Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Emlékszem mikor heftelted a leömlőket, de akkor jó lett a sufnituning. 🖖
Pont a suzukitól? Sok típus ilyenkor már 2 felújításon esik túl bár ugye a nyugatól behozottak is jellemzően 200000km körül vannak óra szerint, d jó rséllyel legalább a duplája bennük. 😄
Hallani nem,látni az láttam hogy kompletttökig eltömődött faltól-falig.takarítottam egy ideig.EGR hiba volt,mechanikus,az OBD sose jelezte,csak az égéskimaradást,a miértjét nem.De amilyen szar tervezésű műanyag baszás nem csodálkoznék.
Ja,és a szívócső rözítőcsavar menetkeből egy jó párat kellett helicoil-ozni mer alu,és nem szereti ha kitekerik.
A javítás és egy bontott EGR után már vagy 5 éve kussban van.
Viszont a leömlő is fos öntött biliacél,reped.Ettől is dobál csekkendzsint,vizgára megy,taknyoltam öntvénypálcával meg egy laza 90e az utángyártott.Remélem nem vetemedett meg.
Nézem a fiat panda hirdetéseket. 😂
A Suzuki az iskolapéldája az olyan kocsinak, ahol a presztizs fordított arányosságot mutat a megbízhatóssággal. Nyilván nem egy mérnöki erőfitogtatás egyik sem, cserébe olcsó, egyszerű, nehezen széttaposható autók.
Az szép futás! Pláne egy Suzukitól. A miénk még mehet ezek szerint, most van 220 ezer benne.
A gázos ignisemet 530000km-el adtam el, de már a szelepeket javítani kellett volna amúgy jó volt, mondjuk a km meglátszott rajta főleg, hogy 350000-et oktatóautóként ment. 😁
Pedig az zöld, vagy világosabban, zöldesfehér. Kékhez köze nincs.
Itt az a baj hogy képen is kéknek van titulálva
Ini színtévesztő szokta emlegetni.
Ez egy baromság,pl a jáde az egy ásvány ami nem kék hanem zöld.
Olyanról hallottál már, amikor a fojtószelep alatt a szívócsatornában fellazul a terelőlemez?
Az a buzi , aki ma nem ázott szarrá betonozás közben ! Pusztuljon meg aki a hideget kitalálta ! 😒
(Igazából csak a pipit kellene basztatni hogy szar gépet vett )
Hát ezek közül a karibi kékre mondtam volna, hogy ződ, de 8 éve nem volt kalibrálva a monitorom* 😁
A többi eléggé kék...

*igazából kicsit melegre van állítva, mert így nem fáraszt hosszabb idő után, mint azok a hideg fényű szarok.
...tehát az a ződ az igazi, ami kéknek látszik! A parkszájd ződnek is látszik... 😂
B+, hogy fogja ezt Pipi megérteni... 🤔
na
ami z betűs az nekem zöld
ami f betűs az fasztudjami de nem kék
a többit kéknek látom
Attol meg kek,de felolem.
Nekem van egy Maki, az teljesen ződnek látszik kézbe véve, de a típusra rákeresve a képeken 90%-ban kéknek néz ki... lehet, hogy a megvilágítástól vagy a kamera beállítástól függ.
A képen kéknek néz ki, meg a Photoshop is kéknek hozza.
De ez kék 🙄
0:45 től 😂 😂 😂
http://youtu.be/Ea-FzhxNOJA
Simán rá lehet húzni a kéket is és a zöldet is.
Nekem meg szívócsó kellett a légtömeg meg az alpjárati szelep közé, azt kaptam 3péz+futárért.
Öreg bárkához gyárit. Falsolt a kis gechi, a bilincs mellett repedt el.
Akkor neked vagy új monitor kell, vagy szemorvos...
RGB 48 113 151
... de az is lehet, a telód szar...
nekem is határeset de én sok kék árnyalatot zöldnek látok
Nekem ez zöld
A bosch barkács/ipari a ződ/kék.