a gurmé éttermeket meg kifelejtetted, ahol az a módi, hogy nagy színes tányéron hoznak ki kölökmacskának való adagot 70 ezerért 😅 Mamlasz ilyen helyekre is eljár, hogy meglegyen a fészbuk fotó(fetrengős) Gondolom miután befejezték az éttermezést még becsapnak a parton lefelé sétálva egy 3 eurós hamburgert, hogy jó is lakjanak 😅
mamlasz te meg a vesémbe látsz(fetrengős) Nem vagyok egy nagy alkohol fogyasztó szerintem borból is ha megiszok egy évben talán két litert, de nekem a borivászat annyi, hogy elmegyek berúgni a haverokkal 😅 Szépasszony völgyben is megfordultam már párszor életem során 😆
A bontókkal vigyázni kell, tisztelet a kivételnek! Tizenéve egy Puntohoz kerestem klíma kapcsolót, elég rossz konstrukció, mechanikusan van reteszelve a venti kapcsolóhoz. Nem találtam sehol, végül a sokadik telefon után sikerült találnom egyet a város túlsó felén, a telefonban 3500Ft-ot kért érte a bontós, de mire átvergődtem a városon 5000 lett belőle, amit mosolyogva közölt. Csak azért vettem meg, mert máshol nem találtam, de nagyon irritált ez a kistílűség, oda azóta se mentem, pedig egy Renault miatt sokat jártam bontóba, főleg vezérlőkért, légzsák, motorvezérlő, uch modul stb... nagy volt a szórás a bontok között, volt ahol úgy néztek ki az alkatrészek mintha kisfejszével bontották volna ki, volt ahol olyan bunkó volt a tulaj, hogy mamutot lehetett volna vele ütni, végül találtam egy helyet ahol polcon volt rendszerezve minden, vettem ott komplett váltót, kicsit drágább volt de 3db-ból választhattam, a nyelestengely meg árulkodó, úgyhogy nem volt nehéz kiválasztani a legjobbat a 3-ból. Az ár is az állapothoz volt igazítva, de legalább olyat vettem ami tuti. Ha esetleg nem boldogulsz keresek normális hamutartót és el is küldöm, kisebb esély lesz a lukrafutásra.
Vannak olyan aprosagaim hogy a hamutalba betomkodott jegkremespapir miatt ki kellett feszegetni,es nem zarodik vissza.
A sima bontos 10e ert adna,a bontoplazan 3e+2 volt,csak remelem a komplettet adja,nem csak a kiveheto hamus bizgeret,mer akkor a hajam tepem. 😆
Hat,mar jo lenne kesz lenne,a kolcson vectrat vissza kell adnom a heten.
Meg kiidegel,a digit klimanal veletlen feltekertem a ventit 7-re,hideg levegovel,nathara, es tiz percig kuzdottem mig vissza tudtam tenni legalabb 2 re.Szar a potmetere kegyetlenul.a futes megy,a ventillator nem.
Megérdemel egy kis törődést, mert egyébként jó kis munkás jármű ez! Ha ismered a típushibáit és időben foglalkozol velük, akkor olyan nagy meglepetést nem tud okozni.
A csajok nem tolják le tőle a bugyit, de a futót azt délcegen húzza! 🙂
Jo neked,en holnap kifujom uregvedovel ahol lehet meg alvazvedovelkivulrol,utana a belét kell osszerakni.Ajtokat vissza.
Majd egy elsofek csere,a kezifek nem fog.Ezutan futomu es fenyszoro allitas.
Egyébként ebben igazad van,egyszer egy ilyen zöldség gyümölcs mittudomén milyen nagy koponya mondta,aki egyébként önellátó,kérdezték tőle hogy ha neki meg kéne vennie ezeket akkor kitől venné,azt mondta hogy a multiktol mert ott olyan szigorú előírások és vizsgálatok vannak míg egy piaci zöldségesnél lényegében semmi.
Ahol hozzáfértem megnyomkodtam a tömítőt csavarhúzóval, teljesen átkeményedett, úgyhogy nyugodt szívvel raktam össze és még tegnap este be is indítottam egy rövid időre. Szép hangja lett, olyan csendes amilyen egy szíjas motornak kell lennie. Csináltam javítás előtti és utáni felvételt, igaz telefonos, de azon is hallatszik a változás. Jó kis 5-6 órás meló volt összesen, de megérte!
Előtte: http://youtu.be/2soADUz3cq0
Utána: http://youtu.be/4Xj_CroeWeE
Írtam ugye?
Az áruházláncok kötelező állategészségügyi vizsgálatában bízom, mert többre egyszerűen nincs lehetőségem. Nem lehet úgy élni, hogy nulla bizalom (és remény). lehet, hogy ez sem elég, de egyszerűen ennyi van. Ami még mindig több, mint egy kriksz-kraksz vadásztársaság.
Mert ami húst a teszkó pultból veszel elő, az mivel biztosabb? Sajna csak úgy mehecc tutira, ha saját nevelésű állatot vágsz - az meg nem mindenkinek opció.
Én pl. veszek néha őzet meg vaddisznót, mivel ezeket nevelni nem tudok ☹️ cocahúst azt lehet venni megbízható háztól.
Hát én már úgy se nagyon, mert hiába van vadfeldolgozóból származó kimért és csomagolt vadhús, én már tök bizonytalan vagyok, hogy mi volt az annak előtte.
én reggel majdnem gázoltam egy őzet, hallottam ahogy csikorogtak a körmei az aszfalton, majdnem megfejelte az opel oldalát
amúgy ezek a dögök nagyon gusztustalanok tudnak lenni, ilyet akkor eszek csak meg ha én rántom le a bőrét
Aki esetleg a vadhúst szereti, ez egy sugárgombás (aktinamikózis) állat. Nyilván le lett adva, a további sorsa ismeretlen. ha megkérdeznénk a vadásztársaságot, nyilván azt mondja, hogy megsemmisítésre került a dög. Én pl. ezért kerülöm a vadhúst, tökre ellenőrizhetetlen, mit tesznek eléd. A cimbi lőtte a minap.
Az irha alatti nyüveket most ne is beszéljük, az állatfarmokon a féreghajtó miatt olyan nincs is.
(Tudom, a boltban is, ezt már le se írjátok, de az biztos, hogy abban azért nagyobb a bizodalmam...)
én úgy tenném sorrendbe hogy: kapcsolatok+szerencse és utána jön az összes többi
az hogy az ember önerőből kitalál valamit amivel utána degeszre keresi magát az nagyon ritka
A sima bontos 10e ert adna,a bontoplazan 3e+2 volt,csak remelem a komplettet adja,nem csak a kiveheto hamus bizgeret,mer akkor a hajam tepem. 😆
Meg kiidegel,a digit klimanal veletlen feltekertem a ventit 7-re,hideg levegovel,nathara, es tiz percig kuzdottem mig vissza tudtam tenni legalabb 2 re.Szar a potmetere kegyetlenul.a futes megy,a ventillator nem.
A csajok nem tolják le tőle a bugyit, de a futót azt délcegen húzza! 🙂
Majd egy elsofek csere,a kezifek nem fog.Ezutan futomu es fenyszoro allitas.
Előtte:
http://youtu.be/2soADUz3cq0
Utána:
http://youtu.be/4Xj_CroeWeE
Az áruházláncok kötelező állategészségügyi vizsgálatában bízom, mert többre egyszerűen nincs lehetőségem. Nem lehet úgy élni, hogy nulla bizalom (és remény). lehet, hogy ez sem elég, de egyszerűen ennyi van. Ami még mindig több, mint egy kriksz-kraksz vadásztársaság.
Én pl. veszek néha őzet meg vaddisznót, mivel ezeket nevelni nem tudok ☹️ cocahúst azt lehet venni megbízható háztól.
amúgy ezek a dögök nagyon gusztustalanok tudnak lenni, ilyet akkor eszek csak meg ha én rántom le a bőrét
Az irha alatti nyüveket most ne is beszéljük, az állatfarmokon a féreghajtó miatt olyan nincs is.
(Tudom, a boltban is, ezt már le se írjátok, de az biztos, hogy abban azért nagyobb a bizodalmam...)
az hogy az ember önerőből kitalál valamit amivel utána degeszre keresi magát az nagyon ritka