Most megint megpróbálsz megkavarni(gondolkodós) Előbb azt mondtad drágán el tudják adni az autót ettől magasan pozicionált(gondolkodós) Most meg azt mondod, hogy jobb.(kezeit széttáró) De amikor én kérdezem, hogy mitől jobb arra meg nem adsz választ csak terelsz. Ha akarod összeállítok neked autómárkák honlapjairól autókat igen jó felszereltséggel. legyen ez opel, rönyó, cirtoen volkszvágen, skodilla, bármi ha máshogy nem megy (kezeit széttáró) Aztán mond el mitől jobb a bmw(kezeit széttáró) Ilyenekre gondolok, hogy szebben csillog a fényezése, jobban tartja a hátat az ülése, nagyobb a végsebessége, vagy a gyorsulása stb. Ezt még mindig nem mondtad el(kezeit széttáró)
Rendeltem már tőlük nem egyszer, duksikhoz is eddig nem volt ilyen gond. A pontos méretet meg a manualban sem találtam, de miután a régi a kezeben volt, sublerrel mérve már könnyű volt a dolgom. 😇
Mágneses az alja, lehet "törni" 90-fokban. Bakker amit oem-en rendeltem szimeringet a malackához, kisebb volt a külső átmérője, így ott engedte felül vissza az olajat. (nagyon könnyen lement a helyére) Írtam nekik, hogy ne árulják ezt a típushoz mert nem jó. Le sem tojtak.
Nálunk a city bike-ba meg jóval olcsóbban volt polcon pontos méret. 50-perc alatt kicseréltem újra a kettőt ki-be szereléssel.
Na nagyjából értem akkor(gondolkodós) Nehezen olvasok a soraid között de csak megfejtettem(meghajlós) Egy autó attól prémium és "magasan pozicionált mert drága(kezeit széttáró) Nem tudtam, hogy ez ilyen egyszerű.(vigyorgós) Tulajdonképen többet nem tud mint egy ugyanolyan felszereltségű bármelyik márka de ha jó sok pénzt adok érte akkor már is magasan pozicionált (gondolkodós) Ravasz 😆
Nekem akkor jó lesz az alul pozícionált is.(meghajlós) Van egy hülye tulajdonságom mégpedig az, hogy ugyan azért nem fizetek kétszer háromszor többet ha csak nem muszáj 😅
Na várjunk,te jöttél azzal hogy a bmw magasan pozicionált,akkor ennek a 300ezresre is vonatkoznia kell.De hogy nem tudsz leakadni erről az irigy dumáról,el tudom képzelni hogy feszíthetsz benne abban a tudatban hogy az emberek irigykednek,mire egy 3as bmw-re?Hagyjuk már a dedót,egy hármas bmw semmi más csak egy autó ami el visz A-ból B-be(ha nem ég le persze)nem egy presztizs,ezt csak az hiszi így aki benne ül,senki más.
Nemigen az a gond.Egy auto gyartasat beinditani sok ido,meg nyugaton is,nem hogy ruszkiban.
Ott azert olomlabakon megy.
Egyszerubb egy komplett cuccot megvenni.
Foleg hogy csak a presszerszamokat kell befeccolni.amAmi onmagaban is sok ido meg penz.
Nekik kulon orom hogy a teljes infrastrukturat robotokkal egyutt egy rubelert atadta a renyo moszkvanak.
A kinai kozepvallalatok meg betelepednek,a piac az ovek lett komplett.
Ugyan, ne komolytalankodjunk, elftársak 😆 gondolod, hogy aki olyat vesz, az is csak a presztízs miatt? 😅
Egyébként a 300 ezres lomra csak a leghülyébbek lennének irígyek 😁
Nem tudom, miért terelsz... úgy állítod be, szerintem mindegy, milyen az autó, csak BMW legyen... holott ilyet sem mondtam.
Sztem az autó legyen szép, jó, korszerű, új - és a sok ilyen közül nekem a BMW jön be leginkább...
Ha csak 300 ezres autót engedhetnék meg, pont lexarnám, milyen fajta, az érdekelne, hogy menjen.
Az egész járgány egy kínai középvállalaté.
Valszeg európába nem is akarnak jönni,mert ezután tuti embargósak lesznek.
Mert szőröstül-bőröstül a moszkva melletti volt renyó gyárat állítják át ennek a gyártására.24 környékén 100e db-osra akarják felfuttatni.
Ami szívás véleményem szerint a renyónak mer ezután a büdös életbe nem kapják vissza se a piacot se a gyárat.Netto milliárdos bukta.
Mondjuk a műbőr hátsó ülés nem tom mennyire sztender az ilyen dácsia szintű cuccoknál ejrópa keleti végén. 🤔
Nálunk a city bike-ba meg jóval olcsóbban volt polcon pontos méret. 50-perc alatt kicseréltem újra a kettőt ki-be szereléssel.
Nekem akkor jó lesz az alul pozícionált is.(meghajlós) Van egy hülye tulajdonságom mégpedig az, hogy ugyan azért nem fizetek kétszer háromszor többet ha csak nem muszáj 😅
tölti az asszony a vibrátort 😉
Ott azert olomlabakon megy.
Egyszerubb egy komplett cuccot megvenni.
Foleg hogy csak a presszerszamokat kell befeccolni.amAmi onmagaban is sok ido meg penz.
Nekik kulon orom hogy a teljes infrastrukturat robotokkal egyutt egy rubelert atadta a renyo moszkvanak.
A kinai kozepvallalatok meg betelepednek,a piac az ovek lett komplett.
Egyébként a 300 ezres lomra csak a leghülyébbek lennének irígyek 😁
Nem tudom, miért terelsz... úgy állítod be, szerintem mindegy, milyen az autó, csak BMW legyen... holott ilyet sem mondtam.
Sztem az autó legyen szép, jó, korszerű, új - és a sok ilyen közül nekem a BMW jön be leginkább...
Ha csak 300 ezres autót engedhetnék meg, pont lexarnám, milyen fajta, az érdekelne, hogy menjen.
Valszeg európába nem is akarnak jönni,mert ezután tuti embargósak lesznek.
Mert szőröstül-bőröstül a moszkva melletti volt renyó gyárat állítják át ennek a gyártására.24 környékén 100e db-osra akarják felfuttatni.
Ami szívás véleményem szerint a renyónak mer ezután a büdös életbe nem kapják vissza se a piacot se a gyárat.Netto milliárdos bukta.
Mondjuk a műbőr hátsó ülés nem tom mennyire sztender az ilyen dácsia szintű cuccoknál ejrópa keleti végén. 🤔
javára írom hogy indexelt, bár ez ebben a helyzetben nem sok bónuszt ért 😂