szoktam bele tenni ekkora fúrószárat de tény, hogy nem 8 milis acélokat furkálok vele egész nap(kezeit széttáró) jó ha tud legalább ennyit egy tokmány de általában ezeknek a kis szaroknak általános a 13-as tokmány(kezeit széttáró) Még a prémium márkáknak is 13-as van 😅
én most meg már csak azt használom, lehet még 12-ért adják veszek belőle(gondolkodós)
Ugyanitt: lux-tools behajtó és blekkendekker behajtó eladó(kezeit széttáró)
és neked sem tudok mást írni(fetrengős) Több mint 500 db, 3 mm acél átfúrása után sem lazult meg az önzáró gyorstokmány 😅
Ellenben a lux-toolsos gépemnél állandóan(kezeit széttáró) Hiába húzok rajta vissza egyet egyszerűen fellazul munka közben. És akkor esik ki belőle a fúrószár amikor a 6 tagos létra tetején vagyok 😆 De a parkszájdnál ez a jelenség nem figyelhető meg(kezeit széttáró)
vagy még régi tokmánnyal használod vagy csak balfax vagy hozzá. Az új önzáró, fém gyorstokmány nekem még nem tudott meglazulni a legnagyobb igyekezetem ellenére sem(kezeit széttáró)
500 csavar után sem lazult meg a tokmány, amikor beleteszem az eszközt a tokmányba, /mind1 mi/ egyet húzok rajta vissza és az életben nem lazul le. A régi 2017-es előtti modell amivel pózoltál nem tudom milyen tokmányos. Az még műanyag volt?
a park fúró eddig nekem még nem lazult le, ellenben 10 esetből 9x mindig ferdén figja meg a fúrót
kibaszott idegesítő hogy illesztgetni kell középre
na a makita ilyet még sosem csinált az szépen betolja középre
bár a makinak csak 10 es a tokmánya a parkosnak meg 13 nem tudom ez jelent-e bármit
A kis 7 de most már lehet 8éves makita kb 1000/1x lazul vissza. Pedig az is dolgozott eleget, összerakott élete sorá heti 1,5-2konyhát, fúrt falat, munkalapot 68-as körkivágóval.
Mi a neve annak a csapágynak ami felelős azért hogy ne lógjon a tokmány? Amikor fúrsz és hintázik a ház a tokmányon. Na az is kivan már rajta, de a zöld tizedét sem kapta és jobban oda van 🤷🏼♂️
Az enyémmel is ez a baj hiába nagy a nyomatéka a gépnek a tokmány állandóan kilazul megforog benne a fúró, megtépem mint állat, aztán egy perc múlva megint laza
Nem kell idegeskedni, le is tettem. Fúrtam vele 3lyukat. Vissza is lazult a tokmány, meghúztam aztán megint, 6-os fúrószárral. Használt az biztos, autószerelőműhely, egy suta gyerek használta,
Inkább 1makita mint 10ilyen. Lehet használni az tény, de guminőt is lehet dugni 🤷🏼♂️
Na most akkor én ezt is használtam és nem csak tesztet néztem róla. Hitelesebb vagyok! Szia!
Ugyanitt: lux-tools behajtó és blekkendekker behajtó eladó(kezeit széttáró)
Ellenben a lux-toolsos gépemnél állandóan(kezeit széttáró) Hiába húzok rajta vissza egyet egyszerűen fellazul munka közben. És akkor esik ki belőle a fúrószár amikor a 6 tagos létra tetején vagyok 😆 De a parkszájdnál ez a jelenség nem figyelhető meg(kezeit széttáró)
De parkinál árban, ehhez arányosan tudásban nem nagyon gondolom, hogy lehet jobb 😆
kibaszott idegesítő hogy illesztgetni kell középre
na a makita ilyet még sosem csinált az szépen betolja középre
bár a makinak csak 10 es a tokmánya a parkosnak meg 13 nem tudom ez jelent-e bármit
Bár tudom,tudom nem csavarozom tizedét se levi teljesítményének.
Mi a neve annak a csapágynak ami felelős azért hogy ne lógjon a tokmány? Amikor fúrsz és hintázik a ház a tokmányon. Na az is kivan már rajta, de a zöld tizedét sem kapta és jobban oda van 🤷🏼♂️
a cégest már majdnem a földhöz vertem miatta
Inkább 1makita mint 10ilyen. Lehet használni az tény, de guminőt is lehet dugni 🤷🏼♂️
Na most akkor én ezt is használtam és nem csak tesztet néztem róla. Hitelesebb vagyok! Szia!
A ledes lámpái is jól bírják.