Simán beültünk igaz még dél előtt, de délre tele lett. Minden asztalhoz külön pincér, asszem 5féle étel állandó, három amit változtatnak. Italok, kiszolgálás, ételek, nagyon patent.
Az biztosan jó, lelkes csapat csinálja... a SVÉT oldalán láttam. Ha nem lenne olyan messzi, már kipróbáltuk volna - de majd egyszer, ha Pesten leszünk pár napot, elmegyünk. Gondolom, ott is előre foglalás van...
Nem maga a tepsis pizza a lényeg, az jó is lehet... itt a szemléletre utaltam inkább.
Pipinek nem jön be a gourmet étterem, de az az egyik véglet, a másik az "otthonsütünkfőzünkmindig". A kettő közt van sok átmenet.
Nem hiszem, hogy ott a környéken ne lenne egy igényes pizzéria, ahova el lehet menni néha, családdal, kiöltözve - az egy program...
amióta van kenyérsütő csak dagasztani is tud azóta mi is csináljuk a pizzát otthon
nekem sokkal jobban bejön mint akármelyik pizzériás
avval kezdem hogy vágom körbe és felfalom a szélét
a pizzériásnak szar a széle, esetleg az a jobb aminek sajtot tekernek a szélébe
Nem szórod el, OK... de akkor majd a fiad fogja. Az még rosszabb, mert ő nem lesz tisztában az értékével. Vagy ő se, ő is csak gyűjt hozzá, majd az unokának. Halmozódik tovább a vagyon, közben munkás szálló, tepsis pizza, susogó jogging, kirándulás furgonnal 50 km-re. Így mi értelme?
Nézd meg, a mi örököseink legalább őszintén lesznek szomorúak! 😅 (ez vicc, de a lényeg remélem átmegy)
támogassatok inkább engem
nem drogozok nem iszok nem kurvázok szóval a kevés is elég
amit a sanyi elherdálna egy év alatt abból kb 70 éves koromig lazán elvolnék 😆
Ezek a türhők állandóan mondják, hogy igénytelenül élsz pedig futná rá, na én tudok egy jó módot, én tele vagyok igényekkel csak nincs rá pénzem neked meg fordítva. Változtassunk, mondjuk neked magadtól nem menne mert igényt nem lehet venni vagy kapni, az annyi van amennyi tehát a jó megoldás az, hogy az én igényeimet elkezded finanszírozni, utazni fogok a világban, minden étterembe betérek, a legdrágább prémium autókat venném, bérelném és élnék luxi módon ahogy bírok. Csinálok róla fotó és videoalbumot is, hogy lásd nem megy kárba a pénzed. Te is büszkén mutogathatod a családnak, hogy végre találtál valakit aki igényesen költi el a család pénzét. 🤑 🤗 👌
ez igaz.(kezeit széttáró) soha nem törekedtem az elérhető legjobb megvásárlására, kívül esik az értékrendemen(kezeit széttáró) nem vonzanak a drága dolgok csak azért mert drágák(kezeit széttáró) Racionálisan, a paraszt ész mentén gondolkozom és ebbe a gondolkodásba nem férnek bele a 100 ezres éttermek és a 20 millás verdák nem anyagi értelemben.(kezeit széttáró)
forralt bornak a legszarabb készletet kell elhasználni( kezeit széttáró) Úgy is agyon lesz fűszerezve, szegfűszeggel, fahéjjal, borssal, cukorral(kezeit széttáró)
http://youtu.be/VsEbWP6ADhQ;ab_channel=Zsataravkate
nekem az egy kín ha el kell menni bárhová is ahol emberek vannak
Pipinek nem jön be a gourmet étterem, de az az egyik véglet, a másik az "otthonsütünkfőzünkmindig". A kettő közt van sok átmenet.
Nem hiszem, hogy ott a környéken ne lenne egy igényes pizzéria, ahova el lehet menni néha, családdal, kiöltözve - az egy program...
amióta van kenyérsütő csak dagasztani is tud azóta mi is csináljuk a pizzát otthon
nekem sokkal jobban bejön mint akármelyik pizzériás
avval kezdem hogy vágom körbe és felfalom a szélét
a pizzériásnak szar a széle, esetleg az a jobb aminek sajtot tekernek a szélébe
Nézd meg, a mi örököseink legalább őszintén lesznek szomorúak! 😅 (ez vicc, de a lényeg remélem átmegy)
nem drogozok nem iszok nem kurvázok szóval a kevés is elég
amit a sanyi elherdálna egy év alatt abból kb 70 éves koromig lazán elvolnék 😆
Pedig nagy ötlet és megoldás mindkét félnek
Mondjuk mikor te vetted egy 10-es volt, most már az én furgonom is 14 körül mozog(fejét fogó)