Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezt nem tudom, nekem zöldnek tűnt
öcsém is vett vadi újonnan egy a4 sport változatot,most másfél éves lassan van benne 3000 km. Annak sincs semmi baja(kezeit széttáró)
Nem,uv zöld.
Az a zöld az kék volt. 😂
sógornak van pár éve egy a4b8 kombi, múlt nyáron elfosta magát a légkondi csupa zöld trutyi volt a motortér, de valamiért azóta is működik... szerelő hozzá se nyúlt csak lemosták a motortért 2 doboz féktisztítóval
eddig ennyi a nagy szervizköltség
szép. Szép az audi is de ezek drágán fenntartható szarok(kezeit széttáró) Külalak miatt én még nem vettem autót. Sem azért mert annyi kapcsoló van benne, mint egy bőingbe 😅
Néz a rozsda mögé 😂 Működik vagy sem ? A többi csicsa 😂
Inkább vidát a pinki szervizoldalra . Aki le légteleníti kókler aki nem az lehet szerelő is 😂 😂
Skacok ! Ezt a brembo képet a facén találtam , gondoltam szívesen elmélyedtek a technika rejtelmeibe ! 😂
Úgy látszik te ilyenekkel vagy körbevéve.Hát ő nem esik hasra egy autótól csak azért mert az bmw.Neki annál több esze van.
Hát akkor az asszonynak se lehet valami kifinomult ízlése - bár ezt sejtettem eddig is, hisz veled van - mert a BMW általában tetszik a nőknek, ugyanis szép.
így van(kezeit széttáró)
Na látod ebben igazad van,sosem fogom megtudni azt az érzést.Na meg aztán nem is keresek senkit,de még ha keresnék is az olyanokat akik az autó miatt jönnek azokat meghagyom a te fajtádnak.Pedig mikor az asszonynak kerestünk autót,én kérdeztem tőle a bmw-t is,annyit mondott"kizárt".
anno a rióban nagy divat volt ez a kulcs pörgetés
de ott volt is jelentező erre
Hát igen, neked kellett hozzá bmw 😂 másnak meg a malacpassatban is könnyedén ment 🤷🏼‍♂️
Aki tudott, annak nem kellett drága kocsi… mondjuk ezt te nem tudhatod.
Sose tudod meg ezt az érzést... 😅 pedig a te korodban már lépni kellene, egy öreg dízel fóccvágen már nem elég! 😂
jaja tudjuk,elég volt a bmw kulcsot pörgetni.
Jó, persze, de te csak így kaptál nőt... 😂 nekem sose kellett ennyit taxiztatni 😁
Ja,egy időben a jéger sör nálam is sláger volt,volt ouzo kola időszak is,mostanában pálesz,de hát ahogy idősödik az ember úgy ritkulnak ezek az ivászatok.
lassan 30 éve
👍
hát nem tegnap lehetett 😅
nem nagyon alkoholizálok(kezeit széttáró) Én íze miatt még szerintem nem ittam alkoholt nekem nem jön be 😅 Ha iszok akkor annyit iszok, hogy legyen értelme ahhoz meg nem kellenek bok borok meg az isten tudja milyen flancos huncutságok(fetrengős) jéger sör azt jónapot. 😁
mi inkább ott aludtunk, taxi árát meg elittuk 😁
szeliden is ébredtem már a strandon selyeming+makkos cipőben
Aztán bock bort isztok-e?