Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyelőre imádja 😁 ez a szerencséje 😂 megtanulta felhevederezni is hátra a táskáját így öröm és bódottsá' ☺️ nyáron le is nyomtunk 5 nap alatt 3200 km-t olasz, osztrák utakon 😁
Rácsapnék a seggedre... 😆
Férjednek bevált a Trident?
Látom megfiatalodtál? 😂
😘
Postás bá új nicken? 😅
És én vén kecske? Csókollak drága! 😘
Miért is vagyok én enigma? 🤣🤣🤣
Nekem siman jo volt.
A baj, hogy az nem csak ütött kopott hanem leginkább szar is.
4kila meg fagyipénz érte. Azt lesz egy jó mindeneSed.
Hát, nagyjából ezt magyarázom én is mlas-nak,a drága nagyüzemi bora elbújhat ezek mellett.
Régebben a munkából adódóan, sok háznál megfordultam. És állítom hogy a kis öregek olyan borokkal ajándékoztak meg, hogy nincs olyan (márkás)bor amit többre tartanék. Lehet az fehér, vörös,édes,vagy száraz.
Bólyban dolgoztam kb 1éve, tulajjal beszélgettünk, 2napig ott voltunk így azért volt idő sokmindenről beszélni, a borokról is. Azt mondta odáig jutott a villányi nagy hírnév hogy inkább szekszárdra járnak át borozni, hogy ne pancsoltat kapjanak.
Egyszerűen nincs annyi szőlő mint amennyi bor kellene.
Mondjuk felőlem le is dózerolhatnák az összeset.
Csak kérdezem. Miért ne lehetne előállítani? Mert az arc megköveteli hogy drága legyen?
A szőlő ugyanúgy, a daráló ugyanúgy darál, a must ugyanúgy forr.
Persze a kémiai vizsgálat az drága, a vegyszerek drágák amit hozzà kell adjon hogy “jó” legyen.
Köszi én ha szeretném a bort, inkább innék kistermelői “kannásat”.
Rengeteg kistermelő van itt a környéken aki nem pancsol. Megmetszi, leszedi és bort csinál belőle. Finom bort. Nem pancsolt bort.
Míg a nagyok…
nekem jobb volna egy ütütt-kopott 250ért, csatorna parton használnám többnyire
Hogyne lehetne,menj el a balaton felvidékre a Pista bá pincéjéhez,olyan bort kapsz hogy a bockod elszégyelné magát.Szóval de lehet olcsón jó bort csinálni,és ők jellemzően saját helyi szőlőből állítják ezt elő,szerinted ez a nagyüzemi miből van?felvásárolják mindenhonnan aztán megy bele.
Triumph-os Zoli merre vagy?
Loctite SI 5920 mehet a gyári rögzítő helyett? Végleges megoldást szeretnék mert utálatos meló volt szétszedni, takarítani meg pláne, biztos csuklott aki az EGR-t kitalálta!
Hát ja én február elején vettem, már akkor is fent volt. Ez lett volna a következő amit meglestem volna.
ez nagyon összetett dolog
pl nulláról kezdeni lehetetlen, nagyon nagy eszköz igénye van
de nagyjából senki sem kezdi nulláról, így csak a fejlesztésekre kell egy kevésbé óriási összeg
nulláról max olyanok csinálják akiknek túl sok pénzük van aztán vesznek egy pincét+szólőt csak azért hogy elmondhassa hogy van, balaton körül ez nagyon diatos, ki van adva bérbe a szőlő művelés aztán neki csak villogni kell a "borral"
láttam, már pár hete ennyi
de tuti valami baja van árulja legalább egy éve
https://www.kepesmotor.hu/mala... occsóbb llett Ini.
Ez jó ár nagyon.
Na akkor ez sem egy veszteséges üzlet.
nincs 200 forint egy kiló szőlő ára még a tokaji vidéken sem, számolgass mennyi zseton marad
ha nem tudnád akkor 1 kg szőlőből van 7 deci bor
Ja, én írtam. Mondjuk nem a Mlas által említett homokihoz képest gondoltam az összevetést, hanem a borvidéken belül.
Jó a Bock, nagyon elismert borász, de kicsit jobban fel van kapva, mint érdemelné. Nincs ebben nagy újdonság, a Gere volt ugyanebben a cipőben másfél-két évtizeddel ezelőtt, akkor sokaknak az jutott eszébe, mint "A villányi jó bor". Nagy szerepe volt ebben a pesti celebeknek, akik ide jártak Villányba. Véletlenül sem mondanám, hogy ezek tulajdonképpen szarok, amiket a polcra tettek és így rögtön lekvárnak képzelik magukat, csak nagyobb a füstje, mint a lángja.
Nem, azt Blődi írta. Kisker 2000 áron nem lehet minőséget előállítása, nem adja ki a matek. Nem véletlen hívják azokat kannás bornak. 😄