolatvilágát.
az a szomorú hogy már arra is lusta/ostoba a nép hogy rendesen csaljon
én tankoltam az opelba aztán abból vettem ki a benzint, igaz nem azért hogy csaljak csak amiatt hogy ne kelljen a robogóvan szarolni a kutakon minden héten
Csak én vergődtem rajta mert amúgy még itt is általánosságban a lopás teljesen elfogadott mint az egész országban, amit most műveltél ahhoz hozzá sem szólok, nincs mit hozzátenni mert ez is elfogadott bár mint látjuk azért nem annyira mint a lopás. 😁
Én iszom szavaidat.
komolyan mondom baszod nektek semmi sztorit nem lehet leírni(kezeit széttáró) A múltkor is amikor banánt loptam labanciában a mária segítség strasszén 2 hétig azon remegtetek(fetrengős) Semmi szar életetek lehet magasan pozicionált autóval és ihatatlan drága borokkal 😂
Nem akarok ilyenné vénülni mint te 😅
Na megyek főzök a gyerek szülinapjára, mert 8 kor el kell mennem elírányítani a kőművest mit kell csinálnia(kezeit széttáró) Aztán a bográcsot még ki kell kötnöm a fűnyíró fogantyújához, mert állvány az megint elfelejtődött venni. Bográcsokat vettem a tűzben elolvadtak helyett(gondolkodós) Még csak most kezdenek kiderülni milyen kincsek vesztek oda. Többek között a gyerek szánkója is a tűz martaléka lett, mint ahogy az állíthatós fasza karácsonyfa talp is. Úgy hogy inkább azon pörögjél, hogy a fölös készletedből tudsz e ilyet küldeni nekem INGYEN különben ennek a szegény gyereknek itt elmarad a karácsony, mióta kiderült minden nap sírva ébred(kezeit széttáró)
Miért nem csodálkozok én ezen? Ezzel előttem a szelid idióta kategóriából átléptél a büdös tahóba. A család biztos büszke rád...
2 hét múlva lófasz üzemanyag fog fogyni 3 héten keresztül. A fuvarozás fele leáll a cégeknek meg kb. 90%.a. Mindenki pontyhalászlevet zabál tejfölös töltött káposztával. Az összes közúti forgalom annyi lesz, hogy elmennek a népek a rokonokhoz zabálni. Az ingázások és a tranzit forgalmak megállnak(kezeit széttáró)
Ja és én ez élőbe néztem . Mondtam is miért nem szabadítja meg senki a szenvedéstől szegény párát 😂
Szerintem ne keseredj el 😅 A büdös apja faszát nézegeti a monitort a hülyegyerek? ugyan azt az üzemanyagot adja ki a kút én meg pláne nem az a fajta vagyok aki ugyan azért többet szeret fizetni mint más(kezeit széttáró) Tulajdon képen szívem szerint nyakonvertem volna a kis balfaszt 😆 Mi a fasznak vizslat? jó pontokért? 😆
Látom, nem érted. Nem azzal van a bajom alapvetően, hogy kvázi csalsz és másik forgalmira tankolsz. Megszoktam. Anyám könyvelő, láttam eleget. No meg itt születtem, itt nőttem fel. Tisztában vagyok vele, hogy aki ahol tud, megoldja okosba és hogy ha Magyarországnak címerállata lenne, az az "ebül szerzett jószág" kéne legyen.

A parádé, amit a személyzettel szemben levágtál, az keserít el.
(fetrengős) Nem mondhatnám, hogy sport rajongó vagyok a focit különösen utálom ha az megy a tv-be inkább befordítom a fal felé 😆 De ha ilyen kabarék vannak benne akkor lehet átértékelem és nézni fogom ezután 😅
pipi de hogy is 😂 egyszer kis koromba leharaptam kiflivégét egybe lenyeltem és fizetés nélkül távoztam 😂
szóval nem vagy egyedül Bad Boys 😉
Mit a fociba alig érnek hozzá de vergődik mint stégen a sneci
http://youtu.be/asBM_ejRUxw
😂 😂 😂
tudom tudom itt mindjárt mindenki az erény és a becsület bajnoka lesz 😂 Ez eddig még mindig így volt itt(fetrengős)
Aki fillérbaszó, na az a legcsóróbb. Lehet neki bármi, soha nem elégedett. Szar érzés így élni.
eddig is loptam csokit a boltból,soha senki nem szólt érte.Szóval hagyd te is hogy ellopjam a kis csokimat!Én támogatlak.
baszod te is felháborodnál amikor nem a megszokott módon zajlanak a történések 😆 bár utána gondolkoztam azt kellett volna mondanom ennyi pénz van nálam(kezeit széttáró) Ezt elbasztam mert kihoztak a sodromból 😅
Az emberi minimum az lett volna, baszki, hogy nem veszed kutyába és alázod a porig azt a szerencsétlen pénztárost, hanem csendben tudomásul veszed, hogy lebuktál és kifizeted. Nem tudom, miért volt szükséged arra, hogy beletöröld a lábad a kiscsávóba. Nem ő tehet arról, hogy ennyibe kerül az üzemanyag és arról sem, hogy te céges kocsiba akarsz 480-ért tankolni.
rohadtul megnézném.Mikor tudja hogy ő a saras de felháborodik és kiosztja a taknyost.Amolyan legjobb védekezés a támadás alapon.Ez egy állat
én alapjáraton egy jó kedélyű és békés természetű emberke vagyok. De amikor felhúznak tudok ugatni mint a záporeső 😅
de mit keresel győrben?