szerinted miért mondom már 10 éve hogy a napelem nem az igazi ha csak gazdasági szempontokat nézünk
pl nekem 180 hónap alatt térül meg, de ebben a 180 hónapban ugye az tél incs benne, ha szerencsés év van(idei nem volt az) akkor 8 hónapig el tudja látni a lakást
nekem csak olyan számítással fogja az árát visszahozni belátható időn belül hogy amit nyáron megspórolok azt télen elfűtöm a légkondival, így megspórolok havi 30-40 ezer közti pénzt
amúgy ma 4.5 kwh jött le az égből, a mai nap egész napfényes volt már 10 után vitte a légkondit
Én nem vagyok nagy napelemes, hogy számolódik ez? 50 kWh-t egy hónap alatt? Jól értem? Akkor az alacsony lakossági áron 1800 Ft... akkor nem ebből fogsz meggazdagodni 🙁
Elolvastam... felszámolás - most jön az, hogy kis pénzért átjátszák a területeket, ingatlanokat, szabadalmakat, működő gépeket, a többi megy a qkába. Valaki ezen megint nagyot fog nyerni, mint eddig minden hasonlón.
Kész csoda, hogy eddig bírta, de az izzó biznyisznek mostanra áldozott le végleg, már csak a LED kell, az meg kína.
Nem csajos, csak ügyes 😆 pl. bal első izzót csak bal kézzel tudom cserélni, mert jobbal nem lehet odaférni...
Az autóm jahreswagen volt - ha ez mond valamit - szóval nem én konfigoltam. xenya jobb lett volna, de nem volt vészes így se. Az újabban meg LED van, szóval a xenon kimaradt az életemből...
Unixnál baromi nagy akció volt rá, készletkisöprés vagy nem tudom. Én is vettem gyorsan 5-6pár h7-et, jött olyan régi csomagolásos is ami kb 1600-as években készülhetett.
a termes korlátot nem tudom hogy számolta ki, még akár igaz is lehet még ha a mértéke nem valós
a tölgyfa hordó meg nem drága évtizedekig lehet használni, és van sok hordó hiszen a sznobok borát csak újba tudja beletenni, így kifizetteti velük a hordót aztán a többinek már ingyen van
650 ért simán lehet jó bort csinálni max az alkohol fokkal csalnak kicsit
150 forintos szőlőből már 400 forint felé van haszon a boron, a 650 már extra haszon
és már évek óta nincs olyan hogy nem szőlőbor, még a legszarabb homoki koccintós is igazi szőlőből van, olasz bor sincs már sok éve
olyan drága a cukor hogy ebből nem éri meg bort kutyulni, olcsóbb a szőlő
Ezzel azt akarod mondani hogy csajos kezed van ? 😂
Na a másik meg az, ilyen fapados volt az e90 hogy egy kurva xenon sem volt benne ?
Multkor végignéztem ahogy haver kicseréli a xenont, természetesen a legolcsóbb izzó ment bele. Kb 1-1,5óra anyázás után kész, felkapcsolja. Az egyik sárga, a másik fehér 😂😂 mondjuk ő pont leszarta mert egy 4-es golf ára sem volt a kocsi. Foglalkozós de legalább M-es 20d (163lo?)
Tulajdonképp az E90 tompijába is egyszerű, csak kisméretű nőgyógyász gumikéz kell hozzá. Vagy meg kell emelni, levenni a kereket, és onnan kisablakon - sztem így macerásabb.
Az első: ha a leírás fele igaz lenne, min. 3x ára lenne (termés korlátozás, tölgyfa hordó 😆)
a második: 650 Ft/liter, PET palackban 😁 az biztos nagyon jó 😁 csak lehet, szőlő nincs benne.
én a 2 éves pözsó tojin most cseréltem a H3-ast(ujjával lefelé mutató) Szóval kerestem az okát, hogy ez miért aztán nem kellett sokáig keresni(ujjával nemet mutató) A lámpatest egyik csavarja fellazult és gondolom rázkódott a lámpatest és kibaxta az izzót(kezeit széttáró) 10 es kulcs nem volt nálam így kézzel visszahúztam a csavart 😅 Na mind1 2000 buktam a bulin(gondolkodós) Gyárilag tunsgram volt benne(kezeit széttáró) Múltkor véletlenül megláttam a padlótálcát az lengyel, az izzó az magyar, a gumi fax tudja az is valami más náció a motor francia az embléma meg az üzemanyag ellátó rendszer az japán hát tiszta öszvér az az autó 😅
Erről ez a zene jut eszembe amikor egy magyar faszi német polóban az olaszországi velencében, párizsról énekel angolul 😂 http://youtu.be/2s30gmG1ZAE Na mondjuk ez az egyik nagy kedvencem (fetrengős)
pffff (legyintős) Az a bor ami nincs literje egy 10-es az csak lőre(kezeit széttáró) Majd a magasan pozicionált szakértő megmondja 😄 Izlikí? Már bocsi de az mit számít? A címke a lényeg meg, hogy mások is lássák azt a címkét. Ehhez még csak finomnak se kell lenni a bornak(kezeit széttáró)
nekem hátul még a többsége gyári aztán 25 éves
elől ki lett cserélve plusszos izzókra aztán az nem sokat bír, ellenben sokkal jobban látni velük
ellenben hátul a csatlakozó lett kuka, igaz ebben szerepet játszott az is hogy nem egyszer rútul beázott de ráforrasztottam direktbe aztán azóta fasza
pl nekem 180 hónap alatt térül meg, de ebben a 180 hónapban ugye az tél incs benne, ha szerencsés év van(idei nem volt az) akkor 8 hónapig el tudja látni a lakást
nekem csak olyan számítással fogja az árát visszahozni belátható időn belül hogy amit nyáron megspórolok azt télen elfűtöm a légkondival, így megspórolok havi 30-40 ezer közti pénzt
amúgy ma 4.5 kwh jött le az égből, a mai nap egész napfényes volt már 10 után vitte a légkondit