ki nem, csak a csapatot baszták ki akik előtte ott dolgoztak. 😆 Fél év alatt 2 garnitúrát cseréltek le valami vaj volt a fülük mögött(kezeit széttáró) Na mind1 beletankolom az 50 lityit, gyanútlanul megyek be adom a "forgalmit" szokás szerint, mondom a 4-es(kezeit széttáró) Már elő is készítettem a szokásos 24 ezret(fetrengős) Látom a gyerek vizslatja monitort. Egy ilyen 18 éves forma taknyos orrú kölök 😁 Rázza a fejét azt mondja, hogy ez így nem jó(kezeit széttáró) mondom mi nem jó? Hát nem stimmelnek az adatok. (kezeit széttáró) Mondom egész idáig ez egyszer sem volt gond ki ne találj már új dolgokat 😅 Na mondom itt a 24 ezer vegyed szépen el nem kell számla haladjunk 👿 A gyerek tiszta vörös volt ,de már ugattam vele, hogy ne szerencsétlenkedjen már, csak dadogott, hogy hát nem lehet én meg mondtam neki kivel szórakozzon. 😆 Ekkora már a góré is felfigyelt nem voltam csendes szóltam is neki, hogy gyere már mert a kollega nincs a helyzet magaslatán 😅 Mondjuk nem volt hirtelen ismerős senki a góré ilyen 30-as forma srác volt. Mondom neki mi a szitu, azt mószerolom neki az alkalmazottját, hogy akadékoskodik a monitor előtt. 😅 aszongya a góré de hát ezt így nem lehet(kezeit széttáró) Mondom MIT NEM, LEHET?/ ekkor már kijöttem a sodromból/ azóta így tankolok nálatok mióta bevezették ezt a faszságot eddig ez nem volt baj? Azt mondja gyerek, hogy lehet, hogy eddig itt így tankoltál de lecserélték az előző garnitúrát most azért vagyunk mi itt.(kezeit széttáró) Mondom ti mikor kerültetek ide? 3 napja. Mondtam, hogy qrvára nem örülök nektek 😆 Mondom, ha átrakom a tankoláshoz a rendszámot akkor úgy jó lesz? Azt mondta, hogy ne őt basztassam már nézik a központból a kamerát nem tehet semmit(kezeit széttáró) Úgy, hogy meg volt az első piaci áras tankolásom 37 ezerért(ujjával lefelé mutató) Nyílván erről papírt kértem így csak egy fél parkszájd ára bukott így most azóta máshol tankolok(fetrengős)
ja nem én olcsósított áron tankolok. Eddig a molhoz jártam de ott múlt héten megbuktam 😆 Az omv-nél még jó vagyok a maszti forgalmival 😆 Csak látom kiírva az árat mert tankoláskor a piaci árral számol a rendszer(kezeit széttáró)
felénk egész városrészek kádárkockák. Azoknak az a titka, hogy az alsó néhány sor égetett téglából van csak a többi a vályog. A 60-as években épültek és köszönik szépen de tök jó állapotban vannak szinte kivétel nélkül. (kezeit széttáró)
remélem zselé az utolsó ukrán vérig harcol 😆 Azt amikor végeztek szépen átsétálunk az üres portára és kijelőlgetjük a 20 előtti határokat a cigánymentesített területen (fetzrengős)