Hááát… igaz hogy az odatelepülteknek dolgoztunk, de azok igenis birkák 😂 a helyiek lehet nem, tt vagy te is példának. Olyan amilyen de azért nem birka 🤷🏼♂️
Pecsett a frekventaltabb kutak agyig voltak autokkal tegnap delelott. Harkanyban es Szalantan a MOL kutakon maximum egy autot kell kivarni, mire sorra kerulsz. Ugy tunik helytol is fugg.
Volt mar hasonlo paniktankolas, akkor konkretan atjartam Villanyba tankolni (20km). Holnap megyek Pecsre ismet, de nyakam ra, hogy a helyzet valtozatlan lesz es egymas seggeben fognak allni a kocsik.
Ez nem igaz,mert nálunk sincs.Be szoktam nézni a kútra(mol,shell)a maximum az kútoszloponként 2-3 autó.De simán kifogható hogy egyből be tud állni az ember.
Az a nagy kérdés inkább, hogy hogyan lehet az, hogy csak nálatok nincs pánik. Miközben az ország autóállományának a fele most várja a sorát hogy tankolhasson.
Nem biztos, jött kör sms, hogy mindenki tankoljon mert a külső kutakon nem kapunk a saját meg kicsi és ki tudja meddig szállítanak? Remélhetőleg azt azért megkapjuk.
A nato fotitkar meg tolja a nem gyozhet mantrat.
De igazabol ahogy a mileley tabornok nemreg mondta,nemigen tehetnek mar tobbet,most mig jol allnak kene targyalni.
Szerintem is.
Szerintem nem tud tobbet.
A haderorformjuk felidos volt,a legiero,az atom arzenal,a nagy pontossagu raketacsapatok es a flotta modernizacioja lezajlott.A szarazfoldi erokre meg nem jutott love.
Amire igen azt meg lenyultak.
Azert azt latnikell hogy ruszkik,mindig elbasszak az elejen,es menet kozben tanulnak.
Noneg 30 orszag tolja az ukrikba a penzt es a fegyvert,hirszerzest,muveleti tervezest.
Es 9 honap alatt nem sikerult kituszkolni oket ukrajnabol.
Mar most tobb penz ment el mint a trljes egyeves orosz katonai koltsegvetes.
Kozben bidé is meg sholzi is targyalgatna.
Ursula akar a vegsokig kitartani.
Meg a baltiak,lengyuszok.
Meg se probalom,talan holnap.Pedig kéne dizel.
Itt borzasztó, hihetetlen egy öngerjesztő folyamat ez, egymás rémisztgetik az emberek.
Volt mar hasonlo paniktankolas, akkor konkretan atjartam Villanyba tankolni (20km). Holnap megyek Pecsre ismet, de nyakam ra, hogy a helyzet valtozatlan lesz es egymas seggeben fognak allni a kocsik.
De igazabol ahogy a mileley tabornok nemreg mondta,nemigen tehetnek mar tobbet,most mig jol allnak kene targyalni.
Szerintem is.
A haderorformjuk felidos volt,a legiero,az atom arzenal,a nagy pontossagu raketacsapatok es a flotta modernizacioja lezajlott.A szarazfoldi erokre meg nem jutott love.
Amire igen azt meg lenyultak.
Azert azt latnikell hogy ruszkik,mindig elbasszak az elejen,es menet kozben tanulnak.
Noneg 30 orszag tolja az ukrikba a penzt es a fegyvert,hirszerzest,muveleti tervezest.
Es 9 honap alatt nem sikerult kituszkolni oket ukrajnabol.
Mar most tobb penz ment el mint a trljes egyeves orosz katonai koltsegvetes.
Kozben bidé is meg sholzi is targyalgatna.
Ursula akar a vegsokig kitartani.
Meg a baltiak,lengyuszok.