Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja, autóból is van prémium meg prémiumtalan. 😁
Mindenbol IS akad jobb.
Én a zöldből előcsalogattam már aladint és ment tovább sőt azóta is többszáz csavart behajtottam 6x60-as építőcsavart még előfúrás nélkül betol akácba (vagy beletőri ha nem állok le időben) a 8x80-ast már előfúrom. Én teljesen elégedett vagyok hobbi célra a parkos cuccokkal. Nyilván ha melóhoz kéne vennék jobbat mert hát azért akad jobb. 😁
miféle flakon? lehet tudok olcsón
szatyorban élsz mamlasz? idén februártól egy halom dolognak emelkedett az ára 100%-kal. a mekiben a rohadt majonéz is 210 ft, előtte egy 100-as volt. A szívószál régen ingyen volt, majd a környezetvédelem oltárán a műanyagot felváltotta a papír és 10 ft-ot kértek érte. Mai nap ugyanaz a hitvány papír szívószál 20 ft. Bár sokkal jobban fáj, hogy azok a csempék meg padlólapok amiket szoktam venni az obiban februárban még 2800 ft volt most meg kereken 6000. De a cégnek is vettem műanyag flakonokat. 1 év telt el a 2 szállítás óta 110 százalék áremelkedés. Van egy csomó alapanyag aminek simán 3-400 %-ot ment fel az ára. Szóval a másfél év alatt a 100 % az már kiváltság 😆 Bár nem tudom mit veszel 20 ért ami eddig 10 volt felrakhatom megint a fotót számban a blokkal 12 a ződ behajtó ára 😂
Te ahogy fikáztad a parkit meg sem érdemled.(ujjával lefelé mutató) Fogalmam sincs, hogy került a kezedbe de remélem égeti 👿
A képen egy régebbi verzió van a kezedben látszik viseletes darab. Ez azt jelenti, hogy elég sokat kibírt már az élettől.(kezeit széttáró)
Ennek az újabb verzióját vettem kb. 2 hete 12 ezerért. Erre írtam, hogy ár/érték arányban ez a gép gíniszrekord. Akkor azt támadásba lendült az egész fórum ellenem és mindenki mondta a tutit, annélkül, hogy életében látott volna ilyet. 😅 Mert csak a makita, csak a dövalt, csak a bosc, csak a hilti, csak a milvóki 😅 Aztán az összes teszt nem fényesebb a néhány ezer ft-os parkinál ez úgy láccik kiverte a biztosítékot mindenhol 😂 Aztán jöttek az egész napos használom dumák 😅 gyerekek, gyerekek amikor beleállok én is használom egész nap 😆
Szóval levike. Tegyed lefelé szépen azt a parkit. Süti az a te kezedet(puszit küldő) Nem vagy rá méltó az biztos(szemeit körbeforgató)
Hát ennél a 2 balfasznál vannak jobb tesztek is 😅 Aki ingerenciát érez rá megnézi(kezeit széttáró) http://youtu.be/FFM4-LIr76c
De kivonatolom. A fekete és ződ párkszájd között lepkefingnyi különbség van. Kb annyira érezhetetlen a különbség mint egy 700 eurós "prémium nagymárka" 😅 behajtó és egy fekete parki között. A fekete vs ződ parkinál is vannak előnyök, hátrányok. Amiért biztos nem szeretném a feketét az az, hogy 4 c foknál megáll. Én még hétfőn a nulla fokon a ződde vígan csavaroztam össze a könnyűszerkezetes garázst. A fekete paraszt hajszállal gyorsabban csavaroz, valamivel tovább bírja az akksi a lényeg nincsenek megdöbbentő különbségek.(kezeit széttáró)
Ez a parkside leggyengebb kidolgozasu verzioja,az alsopolc also polca.
A fekete jobb,dragabb,ritkabb.

http://youtu.be/9QBDlto0DU0
Inkább a kis makita… könnyebb és van ilyen erős.
Kapott ez a gép már sokat az élettől, tapasztalt, elcserélhetjük az újra amit vettél 🤓
Amugy a bőrruha alakitas is kuuuuvara inflalodik.
Akkor 1,5.
Pedig azóórban a hibas.
Na na,ezt csak a bogyó jelenlétében,kerek egy hónap és itt van.
Milyen 10 éves? Olvasd már el.. tavaly márciusban vettem 10ért, ez 100% áremelkedés Ennyit még az Orbán kormány se tud 😁
én pár hete 12 ért vettem (kezeit széttáró)
A tobbinek marad a 10 eves ara?
Nem biztos. Ennek is szépen kúszik fel az ára... most 20 ért akciózzák ugyanazt a Lidlben amit másfél éve 10 ért vettem
Csalodtam benned.
tudtam baszki, hogy rájössz te is mi a jó(meghajlós) Ha ebből 2 hetente kidobsz egyet akkor is előrébb vagy mint a makitás faszsággal 😅
Nesztek szerszám
mittudom én valami H te tungsram az biztos
mióta kell szőlő a borhoz? Pont kiskőrös és környékén kísérletezték ki a 90-es években, hogy azt a felesleges és sok macerát igénylő növényt teljesen ki lehet hagyni belőle(kezeit széttáró)
egy akkus kapcsolható rendszerű napelemre lehetne építeni
meghatározni mennyi kell a háztartásnak, és ami ezen felül van azt vagy az akkuba tolja vagy a hálózatba, aztán akár a hálózatból is tudna tölteni vagy az akkuból a hálózatba
na de ennek a költsége óriási, itt már tényleg csak azért lenne értelme hogy valamelyest "zöldüljön" az energiatermelés
most azért van olyan fejlett technológia hogy többszázezer termelő egységet lehessen monitorozni és vezérelni
amúgy az akkus kocsik remek tárló eszközök lehetnének, csak ehhez kellene egy minimális szemléletváltás, és egy kurva nagy technológiai fejlesztés
A gond hogy ket parhuzamos szektort kell felepiteni,teljesitmenyben kozel ugyanolyat.
Egyet az idealis napelemes idojarasra,egyet meg akkorra amikor nem termel.
Ez egy halozati remalom.
Ugyanis a napelemes amikor sut a nap ezerrel taplal be a rendszerbe,ez simsn jo mert fizetik neki.
Aztan amikor szar az ido akkor visdza kell adni neki a megfelelo mennyisegu aramot.......na azt mibű?
Tehat fel kell epiteni ugyanazt a teljesitmenyt idojarasfuggetlenbol.
Es mivel kornyezrttudatosak vagyunk a futestol a hulye akkus kocsiig mindent uzemeltetunk.Tehat a fogyasztoi oldal is novekszik rendesen.Ettol izzadnak az aramcegek rendesen.
a szaldó alapból egy faszság volt, az kőkeményen az áramszolgáltató megszopatása
a havi elszámolás ami egy egész jó kompromisszum, de igazándiból az sem jó csak a termelőnek
Főleg a szaldó nélkül.