Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát nem vagy gavallér(kezeit széttáró) Én már jöttem haza balatonról taxival (250 km) (kezeit széttáró)
Majdnem minden hétvégén kajálunk valami étterembe kirándulás közben. (puszit küldős) Mondjuk most az utóbbi időszak összeszaladt melóval néhány hétvége elmaradt (kezeit széttáró) Állandóan jössz ezzel az igénnyel 😆 Hidd már el nem mindenkit motivál, hogy együnk étterembe qrvadrágán keveset (fetrengős) ez nálam akkor sem változna ha én is a feleségem praxisából élnék(kezeit széttáró) 😅
én a kezemmel gyúrom nem herdálom a pénzt dagasztó gépre(ujjával nemet mutató)
Nem jött át(kezeit széttáró)
te meg ne panaszkodj aki úgy cseréli az autókat mint más az alsógatyáját(gondolkodós) Épített konyha fából, új burkolatok a konyhában, napelem rendszer,meg horgász autó gondolata és mind ezt munka nélkül(gondolkodós) Hány rokonnak kellett ehhez az életvitelhez feldobni a pacskert(fetrengős) Meg még mennyinek kell? 😂
hát ettől én nem érezném magam többnek 😅
Székely feleség 40 év házasság után reklamálja a férjénél hogy soha nem mondja neki hogy szereti
Férj : negyven éve egyszer már mondtam , ha változás áll be szolok 😂
Kiváló! 😂
akkoriban még ment kaviár nélkül is
du 5 felé összehaverkodtunk a lurdyban de 9 kor már a pelenkázóban ékeltem
nem vagyok rá büszke mert elég csúnyácska volt de kár lett volna kihagyni 😃
Pedig arra pont való a kaviár 😁 állítólag fokozza a libidót, meg aztán tiszta fehérje, gyorsan hasznosítja a szervezet - oszt' mehet a téma megen 😂
reggelire gondoltam
dugtam egy időben egy diósdi nőt annak volt mániája a kaviár
meg az hogy ébredés után mindig dugni kellett
olyan volt a zacsi mint az aszalt szilva mert napi 2-3 patronnak ki kellett menni, gyors fel is adtam a dolgot
Mert a kaviár előétel 😁 csak keveset kell belőle enni, vajas piritósra... nem azzal kell jóllakni, teeeeee... 😂
Vagy te a szalonnát is előételnek eszed a pörkőtt előtt? 😄 Egyébként én se értékelem nagyra a kaviárt, mert ahol az van, ott lazac is van, és az sokkal jobb.
Én kerek elnezest.
ha kaviár és a füstöltszalonna között kellene választani egyértelműen a szalonna
egyszer ettem olyan kis halszagú golyókat, mocsok szar volt és kurva drága, ha nekem kellett volna fizetni meg sem veszem
Igazából nem iszok Bock Józsit, csak a minőségről volt szó az eredeti posztban, azért írtam egy ismert, jó minőségű terméket. Ha Kalót vagy BottfFricit írok, még ennyire se lett volna fogalmad, miről beszélek (ezek nincsenek a teszkóban)
...csak aztán a hasonlóan okos barátoddal ezt a Bock-ot felkaptátok 😅
Na na kérem, nem basszuk el a mai témát, gurmé vs ipariszalonna. 😄
Jaaa, az az? Én azt hittem valami szósz folyik a varázspálcából! :D
Nem jó mert lefelé száll a cigi füstje. 😂
Nem volt gond,jó a cucc.
Kifejezetten Bock palackosat fogsz kérni vagy odahívod a borosembert hogy mondja el, mit kell érezz majd abban a borban amit eléd tesz ?
Komolyan érdekelne 😅 csak viccelek, leszarom mitniszol 😃
Azt én se bírom (gondoljon bármit is Levike 😁) egyébként jobb helyen egyből "leveszi" a pincér, hogy te hogy szereted, aztán úgy viselkedik.
El is megyek majd, csak nem akarok ittasan vezetni. Ha már elmegyek ilyesmi helyre, általában iszok is egy jó bort 😁 (Azt tudod, milyen?)
Szóval szervezést igényel.
Mondjuk ezt Mamlasznak mondhatod, ő ettől érzi magát magasan pozicionáltnak, ha ugrál körülötte a pincér 😅
pl engem már az idegesít ha a pincér hívás nélkül odajön és kérdezősködik
ha megettem akkor jó volt ha otthagyom akkor szar, mit kel emiatt vallatni?
Hát mi tart vissza? Beülsz a magasan pozicionált kocsidba és 3óra alatt ott is vagy 🤓 mi az neked? 800-1200km-hez képest semmi 😅