Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szoktam bele tenni ekkora fúrószárat de tény, hogy nem 8 milis acélokat furkálok vele egész nap(kezeit széttáró) jó ha tud legalább ennyit egy tokmány de általában ezeknek a kis szaroknak általános a 13-as tokmány(kezeit széttáró) Még a prémium márkáknak is 13-as van 😅
Semmit, max. azoknak, akik fában jáccanak vele. Mert aki 13ast fúr vasba parkszájddal, az mazochista. Ha télen fúrja, akkor meg varázsló 😁
elég sokat 😅
én most meg már csak azt használom, lehet még 12-ért adják veszek belőle(gondolkodós)
Ugyanitt: lux-tools behajtó és blekkendekker behajtó eladó(kezeit széttáró)
és neked sem tudok mást írni(fetrengős) Több mint 500 db, 3 mm acél átfúrása után sem lazult meg az önzáró gyorstokmány 😅
Ellenben a lux-toolsos gépemnél állandóan(kezeit széttáró) Hiába húzok rajta vissza egyet egyszerűen fellazul munka közben. És akkor esik ki belőle a fúrószár amikor a 6 tagos létra tetején vagyok 😆 De a parkszájdnál ez a jelenség nem figyelhető meg(kezeit széttáró)
Itt sem tudok mást írni nem lazul (kezeit széttáró)
vagy még régi tokmánnyal használod vagy csak balfax vagy hozzá. Az új önzáró, fém gyorstokmány nekem még nem tudott meglazulni a legnagyobb igyekezetem ellenére sem(kezeit széttáró)
igen pont ennyit takar, kávét nem tudok vele főzni(kezeit széttáró)
Ha a tudas annyit takar hogy nyomod a gombot és forog, akkor biztosan a zöld a legjobb 😂
Hát, ahogy egyszer írtad, ikea függesztővel rakod fel a felső sort. Fixen nem csavarozol annyit mint mi.
500 csavar után sem lazult meg a tokmány, amikor beleteszem az eszközt a tokmányba, /mind1 mi/ egyet húzok rajta vissza és az életben nem lazul le. A régi 2017-es előtti modell amivel pózoltál nem tudom milyen tokmányos. Az még műanyag volt?
meg magasan pozicionált, meg kevésbé magasan pozicionál(fetrengős)
De parkinál árban, ehhez arányosan tudásban nem nagyon gondolom, hogy lehet jobb 😆
a park fúró eddig nekem még nem lazult le, ellenben 10 esetből 9x mindig ferdén figja meg a fúrót
kibaszott idegesítő hogy illesztgetni kell középre
na a makita ilyet még sosem csinált az szépen betolja középre
bár a makinak csak 10 es a tokmánya a parkosnak meg 13 nem tudom ez jelent-e bármit
Monnyuk a ződet se használom csak szökőévente.
Nekem nem lazult meg.
Bár tudom,tudom nem csavarozom tizedét se levi teljesítményének.
Az ergonómia a hanyatló nyugat ópiuma! 😄
Hát kb innen is kitünik mi az ipari és a barkács kategoria. Ergonomiárol nem is beszélve
A kis 7 de most már lehet 8éves makita kb 1000/1x lazul vissza. Pedig az is dolgozott eleget, összerakott élete sorá heti 1,5-2konyhát, fúrt falat, munkalapot 68-as körkivágóval.

Mi a neve annak a csapágynak ami felelős azért hogy ne lógjon a tokmány? Amikor fúrsz és hintázik a ház a tokmányon. Na az is kivan már rajta, de a zöld tizedét sem kapta és jobban oda van 🤷🏼‍♂️
a metabo is ugyanilyen fos
a cégest már majdnem a földhöz vertem miatta
Na de akkor is jobb ha percenként lazul 😀
Ez igaz, hajlamos a lazulásra.
Az enyémmel is ez a baj hiába nagy a nyomatéka a gépnek a tokmány állandóan kilazul megforog benne a fúró, megtépem mint állat, aztán egy perc múlva megint laza
Nem kell idegeskedni, le is tettem. Fúrtam vele 3lyukat. Vissza is lazult a tokmány, meghúztam aztán megint, 6-os fúrószárral. Használt az biztos, autószerelőműhely, egy suta gyerek használta,
Inkább 1makita mint 10ilyen. Lehet használni az tény, de guminőt is lehet dugni 🤷🏼‍♂️
Na most akkor én ezt is használtam és nem csak tesztet néztem róla. Hitelesebb vagyok! Szia!
Jók a lidl szerszámok, akkusfúrót nem tudom mert nincs, szomszédét használtam egyszer.
A ledes lámpái is jól bírják.
Ja,van a bmw meg minden más.