esetleg nem az az élete, hogy hajtja a lótyit? Van akit ez tesz teljessé van akit az, hogy drága behajtója van és van akit az, hogy magasan pozicionált autót vásárol. 😅
soha nem vonzott rongyrázás engem inkább taszít. (kezeit széttáró) Én a józan ész logikája mentén tengetem az életem és ehhez nem kell 300 ezer ftos behajtó és 25 m ft-os bmw sem más az értékrendünk(kezeit széttáró) Te igényesnek gondolod magad én meg józan parasztnak(kezeit széttáró)
gipszkartonozás nem egy megerőltető csavarozgatás. Egész nap teljes testes belefeszülős 3-as acél átfurkálása viszont igen(kezeit széttáró) nekem nem volt semmi bajom a kezemnek(kezeit széttáró)
Ha én lapraszerelt bútort veszek és véletlenül olasz akkor tologatom a sapkát a fejemen, hogy ezt, hogy és kéne összerakni(fetrengős) Egyszerűen nem képesek normális összállítási tervet prezentálni hozzá. 2 órás munka helyett ott sakkozok fél napig. Volt, hogy pluszba csomagoltak hozzá még egy asztallapot egy számítógép asztalhoz 1 órát azon filóztam ezt, hová kéne beépíteni(fetrengős) Végső elkeseredésembe felhívtam a havert Ő pont ugyan olyat vett neki is kimaradt egy asztallap 😅 Mondjuk ez a jobbik eset ha hiányzott volna belőle az szarabb 😅 A lengyel bútorok meg csodálatosan összerakhatóak, legalább is amivel eddig nekem volt dolgom(meghajlós)
furi de nincs megdöbbentő különbség a sebesség tekintetében. tudod láttam a jutubos teszteket(kezeit széttáró) A nagyobb fokozat cirka mindegyiknél 2000 az erő meg meg van az ócsó lidülösbe is(kezeit széttáró) Szerintem nem nagyon maradnék le a többiektől(puszit küldős)
én a tesztekre tudok hivatkozni van belőle vagy 200, mindet még nem láttam, 😅 de amit eddig láttam az nem győzött meg arról, hogy mennyivel jobbak a nagy márkák gépei 😅 Az baszna már be, hogy a 2-3 száz ezer ft-os márkagépek legalább minimálisan ne lennének már jobbak egy 35 ezer ft-os özöngéptől 😅 Persze nem gondolkozunk egyformán.(kezeit széttáró) ha napi 10 órába használnád a gépet, úgy, hogy barna vastag ragasztószalaggal hozzátekernéd a kezedhez csak annyi helyet, hagynál, hogy az akksikat tud cserélni, még a parki akkor is többet tud ár/érték arányba ha abból minden hónapból veszel egy újat, amíg a "márkásat" csak fél évente cseréled. Nekem pl. az se lenne mind1, hogy egy parkinak az árát megkeresed 1 óra alatt egy hiltiért meg dolgozol egy hetet. Én az árbeli különbséget inkább felszívnám azt legalább van értelme, hogy dolgoztam 😂
Ez pedig isten áldása, könnyebb, kisebb. Fúrószárak ugyanúgy vannak hozzá. Ami nagyobb, erősebb oda nagyobb erősebb gépet használunk, körkivágó és ilyenek.
csak meg kell szokni, szerintem sokkal jobb csavarozni egy ütvecsavarozóval mint a fúróval
mondjuk a lidl útvecsavarozó pont nem az ami jó, legalábbis finomabb dolgokhoz
Ero sok is,ha megakad kitepi a kezedbol magat,inkabb csak tul gyors meg 1 esben is,igaz lehet a billentyuvel szabalyozni,de fakezu vagyok,az 1 lehetne lassabb.
Amugy szekrenyeket osszefogni,munkalapot felcsavarozni fogokat,pantokat felrakni,aorosagokra jobb mint az erosebb nagyakkus.
Mindnek vastag a nyele az akku miatt.
Viszont nem kislanyod meretu a kezem.
na ez egy fele ekkora akkuval meg egy rövidebb bit tartóval már lehet kényelmes lenne, bár nekem a régi makita jobban döntött az nagyon eltalált cucc, csak elgyengült az elmúlt 18 év alatt
Itt a csavarbehajtó, kis akksi jobb lenne de ez se nehéz nagyon.
Fúrni meg ott amit fényképeztem tegnap.
Különböző akku de egy töltő tölti mind a két fajtát (külön slotba megy)
Ha szerkezetépítőket is használnánk akkor lenne egy ütvecsavarozó is a 18V-os akkuval és az ütvefúró helyett egy fúrókalapács.
Hat,ilyen kis nyelve tolhato akku 2ah folott nemigen van,szoval el kene donteni milyen epitesimod lenne a nyero markatol fuggetlenul.
Nekem van mindket fajta,akkor meg azabaj hogy ketfelevtoltonkell,meg a 10x120 as allvanycsavart nem pufoli be 3 masodperc alatt.
Kezdem azt gondolni hogy a tisztelt szagertok inkabb hitvita dzsdihadot rendeznek. 😆
mondjuk a lidl útvecsavarozó pont nem az ami jó, legalábbis finomabb dolgokhoz
Amugy szekrenyeket osszefogni,munkalapot felcsavarozni fogokat,pantokat felrakni,aorosagokra jobb mint az erosebb nagyakkus.
Mindnek vastag a nyele az akku miatt.
Viszont nem kislanyod meretu a kezem.
Fúrni meg ott amit fényképeztem tegnap.
Különböző akku de egy töltő tölti mind a két fajtát (külön slotba megy)
Ha szerkezetépítőket is használnánk akkor lenne egy ütvecsavarozó is a 18V-os akkuval és az ütvefúró helyett egy fúrókalapács.
Nekem van mindket fajta,akkor meg azabaj hogy ketfelevtoltonkell,meg a 10x120 as allvanycsavart nem pufoli be 3 masodperc alatt.
Kezdem azt gondolni hogy a tisztelt szagertok inkabb hitvita dzsdihadot rendeznek. 😆