Most azt hiszem akciós az elleci tálca a mediamarktban, amúgy shock-ot szoktunk rakni, esetleg blanco. Nekem a shock tetszik jobban minőségre. De készülj hogy irreális ára van a mosogatónak
Az az érdekes, hogy ez a "hobby" vs. "ipari" gépet ezerszer kibeszélte mindenki. (Én nem.)
Én úgy látom, hogy a közönséges júzer a korábbi kínai fos után vett egy 3 éves garanciával rendelkező Parkside valamit, ami tényleg jobb mint a korábbi hobby fosok, így tulajdonképpen saját magát megerősítve elhiszi, ha jobb, akkor az már ipari. Így gondolkodnak az egybites emberek (nem is kétbites, mint szoktam azt volt korábban írni), igen-nem, fekete-fehér- jó-nem jó, ipari-hobby, hogy ami jobb mint a korábbi Topshak gép, az akkor már tulajdonképpen egy Makita minőség. Vagy jobb.
Fele árért, tehát tulajdonképpen még jobb.
A legnagyobb baj, hogy ezeknek az embereknek van internet hozzáférésük.
Azaz, én ott tanultam meg hogy milyen ha jó a gép. És messze a dewalt volt a legtutibb. De csak a kefementesek.
A makita is szar volt, vagyis abból is csak az új kefementesnek jó a fogása.
van akit az tesz boldoggá hogy gyűjtögeti a pénzt, van aki meg annak örül ha költi
régen felénk volt sok gazdag paraszt aki épített 100+nm házat és egész életét a 20nm nyárikonyhában élte le
Neki ez a megfelelő így jó. Van kollégám aki hatja a lótyit csak éppen elfelejt élni. Szerencse, hogy az utolsó moziját mindenki egyedül nézi végig. Én igyekszek változatosra elkészíteni. 🙂
Tele vagy pénzzel mégis mindenből szart olcsót vagy gazdaságost használsz.. Így telik el az életed. Kawa márkás szerszámot használ, én BMW t pedig el tudnék menni Suzukival is és ő is tudna csavarozni Parkside al is - de abban nincs semmi élvezet... pedig mi emberek az élvezetért élünk - másért mi értelme?
Mindig a megfelelő szerszámot kell használni. Az embereim se mindig értik meg. Nem.csak méret de alkalmazhatóság szempontjából is. A makita se véletlenül gyárt vagy tiz féle behajtót. Mimdegyikkel meg lehet csinálni ugyanazt a munkát, csak másképp.
próbálj ki egy 3-4 napos gipszkartonozást a park gépeddel
utána ha elnúlt a fájdalom kölcdönözz ki egy dewalt-ot és told avval 3 napig
aztán ismét fedd kézbe a lidl csodát és rájössz
az hogy 3-5-10x drágább az persze javarészt átbaszás, de van mögötte némi fejlesztő és tesztelő munka is
Olasz konyhákat is szerelünk, tényleg nagyon szépek, nagyon kis apróságokra figyelnek, frontanyagok elképesztőek, fogantyúk stb minden nagyon szép ami látszik. De ami mögötte van… ha csak 2halálegyszerű szekrényt kell egymásmellé tenni nincs baj, viszont ha bonyolódik, 2sor felső, állósok, fogantyúprofil na ott elveszett az olasz.
Erre is azt mondta a belsőépítész hogy az olaszok nagyon tudják lakkozni a szart, úgyhogy ez felénk szállóige lehet 😃
Azért mert az asztal kicsi, és onnan le tudnak esni a dolgok. Ilyen nagyobb dolgokat én is inkább a földön szeretek szerelni, és akármit mondasz 20nm asztala úgy sincs senkinek otthon.
Téged nem is akarlak. Egyébként nem csak klimát szerelünk. Fura hogy mindenki szart vesz bár nem a te pénzed költjük, igy hát semmiközödhozzá,csak te vagy a kurváranagyonokos dilomás barkácsfenomén 😁
Vajon keletebbre élek nálad? 🤔 Vagy 25 éve szombaton vettem egy már akkor 30 éves 5t-ás mercit amin vasárnap a 20cm-es hóban hőesés közben öcsémmel olajakat cseréltünk mert rakott volt a,ivel hétfő reggel miskolcon kellett lenni, a lényeg, hogy a váltóból rossz csavart vettem ki amiért belül klattyant valami. volt öröm sötétedéskor váltót, kardánt levenni amit a mellemre eresztve a lábamnál fogva húzott ki öcsém a kocsi alól és éjfél körül ugyanígy vissza. A rükverc léptetőjét sikerült belejtenem. 🤕 🙃
hát pajtika ipari körülmények? Mi az a tied az? Napi 3 klíma felszerelése az 3x8 csavar egész nap 😂 Az ablakosomé az akinek milvókija van? Minden nap dolgozik egész nap be tudtunk 10 nyílászárót tenni és nem a seggünket vakargattuk, de hát ez 4 csavar nyilszárónként az ajtóknál 6 csavar ez ipari körülmény? Napi 50 csavar? A gáz szerelők? Ők makitássák 😅 Összeraktak itt egy komplex rendszert napi 20 csavarral megúszták 2 nap alatt végeztek 😂 Nincs aki 0-24 ben használja a gépét(fetrengős) Nagyon kevés ember az aki ettől több csavart hajt be mint amit felsoroltam. Nincs olyan, hogy ipari körülmény meg barkács. Mert én akkor barkács körülmények közöütt is többet dolgozok az iparinál 😂 Én tesztjeim??? Nem az én tesztjeim nyílvánosan letölthető, egymás mellett kamerázva a parki és a sztárolt nagy márkák nincs megdöbbentő különbség(kezeit széttáró) De hát a kinek mi én nem fogok adni egy szerszámért 280 ezret amikor 12 ezerért is van pont ugyan az és minimálisan tud kevesebbet. Nem vagyunk egyformák. (kezeit széttáró) Mamlas bmw t vesz mert az az Ő igényinek megfelelő magasan pozicionált márka te meg egy lesajnált fordot ami semmivel nem tud kevesebbet mamlasz bmw jénél de hát egy bömbi az bömbi 😂 Soha a büdös életben nem fox tudni meggyőzni, hogy azok a szeszámok amennyivel drágábbak amit te használsz azok annyival jobbak mint a parki 😂
Én úgy látom, hogy a közönséges júzer a korábbi kínai fos után vett egy 3 éves garanciával rendelkező Parkside valamit, ami tényleg jobb mint a korábbi hobby fosok, így tulajdonképpen saját magát megerősítve elhiszi, ha jobb, akkor az már ipari. Így gondolkodnak az egybites emberek (nem is kétbites, mint szoktam azt volt korábban írni), igen-nem, fekete-fehér- jó-nem jó, ipari-hobby, hogy ami jobb mint a korábbi Topshak gép, az akkor már tulajdonképpen egy Makita minőség. Vagy jobb.
Fele árért, tehát tulajdonképpen még jobb.
A legnagyobb baj, hogy ezeknek az embereknek van internet hozzáférésük.
A makita is szar volt, vagyis abból is csak az új kefementesnek jó a fogása.
régen felénk volt sok gazdag paraszt aki épített 100+nm házat és egész életét a 20nm nyárikonyhában élte le
devaltnak vannak olyan picike akkujai hogy szinte semmi súlya sincs
Tapasztalat.Sajat.
utána ha elnúlt a fájdalom kölcdönözz ki egy dewalt-ot és told avval 3 napig
aztán ismét fedd kézbe a lidl csodát és rájössz
az hogy 3-5-10x drágább az persze javarészt átbaszás, de van mögötte némi fejlesztő és tesztelő munka is
Erre is azt mondta a belsőépítész hogy az olaszok nagyon tudják lakkozni a szart, úgyhogy ez felénk szállóige lehet 😃
Alapvetoen utalom a nagy teglaa markolat alatt fele cuccot,es nem kell MINDIG 8 as allvanycsavart betonba eroszakolnom.