Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet.De itt csupán csak arról volt szó hogy egyes embereknek meg van az esély jelenállás szerint hogy elmenjen a koporsóig egy használható belsőégésűvel.Mivel legyen az akármi is,de 35-ben még lesz 0 km-es
Nem zavar a kinézet, de ezekben már Apollo 13-nyi elektronika meg extra csellentyű van, ami számomra teljesen felesleges. :D
Amúgy nem rossz, meg 21 ezerrel kb. bejáratós. És ha azt nézzük, hogy szinte új kocsi, 3.2 nem sok érte.
Ha van love,es nem hanyod el magad a kinezettol ez is keveset eszik,japo minoseg.Bar formara nalam a panda jobban bejon.Olcsobb is.

https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/mitsubishi/space_star/mitsubishi_space_star_1.0_mivec_inform_asg_21000km_klima_szep_allapot-18404172#sid=a9437793-d007-42d6-9309-7444bd6662ea
Jogos, 13. Ettől függetlenül 13 évre előre se látok - a jelen tendenciákból meg nem vonnék le konzekvenciát, mert még lehet, hogy lesz a lítiumnál élhetőbb opció is.
V4-ből csak piros.meg szürke van 🙂 sárga nem opció 😆
23?gond van a matekkal?
Alapjáraton meg kisfordulaton nagyjábol igen. De köhéptől felfelé megy mind a négy henger rendesen, ott combos hangja van.....illetve lenne de az akra mellett is a dupla katalozátorral csak szuszog
23 évvel előre nem tudok gondolkodni, de ha az embernek a mostanival van tele a töke, akkor az a Panda több év haladék, olcsón.
Pirosban,sarga kizart. 😆
Huhh,a v4 is olyan rotakapa hang?
Nekem pont az elod 1100 gyon be.
Aha,10 ig gyartottak,tele vele a digo varoskep.
Eleve v4S-t vettem, a többi nem érdekelt. Az 1260 szép de v2........
Ja, ezt mondom... A kétezres évek közepéről. Ez konkrétan 2004 júliusi.
Na de 2035-ben kell gondolkozni......
Vetté vénégyet is vagy csak a rotakapa van meg? 😆
Van az az fiatalabban is.

https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/fiat/panda/fiat_panda_1.1_active_magyar_15_eve_1_tulaj-18667178#sid=170dafc1-e1e6-42f0-94e6-ffd1c06ae9be
1.1-es FIRE... az talán 2000-esek közepéről származó Pandában, nem? Mert az első generációs Punto azért már lassan OT-érett korban van.
Szerintem 570 ért dugják fel az anyjukba
Ennyire jó nem lehet...
Az kenyes,inkabb az 1,1 es fire motor benzinnel,az egy fasza igenytelen allat.
De iden neztem egy bunronda mitsu spacestart,olyan allapotban mint az uj,4 literrel ment el,csak momentan van a csaladban 3 szemely,egy furgon es ket motor,2,5 milla meg nemigen.De rakivantam.
Fiat 1.3 JTD? Közlekedőedénynek, kis fogyasztással... Ha találsz egy kevéssé korrodált állatot és megőrzöd az állagát, akár jó is lehet.
Nekem is ajánlgatták, amikor kocsit kerestem, de nem találtam belőle automatát.
Éééés ismét nyert az Alpenmastersen 🙂
Az-az!
Esztergában volt a tengely és kézzel sarokcsiszolóval a bordákat.
Random pro kasznismunka. 😆

https://youtube.com/shorts/2DV...
A durva mikor hidraulika munkahengert egyengetnek pressel........szemre. 😆
Láttam én is ilyet, hasonló alkatrész lehetett, csak ott a bordákat is újra kellett gyártani - sarokcsiszolóval :D
Egy európai gépész sikítófrászt kapna, vagy épp erekciója lenne, attól függ, milyen lelkületű :)