Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Havi 600-1000 km jon ossze 10 oda 10 vissza kmenkent.
Nem gondolom hogy idealis hasznalat egy barmilyen dizelnek.
Es meg ha hasznalom is de nem szeretem.Max a furgonba,az 9 literrel elvan.
lehet olcsóbbra jön ki mintha autómentő elviszi hozzá.
Szerintem ő is max 3-4 ilyet csinál havonta. Kiszállásra mérföldenként 3-4 fontot kiszámláz, gondolom a mutatványért is elkér minimum 1000 fontot (cirka 400-450 font a munkadíj plusz 3-500 a kuplungszett, ha műhelyben csináltatod). Akinek olyan háza van, hogy van hozzá ilyen behajtó is, annak ez nem nagy plusz tétel :D
(akinek meg nincs rá, az kitolja a parkolóba, leveszi a rendszámot és vesz egy másik pl. lefingott Fiestát 350 fontért) :D
https://www.kazanwebshop.hu/sp... ilyennel dolgoztam anno fűtésszerelésnél, brutál jó kis szerszám.
kell a kutyának benzines.Kell egy tisztességes dizel 35-ből aztán elvisz a koporsóig.
Hát, én pont egy fegyvergyártó garázs videóját láttam először sok-sok évvel ezelőtt, először azt hittem, valami átverés. De nem, nem az volt. Azért látok ott is érthetetlen dolgot, a múltkor valami nyelestengely eltört, a paki buzi a két eltört tengelydarabot kúposra esztergályozta és körbe-körbe hegesztette sok, egymásra épülő varrattal, pedig én inkább nem kúposra, hanem belefúrtam volna és valami csapot raktam volna bele és utána a hegesztés. Vagy telefonálok az OEM-partsnek egy újért.
De jó cucc bakker.
Mmmmmmm,1,2 TSI szeru borzalmakkal?
Mehhhh.
hogy kihúzd belsőégésűvel.
Jah,az ocsem hobbi szerszsmvasarlo.
A szakik ezt dicsertek,hidraulikus kabel krimpelo basz.
Mire?
Kepzeld,az ipse kivette az MLGU6 valtot ugyanugy.
Amit spec en is,ugyanigy a hideg betonon hanyatt.Csak ketten voltunk,majd kiesett a szemunk,es bevittuk a pincebe csapagy-szinkroncserere.
Allando melonak a budos eletbe soha😄egyszeri elmenynek csak-csak. 😆
Így tovább javulnak az esélyeid.
Szo se rola, kurva nagy varazslok :)
Egy evvel elozol meg,szoval nem sokat,15-20 evet latok meg,addig talan kibirja a kis szurke motorka.
A vagyam a sok villanybuzi kozt tatasan felmenni a glocner tetejere,hogy ilyen is volt,nem csak a buzis trolik. 😆
Ha jutna szabadido,ami nagyon ketseges,egy lakoautoba betolva a motokát vegigjarni az osszes szetpentint a kontinensen mondjuk egy fel ev alatt.
De ahogy a mostani gazdasagi-politikai helyzetet nezem gyausan eselyes lehet csőd es tartalekoskent valami loveszarokban kergethetem a szinten ven muszkat valahol a keleti hatar menten.
...mert a paki ezermester az smafu?

https://www.youtube.com/result...
Köszi, viszont kívánom, ha esetlen nem jutna akkor az eszembe!
Nezd a masik oldalat: szinte mindenre akad vallalkozo. Meg ilyen allatsagnak tuno dologra is, hogy a hasan egyensulyozva guritsa ki a valtot a kocsi alol a hideg betonyon.
Ennel mar csak tolunk keletebbre elok elvetemultebbek, ahol a kocsi mellett a betonon szet is huzzak a valtot csapagycserere egy szal szandal-rovidgatya komboban :)
Ó, ez is kemény. Szabad ég alatt szerelni... Igaz, egyszer egy ismerős a lakótelepi parkolóban bográcsozott a kiccsaláddal.
Hiába no, a szükség nagy úr.
75-80 evesen mar hova a pics....ba vezessek?
Orulni fogok ha a budira kijutok segitseg nelkul.
Latom mit szenvednek a ven szatyrok az uton.Nem kivanom azt.
Ez még jól mutat, nyugi!
nem olyan gáz ez
csak szokatlan a vén pöcs szemeknek, pl engem a motorokon se zavar az egérmozi, nem vagyok mutató fan
Szerencsére - hálás is vagyok érte a jó Istennek - nekem soha az életben nem kellett ilyesféle javítással foglalkoznom, nem is értek az autókhoz, így a szemem másra fókuszál, pontosabban a más hangsúly mentén nézem az ilyen videókat. Itt nekem az volt a lényeg, hogy a paszta alkalmas az ilyen problémás helyeken való használatra.
6 hónappal előbb mint nekem. Még legalább ennyit Laci jó egészségben... 👍️
Tesztvezettem pár éve egy Teslát, nagy élmény volt, de nagyon messze van tőlem az a világ. Mást meg nem akarok mondani, mert az olyan lenne, mintha a bennszülött gyerek dobálná a helikoptert.