Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na akkor kanyarodjuk vissza oda hogy én használtam mind a kettőt te meg az egyiket csak képen láttad.
Dehogynem,a sznobéria kifizetődő a gyáraknak. 😆
pl az f astra és az a4 közözz egész nagy minőségbeli különbségek voltak
egy egyszerű ajtó becsukás ég és föld a 2 kocsi között
persze az astra egy paraszt autó de az a4 se egy csúcs gép
régi hármas bmw volt rokonnak az semmivel sem volt különb mint az a4 igaz fogalmam nincs hogy mekkora ár különbség köztük anno
Te valamit nagyon benéztél az újgazdag paraszt nem passatot vesz,sokkal inkább bmw-t.Szerintem ezt itt a fórumon is bárki alá tudja támasztani.És látod,egyik szavaddal ütöd a másikat.udvariasan elengedsz valakit és az ember ez miatt döbbent fejet vág......akkor mégiscsak az a jellemző hogy gyökerek ülnek a bmw-be.
Én ilyet 1xse állítottam. Csak azt, hogy nekem ez felel meg.
Tudom, hogy pl. a Passát egy kiváló autó, mégsem vennék soha - egyszerűen azért, mert nem az én stílusom, plusz az összes újgazdag paraszt ilyenben parádézik, és véletlen sem akarok velük semmi közöset 😅 ezért nincs pl. ájfonom se, az is egy "kör" ill. ember típus, oda sem kívánkozom.
Jobb, ha tapló béjemvésnek néznek, aztán látom a döbbent arcokat, mikor udvariasan elengedek valakit, indexelek, lehúzódok - hiszed vagy nem, ez roppant mulatságos látvány 😁
Nem nagyon értitek... (Pipi még OK, de hogy te se?)
Vannak, akiknek nem a Parkszájd kell. Hajlandók többet fizetni elismertebb márkáért, ill. jobbért. Ennyi.
Autóban meg dettó... 😅
Félreérted,nekem nem az autóval van bajom,hanem az olyan típusú tulajokkal akik azt hirdetik amit te,akik elhiszik hogy azáltal hogy bmw-be ülnek mások és többek......
Nekem nem tudnának annyit fizetni, hogy fagyban egész éjjel kint üljek a tóparton egy pecabot mellett 😂 Sosem értettem, hogy ez mitől "hobbi" - bár vannak, akik korbáccsal verik magukat, és élvezik 😅
Rühellem ezt a kifejezést, de ez már részedről direkt trollkodás... a vége az lesz, hogy próbálok valamit mondani, aztán a hülye haveroddal kiragadtok belőle egy részt (mint pl. a "magasan pozícionált") és aztán ezzel próbáltok viccelődni. Semmi értelme.
Egyébként miért magyarázgassam én neked vagy blődinek, miért jobb a BMW mint egy Opel? Talán akarsz venni? A BMW gyár köszöni, jól megy, folyamatosan új és korszerű típusai vannak, az autói drágán is eladhatók - mit kellene még magyaráznom? Biztos mindenki hülye, aki megveszi, csak te tudod, hogy a Tojota a tuti 😂
Áhh,az elvek,azokhoz tartják magukat. 😆
zotya mit gondolsz? Titkon bevásároltak már a parkszájdból? 😅
Szerintem nem,de ez van.
Azt írtam hogy hosszabb nem pedig hogy magasabb. Elfér mindenhol. Tudom baszki mert olyan metabo van a másik csapatnak. Jó gép, nem arról van szó, de ez a kis makita praktikusabb nekünk, hasonló munkára mint a tied.
pont ezért nem akarom a betonozást folytatni. (kezeit széttáró)
nem volt nagy hőség éjjel
Azért még is, légyszíves próbáld elmagyarázni, mitől tud többet a bmw bármelyik autónál, ha már egy prémium kategória és magasan pozicionált. Lehet, hogy én nem értem meg(kezeit széttáró) blődi hátha rájön és lefordítja nekem a saját nyelvemen 😅 Kívül állóként én csak a szervizszámlákban látom a különbséget ezért szeretném megtudni, mitől jobb és magasan pozicionált 😅 lehet veszek akkor én is zsetta van rá(kezeit széttáró)
na én is(meghajlós) végre hozott 1 értelmes döntést egész életébe 😂
Nagyon jol tetted,büszke vagyok rád. 😆
nem is lehet magyarázni, ezekben hinni kell
és ha hiszel benne sokkal jobb minden
Jaja, épp most rendeltem meg az összes parkside akkus lomot, makita megy a kukába mert állitólag ez a legjobb 😂 és filérekből megvan 🙂
Ja,mivel a parkside merfoldekkel jobb 😂

Nem unjatok meg a hitbeli dzsihadot? 😂
Neked sajna ezt nem lehet elmagyarázni... egy Parkside még egy Dewalt közt se tudod felfogni a különbséget...
Hmmmm..... azt gondolom csak trollkodni jársz ide, egyre kevésbé szórakoztató.....
Egyébként nem igazán iszok, ha mégis akkor társaságban teszem és akkor pont a fórum érdekel a legkevésbé.
Viszlát....
? Szerintem ez legyen az utolsó korty elalvás előtt, nehezen kelsz reggel másnaposan 😂
Hátbazmeg pipi. Tőled tényleg nem hordott a föld a hátán okosabb, mindent jobban tudó és csináló legjobbat vásárló, mindenkit hülyéneknézőt. Tipikus tehetségtelen kurva okos diplomás meglátás......
Időnként kirvára fárasztó tudsz lenni.