Elhiszem,de hát azok a fránya arányok.az a nem mindegy.
"Egyébként a legtöbb taxist én is agyonverném"
Na tessék,pont erről megy a vita,szóval te is csak egy köcsög bmw-s vagy.
Hát ezek jó példák... elhiszed, hogy bármelyik típushoz lehetne találni ilyen videókat a tyúbon?
Egyébként a legtöbb taxist én is agyonverném, azok a legparasztabb közlekedők... Vajon milyen lenne egy BMW-s taxis? 🤔 😆
Mert a fejekben ott van, hogy "bunkóbéjemvés" meg "nemindexel" - persze ezeket olyanok szajkózzák, akiknek soha nem volt (és legtöbbx nem is lesz) ilyen autójuk. Ezt se szeretem mondani, de ez annyira "magyar" ☹️
Látod, ha leég egy dízel BMW, akkor internet össznépi faxkiverés van, hetekig téma - pedig arról nem tudok, hogy sérült-e meg valaki.
Amikor a Tojjotának milliós darabszámú légzsák meg e-gázpedál hibája derült ki, akkor az rövid hír volt a 3. oldalon.
Nem szép dolog az irígység, de létezik, az tuti 😁
ezekben hinni kell
érezni sosem fogja az ember a különbséget
a bmw egy életérzést is kínál a kocsi-motor mellé és ezt van aki átérzi és van aki nem
ugyanez az ájfón is, vagy elhiszed hogy sokkal jobb vagy nem
és még ezen kívül ezer más dolog is így van legyen az bor-sör vagy éppen női táska-cipő
Prémium lom. 😆
Baszki el nem hiszem, hogy most sem cirmog nyikorog benne semmi, az ajót úgy kell becsapni és tompán puffan. Most is gurul 220at pályán szinte hangtalan, csak nej vernyog... 😋
Ez a lom már csak alkuferbe végzi tőlünk.
Nem soká menek haza a 23om éves hármassal, ó atyám csak elinduljon. 😇
Göthös vagyok mint a gechi így ezért kell +2 kerék. De remélem már hétfőn rotyogó... 🙂
Dehogy néztem, sok éves tapasztalat, ill. megfigyelés... te is alátámasztod 😄
Gyökerek ünek a BMW-kben? Tényleg? És a Passzátokban kik? És a Tojjotákban? Pipit pl. hova sorolod? 😂
Hirtelen van itt 3-4 főorvos, sebész ismerősöm, akik BMW-t használnak, azok is gyökerek? Az előítélet nem mindig igaz.
Egyébként többx megfigyeltem már autópályán: ha van fennakadás, terelés, na kik mennek előre a leállóban? 10-ből fele Passzát, a maradékban sok az "élelmes" Sudzuki, meg nyomokban Audi... BMW, Merci még véletlen sincs közte... (ha nem számoljuk azokat a lefosott 20 éves dízeleket, amiket az etnikum használ)
Aha, szóval ha 3-asból vagy 1-esből nézek le valakit, az gáz, de M3-ból, X6-ból, akkor nem - a te fejedben is van némi zavar 😅
Minőség-mennyiség, eltérő fogalmak, de nyugi, ezt Pipivel se tudtam megértetni, szóval kb. egy szinten vagytok 😁
Te meg általánosítasz,mert nem mindegy hogy mikori és hogy az az 1-3-as alapmotoros a passzát meg 1,9 szívódé vagy M1-M3 bmw. 😆
Szóval pontosíts lécci. 😂
Na te legalább látod és tapasztalod, jó a bmw csak az a baj amikor egy 3-asból vagy esetlek 1-gyesből nèznek le más márkát. Mint pl egy 3-asból lenézni egy vele egykorosztály passatot vagy a4-et. Semmivel sem jobb a bmw azon kívül hogy az embléma megköveteli az arcot hozzà. Mondjuk ha az a 3-as egy 330 vagy m3 akkor jogos a lenézés 😅
"Egyébként a legtöbb taxist én is agyonverném"
Na tessék,pont erről megy a vita,szóval te is csak egy köcsög bmw-s vagy.
Van távirányítóval nyitható hátsó ajtó.
http://youtu.be/JQA5KdmSiqo
Egyébként a legtöbb taxist én is agyonverném, azok a legparasztabb közlekedők... Vajon milyen lenne egy BMW-s taxis? 🤔 😆
Látod, ha leég egy dízel BMW, akkor internet össznépi faxkiverés van, hetekig téma - pedig arról nem tudok, hogy sérült-e meg valaki.
Amikor a Tojjotának milliós darabszámú légzsák meg e-gázpedál hibája derült ki, akkor az rövid hír volt a 3. oldalon.
Nem szép dolog az irígység, de létezik, az tuti 😁
http://youtu.be/SHX7tfvXn5Y
http://youtu.be/b-ls1LkfJJ8
Jobb is, hogy atkereszteltek. :)
érezni sosem fogja az ember a különbséget
a bmw egy életérzést is kínál a kocsi-motor mellé és ezt van aki átérzi és van aki nem
ugyanez az ájfón is, vagy elhiszed hogy sokkal jobb vagy nem
és még ezen kívül ezer más dolog is így van legyen az bor-sör vagy éppen női táska-cipő
Baszki el nem hiszem, hogy most sem cirmog nyikorog benne semmi, az ajót úgy kell becsapni és tompán puffan. Most is gurul 220at pályán szinte hangtalan, csak nej vernyog... 😋
Ez a lom már csak alkuferbe végzi tőlünk.
Göthös vagyok mint a gechi így ezért kell +2 kerék. De remélem már hétfőn rotyogó... 🙂
Gyökerek ünek a BMW-kben? Tényleg? És a Passzátokban kik? És a Tojjotákban? Pipit pl. hova sorolod? 😂
Hirtelen van itt 3-4 főorvos, sebész ismerősöm, akik BMW-t használnak, azok is gyökerek? Az előítélet nem mindig igaz.
Egyébként többx megfigyeltem már autópályán: ha van fennakadás, terelés, na kik mennek előre a leállóban? 10-ből fele Passzát, a maradékban sok az "élelmes" Sudzuki, meg nyomokban Audi... BMW, Merci még véletlen sincs közte... (ha nem számoljuk azokat a lefosott 20 éves dízeleket, amiket az etnikum használ)
Minőség-mennyiség, eltérő fogalmak, de nyugi, ezt Pipivel se tudtam megértetni, szóval kb. egy szinten vagytok 😁
Szóval pontosíts lécci. 😂