Az a baj hogy leragadtok a csavarbehajtónál. Nekem is van legalább 8 akkus gép. Mindegyik ugyanazzal az akkuval megy. A parkside még arra se képes hogy egyféle akkut használjon a gépeihez. Huzgáljak legalább négy töltőt meg egy halom akkut ami ugyis akkor merül le amikor nincs töltött helyette. Meg a többi gépének.is ugyanigy használhatónak kéne lenni hogy kompatibilis legyen.
De az akkus meg leginkább az összes furókalapácsa csapnivalóan gyenge és szar, sarokcsiszoló nem tudom.létezik e, de hogy annyit nem fog vágni.mint egy makita az tuti. Senki nem kizárólg csavarbehajtót használ.
Azért ha nem haragszol nem a tze tesztjeid alapján fogok szerszámgépet vásárolni:)
Ismerem a parkside-t nem kell bemutatni. Amire te használod arra pontjó. Hatékonyságban, terhelhetőségben tartósságban, és ergonómiában folymatos mindennapi használatra alkalmatlan, pláne ipari kereteek közt. A barkács azt jelenti, hogy háztáji körülmények közöttt időszakosan használt. A profi, bár ilyen kategória nincs az meg a 0-24 használat, lesik nem törik, nem fárad el akezed stb.....de mimdegy, mert ehhez sem értesz:) Mondjuk azért kezedbe adnék egy parksidet meg egy hiltit vagy makitát esetleg milwaukit reggeltől estig egy héten át, aztán majd el döntöd melyik a használhatóbb :) de erről sem nyitok vitát mert veled abszolut nem érdemes. Aki dolgozik az nem parksidet fog használni valamiért...pedig olcsó és veri az összes nagy gyártót :)))) érthetetlen hogy senki sem olyan okos mint pipi :)
Hát erről beszélek. 12 ezer ft- volt ezt egy nap megeszem. Azért nézzél meg néhány tesztet amit leírtam kérésre linkelek is neked(puszit küldő) a 700 dolláros képekhez képest nyúlfaroknyi a lemaradás. Mondok néhány példát. 2 ah akkuval a súlya 1859 amíg a csilliárdos gép 1840, vagy bizonyos csavarból beteker egy akksival a fába 87 db csavart, amíg a 7 szer annyiba kerülő gép 104-et. Vagy az extrém próbán amikor fél méteres csigacsavart fúrnak hosszába a deszkába az drága gép befúrja 30 mp alatt a parki meg 36 mp alatt. Szóval összességben lófasznyi különbségek vannak így kb. a 15-ik teszt végignézése után(kezeit széttáró) Amit linkeltem az előbb makitát 300 dollár. Azt pl.mindenben megverte ott a teszt csak meg kellene nézned, de nem nézed mert az kényelmetlen csak dumálsz faszságokat. Van egy csomó 3 és 5 szőr drágább gép egy csomó mindenben jobb nála a teszteken a parki(kezeit széttáró) Barkács? Mit jelent az, hogy barkács, vagy profi mit jelent az, hogy profi? Ha a parki barkács akkor a többi is az, ha azok profik akkor a parki is az nekem erről ez a véleményem, mert volt olyan "profi gép" amit véresre alázott, volt olyan "profi gép" amivel forma forma és volt olyan "profi gép" és ez a kevesebb ami nyúlfaroknyival volt jobb csak a parkinál, ugyan minden tesztpróbán((kezeit széttáró) Aztán a szétszedéses videók is igen beszédesek hát ott sincs szégyenkezni valója a parkinak a többi világmárkához képest(gondolkodós) Apropó világmárka(gondolkodós) Tulajdonképen melyik a világmárka? Meggyőződésem, hogy a parkiból 10 szer annyi van forgalomba az összes többi géphez képest ha más miatt nem az ára miatt biztosan. 😂 Én erősen extrém körülmények között használtam , volt amikor az esőn kint felejtettem, de most is használom 3 fokban, ködben, használtam a tetőn 40 fokban.(kezeit széttáró) Néhányszor esett le igen magasról is 😅 A rekordom kb. 500 db furat 3mm acél anyagban és nem túl sok akksicserével. Vannak ilyen blekendekker alsópolcos szarjaim azok a fasorba sincsenek a parkihoz teljesítményben. Kinézetre és ergonómiába érezhetően jobbak. Én autót sem azért veszek, hogy szép legyen. Akkor nem lett volna egy hajeszom se 😆 Azt, hogy a parki barkács, meg szar mert lídülös és olcsó felejtsétek el szerintem. Ez egy berögződés. Nem ismerem a parki többi szerszámait de a csavarbehajtója ott van a többi között minden videó ezt bizonyítja. Ja, hogy olcsó? Szóval a többi is kijönne pont ugyan ennyiből de hát a márkanevet meg kell fizetni mert így működik a világ 😅 A brendnek ára van a parkit még nem kellett tuszkolni senkire igaz nem is 700 euró(fetrengős)
Pont azon gondolkozok amíg van 12 ezerért gyorsan veszek még 3-at azt ha megérem a 80 évet engem már kiszolgál 😂 Ti vegyétek a drága márkákat mindenki használja azt amire esküszik(meghajlós) Ár érték arányba használhatóság tekintetébe a parki nagyjából gínisz rekod(fetrengős)
Te tényleg zavarodott vagy😃
Amint veszel valami hulladékot azonnal mindenek felé emeled és bizonygatod, hogy az a világ legjobbja😃 nyilván otthonra ár érték arányba verhetetlen.
hát nem tudom baszki. Engem ezek a trükkfelvételek nem győztek meg. A kanyarív vége előtt elkezdte maga alá gyűrni a srácot a motor. A videó valós vége kb. úgy szólhat, hogy a gyereken átmegy a hátsókerék majd néhány másodperc múlva becsapódnak az energia elnyelő zónába. Majd felpattan a gyerek a földről és mutatja a kamerának, hogy nincs semmi baja(kezeit széttáró) szóval még 1szer megnéztem a videót sem gumik, sem vizes palackok szóval kerítést fognak de a végeredmény ugyanaz 😆
Mondhattam volna így is, csak az nem én lettem volna. Hogy bármelyik prémium márkánál többet megy-e el, azt nem tudom, de hogy ha lenne az igényeimnek megfelelő Suzuki, gond nélkül meg is venném. Majdnem azt is vettem, csak találtam közelebb mást.
(hozzáteszem, autó - motorból nem kéne Suzuki)
hát ezt elég bonyolultan fogalmaztad, nagyjából azt akarhattad írni hogy kb. többet megy el hiba nélkül bármelyik prém márkánál, nagyjából zéró ráfordítás mellett(gondolkodós)
pláne egy szuzukitól???????? Melyik fosadék megy el annyit mint egy szuzuki és ráadásul zéró hibával, mondj már egy márkát kivéve tojota (gondolkodós) egy szvittybe simán benne van az 1 millió km ígérete. Csak azért nincs ennyit futott szuzuki, mert mindenki levetette és vette az újat, tojotához hasonlóan igénytelen autó(kezeit széttáró)
ja reggel néztem róla 1 tesztet a makita az egyetlen amit hülyére ver a parkszájd a nagy márkák közül (fetrengős)
Aztán esténként ha ráérek nézegetek teszteket szóval az a helyzet, hogy 300-700 eurós gépekkel hasonlítják a 35 ezres fekete parkszájdot nos ezek a "magasan pozicionált" márkák 😅 szignifkiánsan nem tudják megverni semmiben sem. Néztem, dövaltal, milvókival, bossal, hiltivel, makitával. Ezeket profi gépeknek titulálják a parszájdot hobby barkácsnak ehhez képest van márka ahol fele tesztből jobban teljesít a parkszájd, a makitától, meg mindenben IS többet tud 😂 A tesztelők közül eddig mindenki elismerően nyilatkozott a lidlös márkáról a 3*-7* drágább gépek tulajdon képen nem tudnak 1,2- vel sem többet tőle. A videón egy 300 eurós makitát egy 80 eurós parkszjd basz meg 😆 jó mozizást 😂 http://youtu.be/jXDBOWe6bG0
De az akkus meg leginkább az összes furókalapácsa csapnivalóan gyenge és szar, sarokcsiszoló nem tudom.létezik e, de hogy annyit nem fog vágni.mint egy makita az tuti. Senki nem kizárólg csavarbehajtót használ.