Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A recesszió miatt nincs termelés,ha nincs termelés nem fogy annyi üzemanyag,ha nem fogy leesik az ára.
A készlethiány azért van mert egy adott mennyiséget külföldről szereznek be,viszont a hatósági miatt nem hoznak be adott áron hogy utána rezsicsökkentetten adják.
Alphelyzetben kifeszített tempóban a mol ellátja ígyis a teljes piacot.De a százhalombattai finomító nem indult el tegnap valamiért.
Amint elindul nem lesz hiány.
Állítólag életbe lépett valami hogy a maszek kutak bármennyiért adhatják,a molnál meg nincs szóval a december az átállás hozászokás hónapja lesz.mert vagy van vagy nincs,ha nincs akkor veszed teli áron.reggel a rádióba balázséknál külföldi sms-ezők írták sehol nincs ellátási probléma,szóval megszűnik a sapi aztán helyreáll a rend.Bár nekem még egyster sem volt gondom a tankolással.
de inkább a villany meg a gáz miatt
ahol eddig 40-50 ft volt az áram és épp hogy tudott haszonnal dolgozni az a 200+ forintos árammal be fog zárni
kurva sok kis cég letérdel, ami hosszú távon jó csak rövidtávon nagy szopás
amúgy a lőrincünk szép csendben felvásárol mindent, utána eljön a bőség....
Eleg nagy recesszio lesz.
Egyébként ezt valami elemző említette,hogy januárra arra is jó esély van hogy visszamegy 480 alá.Én most azt mondom hogy olyan 550 környéke.
Teli tank 150 km és szaladok tankolni 😃 az az minden nap 😬 nem funy
Meg kb 160 at kell csokkennie es mindegy.
Ha ilyen heti ketszer 10 forintok akkor januar vegen megoldodik.
Tegnap tankoltam 6lityit rotyedlibe, de ma kéne az öreg nácibárkába is. Opelka meg majd tele.
ez hülyeség evvel etetnek mindenkit
egy ideje már akinek számla kell az mind rendes áron kapja szóval nagyjából semmit se számítana
Január utánról is megy vita...
Hetfon a madarasnal elso voltam az 1 es kutnal. 😆
Tényleg szar így már, de leveszik a sapeszt, nő majd az infláció rendesen.
Azt mondják januárig
Ez csak hogy én is kapcsolodjak 😂 😂 😂
nem tudom meddig akarnak még buziskodni az ár sapka nevű popuista faszsággal
Mol ad még 50-60 litert egyszerre?
Fasz ki is van. Napok ota hosszu sor a molnál. A többi meg 10-20 litereket ad.
én múlt héten megtankoltam az astrát szerintem áprilisig nem kell tankolni
úgy gondolom a peca addig fel lesz függesztve
pont mint a liszt a cukor az élesztő az adblue.....
Most meg?Igaz hogy még annyi van a tankba amivel egy hónapig elvagyok,de elmegyek tankolni mert mi van ha holnap nem lesz.
Dehogyis, amúgy is elfogyna 😂
Lehetetlen megmagyarázni hogy 5-10liter miatt ne álljanak be tankolni mert csak a másikkal basznak ki.
Pont azért fog elfogyni.
Az a Zoli volt!
Valami ilyen téma is keringett itt régebben.
Amúgymeg, eriggyen mindenki tankolni!! Mert megint el fog fogyni!
Nem is tudom, mit vitatkozunk itt, hogy ugyanolyan jó a kínai, mint a márkás. Itt egy videó, ami bebizonyítja, pl. autóknál.
http://youtu.be/_ULm6QrC428;t=30s&ab_channel=SteffenGebhart