Zselé megmondta akkor lesz vége a háborunak ha az összes területet visszaszedték krimmel együtt. Vagy ha békét kötnek az oroszok.
Bár már baszogatják nato szinten is a gyökeret
Nekem szerencsére nincs időm követni, bár sajnos annyi van hogy itt basszam a rezet 😂
Én csak azon csodálkozom hogy Putyin ennyire visszafogott, kicsit csalódtam, nem tudom kellemesen vagy negatívat mert én a helyében már elkezdtem volna dózerolni az ukrikat.
Az ajton hatul ott a nagy feher kereszt,nem olyan regen hasznaljal az ukrik ezt a jelolest.Max egy honapja.
Amugy eleg durva a helyzet a donyeckben.
Nagyon toljak a muszkak.Valszeg bekeritik bahmutot.
Lehet az ruszki propaganda de megint nem engedik visszavonulni a helyi eroket az ukrik.
A portfolio szerint a hosok vedik a muszka hullik,es kifogyott a loszerbol.
Az ursula meg elszolta magat hogy ukran katona mar tobb mint 100e meghalt,meg 20e civil.
Elkezdtek visitani ezert toroltek a videot es kivagtak belole ezt es magyarazkodnak.
Szar a helyzet.
Tippem szerint bahmutnak konyec par het alatt.De tevedhetek is.
Ha igen a donyeckben osszeomlanak az ukrik.
A tájat elnézve ez nem friss felvétel. Na meg azt ugye tudjuk, orosz csapat volt mert az ukrik legalább a legjobbak a világon de lehet kicsit jobbak is a legjobbnál.
nemrég költöztél, közelebb kellett volna kinézninaz új lakást a munkahekyekhez
én majd 20 évig 2x100 km utaztam nagyon utáltam, utána 2x20km autóztam azt meg még jobban
én azért nem fogok dolgozni hogy utána el autózzam, mert ugye nem csak az üzemanyagból áll a munkába járás
Imádom, hatalmas érv “nem lesz”. Persze mert a gyökerek 5-10litereket tankolnak.
A masik kedvencem amikor tankolja a szaros kocsijába a max 10litert és kattan a piaztoly, közben magyarázza a másik oszlopon tankolónak hogy de jó lenne ha elfogyna. Ugyan mi a kurva anyjáért lenne jó. Megkérdezem hogy ez kinek lenne jó, de válasz nincs…
Nyár végén hallottam a rádióban, hogy a MOL első féléves nyeresége minden eddigi rekordot megdöntött - közben egyfolytában ment a rizsa, hogy a 480-as benya megöli őket...
Nálunk nem áll le ötvennél de ugatnak ha többet tankolok. Multkor a kezelö nyomta le ötven után kicsivel. Mondjuk azt el küldtem a picsába. De egyébként a többség ötvennél megáll
Neked, de én havi 2000-et megyek csak melóba és még a többi, nagyon kevesen élnek úgy mint te, ha csak a faluban körülnézek a dolgozók ( ez nem valami elvont fogalom hanem egy jelentős cselekvő réteg persze csak addig míg van mit cselekedni különben mi is kanapé huszárok leszünk) 2/3-a kocsival jár valahova mert a tömegközlekedés legfeljebb az irodistáknak opció így nem mindegy, hogy van-e és mennyiért, mondjuk a mennyiért miatt vannak ezek a fura leállások battán meg hasonló dolgok így tényleg jobb lenne inkább ha lenne, de hát erre megy ki az egész, hogy már a nép követelje a sapka eltünését és követelni fogja így duzzogva bár, de engedni fognak.
persze tejesen véletlenül vannak a hibák a finomítóban
itthon is az osztrákoknàl is
😃
aztán a nagy pánik keltés közepette annyi üzemanyag fogy mint még sosem
Bár már baszogatják nato szinten is a gyökeret